Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle metanetiniz için sizi kutluyorum. Bir konuda uyarmak istedim. Burada sizi ifşa eden insanlar o adama da gayet rahat ulaşıp burayı anlatabilirler bu konudan söz edebilirler. Attığınız her adımı buraya yazıyorsunuz ama bazı durumların sizin aleyhinize dönmesini istemem. Öyle işgüzar insanlar var ki herşeye şüpheyle yaklaşıyor insan artık şu olanlardan sonra. Allah yardımcınız olsun 💖

Eski konunuzu da okumuştum, o kadar şeye rağmen buraya "Allah razı olsun" yazmıştınız. Başkası olsa "Allah belanızı versin" diye dalardı sanırım. Çok güçlü bir kadınsınız. Çok da kibarsınız.
Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.
İnşallah hepimiz mutlu hayatlar yaşarız 🙏

Öncelikle metanetiniz için sizi kutluyorum. Bir konuda uyarmak istedim. Burada sizi ifşa eden insanlar o adama da gayet rahat ulaşıp burayı anlatabilirler bu konudan söz edebilirler. Attığınız her adımı buraya yazıyorsunuz ama bazı durumların sizin aleyhinize dönmesini istemem. Öyle işgüzar insanlar var ki herşeye şüpheyle yaklaşıyor insan artık şu olanlardan sonra. Allah yardımcınız olsun 💖
Haklısınız, hala derdimi paylaşıp yükünü hafifleteyim derken hatalar yapıyorum

Güzel haberlerin var bugün ne güzel inşallah gönlüne göre iş bulabilirsin . Hiç pişman değilmi ex kişi hiç iletişime geçmek istemedimi bugünde , huyunu suyunu bilmiyoruz tabi ama bana garip geliyor böyle tepkisiz olması .

Evet, bugün yanlarında da ağlamış aşağılık sapık! Küçük oğlum gelmiş 'anne baba kendş kendine ağlıyo' diyor... Çok mal bir adam afedersiniz
ay ne gerizekalı ya, çocukları yıpratıcak iyice. Hiç mi kafası çalışmıyor, bu kadar mı düşünmüyor evlatlarını??

Cnm ins herşey sen ve çocukların için çok cok daha güzel olur allahım dan güzellikler iyilikler nasip eylesin ...
Tel ile ilgili de bi arkadaş numarayı arayinca kendiliğinden açılacağını yazmıştı sanki aklimda öyle kalmis

Bence suan sana cok fazla ofkeli. Sebebi eline hcbir sekilde sana kizacagi, seni suclu gosterecegi bir malzeme birakmadin yaptiklari o kadar igrenc seyler ki kendi ailesi de dahil herkese desifre ettin. Suan senden ozur dilemesini falan beklemiyorum ben o yuzden.
Bir sure sonra kendince olaylari zaman asimina ugratip, senin biraz yumusamis olma ihtimalini dusunerek karsina cikacak diye dusunuyorum.
Aglamali fotolarla falan kendince magdur edebiyati yaparak,cocuklarina karsi seni suclu gostermek isteyebilir. Bence bu durumu iyi gozlemle. Ozellikle buyuk oglunun sana karsi hareketlerini her zaman gozlemle. Ona gore erkenden mudahale edersin mevzuya.
Bu rahatligini, sakinligini, uzgun hissetmemeni ben normal bulmuyorum suan iyi ki de boylesin ama ilerisi icin dusunuyorum psikolojik olarak sana sıkıntı verebilir. Ilk firsatta bir uzmandan destek almani oneririm.
Rabbim senin ve cocuklarinin yardimcisi olsun arkadasim..
Teşekkür ederim. Ben o adamı Allahın yardımı ile aklımdan, kalbimden silmişim sanki. Hiç mi yatınca aklına gelmez insanın güzel anılar? 11 sene bu...
Ama yaptığı şey tek kişi ile aldatma, bir aşk hikayesi olsaydı o zaman dağılırdım diye düşünüyorum. Bu sapıklık, karakter bozukluğu. Venvw6nu sebeple, kendimde kusur aramadığım bir konu olduğu için rahatım

Cnm ins herşey sen ve çocukların için çok cok daha güzel olur allahım dan güzellikler iyilikler nasip eylesin ...
Tel ile ilgili de bi arkadaş numarayı arayinca kendiliğinden açılacağını yazmıştı sanki aklimda öyle kalmis
Evet ama hat kapalı artık malesef 🙏😥

Evet, bugün yanlarında da ağlamış aşağılık sapık! Küçük oğlum gelmiş 'anne baba kendş kendine ağlıyo' diyor... Çok mal bir adam afedersiniz
Niye çocukların yanında ağlıyor da sizden bi özür bile dilemiyor ?
Size karşı öfkeli mi, konuşmaya çalışıyor mu ?

