ben çalışırım diyince izin vermiyorlar ne çalışacaksın otur çocuk yap ona bak diyorlar aç değiliz açıkta değiliz diyorlar :)Ya ne saçma sapan hayatlar. Siz evli değil sığıntısınız. Çünkü eviniz yok. Bizi çıldırtmak istemeyin.
Ve tabi ki hamile kızlarını sokağa atamazlar. O diyebiliyor o şekilde çalışır çocuğuma bakarım. Ama siz çalışıyor musunuz?
Ayrıca mevzu ne olursa olsun bu durumda o çocuğu istemiyorum diyen kocayı ben istemezdim. Bu ne merhametsizlik. Benim çocuğumun dayısı dünyayı yakar mesela.
Onu diyolar bunu diyolar... Sen ne diyon? Kendi aklın yok mu?ben çalışırım diyince izin vermiyorlar ne çalışacaksın otur çocuk yap ona bak diyorlar aç değiliz açıkta değiliz diyorlar :)
Kv ile ayni evde yaşıyomuşlar neyse görümcesi de hamile kalmış babaevine dönmüş birbirilerine triplenmişler. Kp bunlara birbirinize surat sallamayın demiş ama konu sahibi asla surat sallamamış. Arada eşi o çocuğu istemiyorum demiş bacısına o da çalışır bakarım giderim demiş. Kv ben de gelirim demiş sonra kp ben de gelirim o zaman demiş. Sonra bu sahurda mutfağa su almaya gitmiş. Sonra hiçbirine hakkı helal diilmiş. Allah sorsunmuş.Konu geri gelene kadar okumus olan biri ozetleyebilir mi sevabina
hiç bir şey anlamadım ya laKv ile ayni evde yaşıyomuşlar neyse görümcesi de hamile kalmış babaevine dönmüş birbirilerine triplenmişler. Kp bunlara birbirinize surat sallamayın demiş ama konu sahibi asla surat sallamamış. Arada eşi o çocuğu istemiyorum demiş bacısına o da çalışır bakarım giderim demiş. Kv ben de gelirim demiş sonra kp ben de gelirim o zaman demiş. Sonra bu sahurda mutfağa su almaya gitmiş. Sonra hiçbirine hakkı helal diilmiş. Allah sorsunmuş.
Konu gelsin bak ne eksik ne fazla. Tam bu olay.
Ame mevzu bu insanlarin içini bilemessinizhiç bir şey anlamadım ya la
Dökmüşsünüz görmüşler içinizi işte.kimse kimsenin içini bilemezmiş ben bunu anladım:)
Kızlarına sahip çıkıyorlar diye mi hakkı helal değilmiş acaba? Kadın kadının düşmanı sözünün tam yeri.Kv ile ayni evde yaşıyomuşlar neyse görümcesi de hamile kalmış babaevine dönmüş birbirilerine triplenmişler. Kp bunlara birbirinize surat sallamayın demiş ama konu sahibi asla surat sallamamış. Arada eşi o çocuğu istemiyorum demiş bacısına o da çalışır bakarım giderim demiş. Kv ben de gelirim demiş sonra kp ben de gelirim o zaman demiş. Sonra bu sahurda mutfağa su almaya gitmiş. Sonra hiçbirine hakkı helal diilmiş. Allah sorsunmuş.
Konu gelsin bak ne eksik ne fazla. Tam bu olay.
Kızlarına sahip çıkmalarına oğulları kudurmuş gibi yazmıştı diye hatırlıyorum. Ama kimse kimsenin içini bilemez tabi.Kızlarına sahip çıkıyorlar diye mi hakkı helal değilmiş acaba? Kadın kadının düşmanı sözünün tam yeri.
Aslinda kendi yararina olmus olayKızlarına sahip çıkıyorlar diye mi hakkı helal değilmiş acaba? Kadın kadının düşmanı sözünün tam yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?