• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim vaar

Acigin boyutuna bagli. Yine foto begenme tarzi biseyse karsima alir ciddice konusurum daha buyuk seylerse tabi dusunmek bile istemiyorum

Allah baska dert vermesin , foto begenmis ne olcakki?
Dertsiz basina dert ariyosun sanirim..

Bir erkeğin yabancı bir kadının ya da tam tersini beğenmesi normal değil.
Bak geç...
Bazen her şeyi ortada olması da iyi değildir göz göre göre rahatça yapar yapacağnı.
Bu zaman da dikkatli olmak gerek

Merhabalar arkadaşlar ben 6 aylık evliyim eşimle 8 yıldır birlikteyiz 24 yaşındayım zaten :) çok çok severek evlendik defalarca sevgiliyken hatalarımız oldu ama hiç ayrılmadık evlenince yepyeni bir sayfa actık ve eşimin ailesi de benim ailemde herzaman yanımızda oldu evim düğünüm bekarlığa veda partime kadar ve balayına kadar hersey benim istediğim gibi en iyisi oldu.Eşimde beni çok sever biliyorum bazen çiçekle eve gelir bazen süprizler yapar vs. anneme babama saygısı sevgisi sonsuzdur çok sever.( zaten babamla birlikte çalışıyorlar)
Ama ufacık bir sorunum var bugün facebook ta bir kızın (çocukluktan beri tanıdığı ama samimi olmadığı )
bir fotoğrafını beğenmiş. Bunu gördüm ve aradığımda beni kıskanman hoşuma gidiyor tarzı geyikler yaptı ama ben çok sinirlendim ve üzüldüm. O bunu çok önemsiz birşey gibi görüyor ama benim çok aklıma takıldı
Ne yapmalıyım ? ( telefonunu facebookunu mesajlarını falan evde saklamaz istediğim zaman karıştırabilirim)
sorun zaten bu tarz bi hareketi normal bulması :(
Ne var begenmisse.. Boyle onemsiz seyler icin huzurunuzu kacirmayin :)

Rahatsiz olman cok normal bende olurdum ama boyle seyleri esinizle paylasmadan aynisini yaparak tepki verin ornegin birini begenin ve gormesini saglayin tepki verirse hic cevap vermeden yaptigini ona gosterin tepki vermese bu onun icin olan bir durum bu kadar kasmayin..ama sakin erkegin aklina karpuz kabugu sokmayin sizi her sinirlendirmek istediginde bunu kullanir..ayrica cok takmayin olagan ustu bir durum degil.

Back
X