- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi babyphtographer
Dertsiz basiniza dert ariyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyelim ki buldun bikaç tane daha açık. ne yapacaksın?şimdi facebookunu didik didik ediyorum başka fotolar beğendimi diye farkındayım abarttığımın ama içimden bir ses bak karıştır diyor
Ne var begenmisse.. Boyle onemsiz seyler icin huzurunuzu kacirmayin :)Merhabalar arkadaşlar ben 6 aylık evliyim eşimle 8 yıldır birlikteyiz 24 yaşındayım zaten :) çok çok severek evlendik defalarca sevgiliyken hatalarımız oldu ama hiç ayrılmadık evlenince yepyeni bir sayfa actık ve eşimin ailesi de benim ailemde herzaman yanımızda oldu evim düğünüm bekarlığa veda partime kadar ve balayına kadar hersey benim istediğim gibi en iyisi oldu.Eşimde beni çok sever biliyorum bazen çiçekle eve gelir bazen süprizler yapar vs. anneme babama saygısı sevgisi sonsuzdur çok sever.( zaten babamla birlikte çalışıyorlar)
Ama ufacık bir sorunum var bugün facebook ta bir kızın (çocukluktan beri tanıdığı ama samimi olmadığı )
bir fotoğrafını beğenmiş. Bunu gördüm ve aradığımda beni kıskanman hoşuma gidiyor tarzı geyikler yaptı ama ben çok sinirlendim ve üzüldüm. O bunu çok önemsiz birşey gibi görüyor ama benim çok aklıma takıldı
Ne yapmalıyım ? ( telefonunu facebookunu mesajlarını falan evde saklamaz istediğim zaman karıştırabilirim)
sorun zaten bu tarz bi hareketi normal bulması![]()
alemsin yaaaSen de yahuşuklu bir tanıdığının fotoğrafını beğen bakalım, ne olacak![]()
![]()