- 23 Kasım 2013
- 146
- 67
- 28
- 35
- Konu Sahibi babyphtographer
-
Bende çok kıskancım ben olsam bende kızarım. Ama bizim bu duruma kızmamız onun anormal birşey yaptığını göstermez, bizim fazla kıskanç olduğumuzu gösterir. Onun yaptığı kötü birşey değil önce onu kabullenelim. Benimde sözlümle benzer durumlarım olmuştu, uyardım bir daha da yapmadı. Zaten şifreler vs. de elinin altındaymış. Madem sende kıskançsın uyar, bir daha yaparsa bu lafını çiğnemek olur o zaman verirsin tepkini. Şu aşamada büyütme, unutun gitsin..
babyphtographerst: 37622142 .!.:inanırmısınız o da aynısını söyledi hiç mi hiç öyle düşünmemiştim öyle mi düşünülüyor ki dışardan ? dedi karpuz kabuğunu soktum galiba
kıskançlığınız biraz çocukça o yüzden ama uzatma tadında bırakırsan evliliğinizde ayrı bir renk olur :)neden ki ? biraz paronayak ve çok ça kıskançmıyım acaba
Kıskanç bir insan olduğum için ben anlıyorum tepkinizi o yüzden :) Saçmaladığını düşünenlere kulak asma. Ama dediklerimi de unutma. Boşu boşuna evliliğini yıpratma. Önemli olan ortak yol bulabilmektir, eşinde seviyorsa yapına saygı duyacaktır. Duymazsa o zaman konuşuruz dert diye, şimdi şuan değil :)heh tam hislerimi anlatmışsınız.
teşekkür ederim anlayışınız için eşim bu tarz şeyleri normal buluyor ve bence yine olsa yine yaparım modunda sinir eden kısmıda biraz bu. bu akşam tekrarı olmasını asla istemediğimi söyleyeceğimKıskanç bir insan olduğum için ben anlıyorum tepkinizi o yüzden :) Saçmaladığını düşünenlere kulak asma. Ama dediklerimi de unutma. Boşu boşuna evliliğini yıpratma. Önemli olan ortak yol bulabilmektir, eşinde seviyorsa yapına saygı duyacaktır. Duymazsa o zaman konuşuruz dert diye, şimdi şuan değil :)
kıskanma olayını uzun ve sık sık hissettirirseniz artık klişeleşmeye başlar tadında bırakırsanız çok eğlenceli hale getirebilirsiniz :)Kıskanç bir insan olduğum için ben anlıyorum tepkinizi o yüzden :) Saçmaladığını düşünenlere kulak asma. Ama dediklerimi de unutma. Boşu boşuna evliliğini yıpratma. Önemli olan ortak yol bulabilmektir, eşinde seviyorsa yapına saygı duyacaktır. Duymazsa o zaman konuşuruz dert diye, şimdi şuan değil :)
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) Ben daha iyisini yaptım kıskançlığımın sorun olmayacağı ilişkiyi buldum :) 3 senedir hiç sorun yaşamadık çok şükürkıskanma olayını uzun ve sık sık hissettirirseniz artık klişeleşmeye başlar tadında bırakırsanız çok eğlenceli hale getirebilirsiniz :)
Maşallah deyimTeşekkür ederim tavsiyeniz için :) Ben daha iyisini yaptım kıskançlığımın sorun olmayacağı ilişkiyi buldum :) 3 senedir hiç sorun yaşamadık çok şükürZaten zamanla kıskançlığım yerini güvene bıraktı. Mutluyum huzurluyum
Teşekkür ederimMaşallah deyim
8 yıldır berabersiniz
Şu an evlisiniz, mutlu olduğunuzu, onu sevdiğinizi söylüyorsunuz
Adam babanızla çalışıyor, kımıldayacak yeri yok
Ve siz ona bu kadar güvensizsiniz
Eşinizin yerinde olsam çok kırılırdım ....
Herkesin bu tip olaylara yaklaşımı farklı tabi ama bende olsam rahatsız olurdum. Aslına bakarsanız en iyisi sosyal paylaşım sitelerinden uzak durmak.
başlık yanlış olmuş arkadaşım senin bi derdin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?