bir derdim/sorum daha var

özellikle şehir dışı sıkıntı olur

adam dava vs açar mı

velayet ister mi

çocuk kaç yaşında

neyse ki erkek

kız olunca daha büyük sıkıntı oluyor

kan bağı olmayan adam ile aynı evde nasıl olur kızım diye olay yaratıyorlar

çocuk kaç yaşında

aklı eriyorsa o anlatsın evlenmeyi

ama bence isteme vs olsun sonra söyleyin

cidden karşı taraf için de beklemek zor oluyor

çocuğu vs görmek taşınmak vs açısından

evlendikten 1-2 gün sonra söyleyin ben evlendim diye iletişim kurmasın sizinle çocuk kaç yaşında ?telefonu varsa çocuğunu arasın konuşsun görmeye geldiğinde buluşturursunuz.evlendiğini gün veya daha önce sylerseniz zehir eder

özellikle şehir dışı sıkıntı olur

adam dava vs açar mı

velayet ister mi

çocuk kaç yaşında

neyse ki erkek

kız olunca daha büyük sıkıntı oluyor

kan bağı olmayan adam ile aynı evde nasıl olur kızım diye olay yaratıyorlar

çocuk kaç yaşında

aklı eriyorsa o anlatsın evlenmeyi

ama bence isteme vs olsun sonra söyleyin

cidden karşı taraf için de beklemek zor oluyor

çocuğu vs görmek taşınmak vs açısından

velayet annedeyse hukuken 2 hafta da bir görme hakkı vardır büyük ihtimalle babanın,şehir dışına yerleşirken izin alıp bildirmek zorunda değil :) evlendikten sonra artık yaşamım yuvam bu şehirde deyip çocuğun babasıyla bağını kopartmazsa adam dava falan açamaz :) bu da bilgi olarak kalsın :)

oğlum küçük kızlar. anlatabilecek durumda değil.küçük olduğu için oğlumla iletişimi için beni araması gerekiyor.şu anda da farklı şehirlerdeyiz ama ben evlendiğimde daha uzak bir şehirde olacağız

o zamana kadar başkasından duyar mutlaka yetiştiren olur işte o zaman beyefendiyi zapdedemeyiz :KK43:

evleneceğiniz adamla kimseye söylemeden birden nikah yapın o halde,sonra gerekirse aile bireyleri varken tazelersiniz hem kimsenn kulağına gitmemiş olur

böyle birşey düşünsem boşanmak için o kadar uğraşmazdım..o adamdan ayrılmak için neleri göze aldığımı tahmin edemezsniz inanın
Sanırım çocuk da varmış,bunu belirtmediğiniz için konunuz yanlış anlaşıldı.En azından benim açımdan öyle oldu. Dediğiniz gibi sorunluysa nasıl söyleyeceğiniz konusunda fikrim yok malesef,inş. sorunsuz çözülür

velayet annedeyse hukuken 2 hafta da bir görme hakkı vardır büyük ihtimalle babanın,şehir dışına yerleşirken izin alıp bildirmek zorunda değil :) evlendikten sonra artık yaşamım yuvam bu şehirde deyip çocuğun babasıyla bağını kopartmazsa adam dava falan açamaz :) bu da bilgi olarak kalsın :)
ilk anda çocuğu almak istediğini söyler ama bunu yapamaz bazı hukuki durumlardan ötürü ne olursda olsun velayeti alamaz o konuda derdim yok çok şükür

evleneceğiniz adamla kimseye söylemeden birden nikah yapın o halde,sonra gerekirse aile bireyleri varken tazelersiniz hem kimsenn kulağına gitmemiş olur
büyük ihtimalle düğün değil nikah yapıcaz zaten bu nedenle dediğiiz gibi yapamayız.bir de şu var ki ben onun yüzünden ne evlenmekten vazgeçmek ne de gizli iş yapmak istemiyorum..evliliğimi mecbur kabullenecek.ama evlenip söyleyip de evliliğimiin ilk zamanlarını onun yarattığı sorunlar yüzünden mahvetmek istemiyorum ben artık mutlu günler istiyorum

erken söylerseniz bir şekilde engel olur ki o adam, yani ben bunu anladım yazdıklarınızdan. Olabildiği kadar geç haber verin bence.