Ben alakasız bişey söyleyeceğim, (söyleyeceğim sizi üzmesin ama) maşaallah gerçekten çok çok güzelsiniz konunuzu ilk günden takip ediyordum bazı insanlara fazla gelince karşılarındaki insanlar kendinde hissettikleri eksikliği ezikliği kendilerinden daha aşağılarıyla muhatap olarak gideriyorlarmış tam da olay bence bu siz bayağı fazla gelmişsiniz ahlaksıza
Teşekkür ederim güzel bulduğunuz için ama derler ya Allah çirkin şansı versin diye, kaderimiz güzel olsun hepimizin inşallah. Güzel olsak ta her yıl yaşlanıp, değişiyoruz zaten.. Ne çıkar.

Teşekkür ederim ama umarım hiçbir kadın bunları yaşamaz 🙏💕 dr a gidemem çünkü sevgili eşim sigorta ödemiyordu. Ama ilerleyen zamanlarda ayarlarım inş
Aile hekimlerine sigortanız olmasa da gidersiniz ve bazı aile hekimliklerinde kadın hastalıkları taramaları da yapılıyor ücretsiz.

Böyle ağlama fotoğrafları falan, çocukları hiç düşünmüyor mu ya ?
Çocuklar kimi mağdur görürse karşı tarafı suçlu bulacaklar. Konuşun bu konuyu bence, 'kendi aramızda çözeceğiz bu meseleyi sakın çocukları alet etme' diyin. Çocukları tarafına toplamaya çalışmasın. Bu en çok onlara zarar verir. ''Bunca şeye rağmen ben çocuklara senin hakkında tek kötü söz etmem/ettirmem sen de onları kullanmayacaksın'' diyin.

Bana öyle geliyor ki bu adam işler kızıştığında çok çirkinleşecek... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya o misal.
Bende öyle düşünüyorum. İftira vs pisleşip süreci uzatmaz. Biran önce kurtulmak istiyorum

Hiçbir sey anlamadim. Eşiniz penisiyle fotograf mi atti internete? Siz nasıl ifşa oldunuz? Esinizin fotografini mi görmüs biri cidden kafam karmakarisik oldu :kahve:

Bence bir an önce davayı açın davayı açınca size belli miktarda bir para bağlanır süreç içinde mağdur olmayayın diye.Sadece iyi bir avukat bulmanız gerekiyor.Zaten paylaştığı ahlaksız fotoğraflar boşanmanız için yeterli tekefonun içindeki diğer şeyler karşı tarafın kusurunu artırır.Tahminimce telefonun kilidini açamazsınız uzmanlık isteyen bir konu.Ama devlet isterse açar.Telefonla çok da uğraşmayın başına bir şey gelmesin.Keşke eski eşiniz durumu öğrenince sizden af dileyip barışmak isteseydi siz de diretince çocuklarım ve mağdur ettiğim eski eşim zarar görmesin diye çekişmesiz boşanmayı kabul etseydi .Ama anladığım kadarıyla bu kafada biri değil affetseniz bir daha aldatacak biri.
Adam kullandığı hesabın adını değiştirmiş, hala aktif... Davayı açtık şükürler olsun ki

Öncelikle geçmiş olsun. Allah hepimize asalakları hayatımızdan çıkarmada yardım etsin. Yani beni delirten gerzek gerzek çocukların yanında ağlayıp ajitasyon yapması oldu.. Onların bari psikolojileriyle oynamasın. Böyle sapık adama zaten çocuk bile göstermesen hak da işte çocuklar mahrum kalmasın diyor insan. Lütfen iletin ona, en azından bu konuda adam gibi davransın. Çocukları düşünsün.. Onları da kendi gibi manyağa çevirmesin..

Önceki konunuz nedir bilmiyorum, sanırım derdinizle uğraşır, fikir almaya çalışırken, bir yandan da buradaki ayarsız, yamyam tipler peşinize düşmüş, sizi yormuşlar. Geçmiş olsun diyeyim, gelip özür diledilerse ne ala, dilemeyen karşısında da hakkınızı arayın tabi ki, ders olsun.

Anladığım kadarıyla bir aldatılma olayı yaşamışsınız, güveninizin, sizin kıymetinizi bilmeyen utansın, yıkılsın. Umarım hayatınızın bundan sonrası, gönlünüzün kıymetini bilenlerle, huzurlu, mutlu geçer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X