ilk anda çocuğu almak istediğini söyler ama bunu yapamaz bazı hukuki durumlardan ötürü ne olursda olsun velayeti alamaz o konuda derdim yok çok şükür

zaten yaşı küçük olan çocuğu hiç bir hakim anneden ayırmaz.maddi durumdan ziyade çocuğun kişisel gelişimi önde tutulur mahkemelerde avukatım :) bence eski eşinize yapmamış olsanız dahi henüz,ben nikah yaptım şehir değişikliği yapacağım bilgin olsun diyebilirsiniz onu bu kadar önemsemeyin.arada çocuk var diyeyse sadece çocuğunu görebilirsin ama benim kimle olduğum seni ilgilendirmez deyin geçin ona neymiş

Dava neden açamasın açar

Normal şartlarda velayet değişikliği alamaz ama

Görüşme günlerinde vs değişiklik olabilir

Eski eşler evlenmeye kalkınca o babaların babalığı birden alevlenir bu konularda çok dava var

Dava neden açamasın açar

Normal şartlarda velayet değişikliği alamaz ama

Görüşme günlerinde vs değişiklik olabilir

Eski eşler evlenmeye kalkınca o babaların babalığı birden alevlenir bu konularda çok dava var

görüşme günlerinin sıklaşması bişey ifade etmez ki? velayeti sırf anne evlendi diye birden alamaz.veya anne şehir değişikliği yapıp çocuğuyla görüşmesini engellemiyorsa neyin davasını açacak ki? bahsettiğimiz sırf şehir değişikliğinden açılacak dava olup olmamasıydı merak etmeyin mesleğim bu zaten benim yeterince bilgim var.Sadece sizinle dava konusunda zıtlaşmış olduğumuz için farklı algılanma oldu sanırım.

görüşme günlerinin sıklaşması bişey ifade etmez ki? velayeti sırf anne evlendi diye birden alamaz.veya anne şehir değişikliği yapıp çocuğuyla görüşmesini engellemiyorsa neyin davasını açacak ki? bahsettiğimiz sırf şehir değişikliğinden açılacak dava olup olmamasıydı merak etmeyin mesleğim bu zaten benim yeterince bilgim var.Sadece sizinle dava konusunda zıtlaşmış olduğumuz için farklı algılanma oldu sanırım.
Benim de mesleğim

Ve adam direkt dava açarım görürsünle başlayabileceği için hazırlıklı olsun dedim

Zaten şimdi de farklı şehirmiş sonra yazdı çok sıkıntı olmaz

Ayrı şehirde görüşmeyi sıklaştırmak değil de benimle yazın bir ay kalsın vs davaları ile karşılaşıyoruz genelde ve çocuk küçük olunca anneler öyle yatılı vermek istemiyor

Neyse konu sahibi yazdı zaten çocuk da küçükmüş sorun yokmuş bu hususta

bence söylemenizde yanlış bir nokta yok sonucta cocugunuz var, onunla aynı evde yasayacak yeni bir adam. bence cok dogru dusunuyorsunuz hele ki eski eşiniz saldırgan bir insansa sizden duyması daha iyi olur. sonra cocuk icin de sorun cıkarabilir cunku. en iyisi siz onun anlayacagı dilden ona acıklayın durumu, böylece ileride basınız da agrımaz

Bence haber vermek mantikli ortada bir cocuk var heleki baska sehire gidecekseniz cunku cocugunu istedigi zaman goremeyecek tabiki mahkeme bir karar vermistr gorecegi gunler hakkinda ama adamin ne zaman ozleyeceginede mahkeme karar vermez birdr cocugu tanimadigi bir adamin yaninda yasayacak dunyanin bin bir turlu hali var guven konusu onemli baba acisindan

Benim de mesleğim

Ve adam direkt dava açarım görürsünle başlayabileceği için hazırlıklı olsun dedim

Zaten şimdi de farklı şehirmiş sonra yazdı çok sıkıntı olmaz

Ayrı şehirde görüşmeyi sıklaştırmak değil de benimle yazın bir ay kalsın vs davaları ile karşılaşıyoruz genelde ve çocuk küçük olunca anneler öyle yatılı vermek istemiyor

Neyse konu sahibi yazdı zaten çocuk da küçükmüş sorun yokmuş bu hususta

dava açması yada görmek istediği zamanlarla ilgili sıkıntı olmaz yapamaz bundan eminim..şu anda da mahkemenin kararına göre hareket etmiyoruz..özlediğinde görebiliyor yazın 1 ay alıyo zaten bu konuda sıkını yaratmadığım için bişey diyemez

Back
X