• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var bin dermana degismem

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
28 yasindayim ama herkese 27 diyorum bilerek isteyerek memnuniyetle cunku yaslanmak istemiyorum :)
Cunku ben daha aşka doymadim .. gencligime doymadim.. :)
Egitimler egitimler universiteler masterler derken kariyer basamaklarini birbir tirmandim isim gucum arabam ehh belki ilerde birde evim olur inslh maddiyat ile elde edebilecegim tum hayallerimi gerceklestirdim cok sükür. sadece amerikaya gitmek kaldi onuda en gec 2 3 sene icinde hallederim ;)
Ama bugun is cikisi fon cektirecektik kuaforun yaninda calisan kiza öyle özendim imrendim ki icim gitti resmen.. taniyorum az cok eskiden bi ortak arkadas vardi biliyorum kim oldugunu evlenme teklifini bilbortlara yazdiran cilgin bi sevgilisi vardi evlendilerde hamileymis suan ve sanirim ozel bi gun bugun esi cicek yollamis onu konusuyordu biri ile ..
kariyerini bi kenara biraktim hayllerimi bi kenara biraktim su yalniz yasadigim hayata tercih ederdim o kizin kendi yaginda kavrularak yasadigi mutlu hayati.. varsin lise mezunu olayim asgari ucretle calisayim birak araba almayi amerikaya gitmeyi kiramizi ancak yetistirebilelim ama aska sevgiye mutluluga doymus olayim.. su sahip oldugum hayata tercih ederdim..
Simdi diyeceksiniz ki ozaman isini gucunu birakip sevdigin gel dediginde neden gitmedin.. oyle
İllet biseyki annen baban yakistirmiyo kalbin onu istio.. ama olmuyo cok buyuk fedakarlik gerekio onca emek verip vazgecmek bi ask ugruna..
anca boyle uzaktan imrenerek bakiosun iste.. geceleri kariyerime sarilip uyuyorum cok zevkli bi bilseniz :) ahh babacim ahh niye vermedin beni o serefsze :)))) serefsz diyorum kusura bakmayin ama yani napiyim alay etmek zorundayim derdimle

Kesinlikle imrenilmesi gereken sizsiniz bence :) bende bu sene üniversiteye başladım üstelik üç yıl ara verip başladım. Umarım bende sizin gibi çok güzel yerlere gelebilirim. Ve önceliğim her zaman kariyer. Aşk illaki olur inşallah yurt dışı isinide ev işini de halledersiniz

Canım daha çok gençsin. .
Hayallerin gerçekleşiyor. .
Sıradaki de evlilik olsun . .
Herşey nasip kısmet . .

Aşk seni bulur merak etme...

Şu hayata bildiğim birşey varsa herkes birbirine özeniyor şu hayatta elinizdekin kıymetini bilin ne güzel arabanız işiniz eğütiminiz var bu çoğu insanın hayali

Adam olsa verirmiş.
Vermediğine göre vardır bir bildiği.
Bir de birşeyi ne kadar çok istersen o kadar geç olur ya da olmaz.
Akışına bırak.

İhtiyacınız olan sadece sabır. Doğru zamanda doğru insan sizi bulacak zaten.

28 yasindayim ama herkese 27 diyorum bilerek isteyerek memnuniyetle cunku yaslanmak istemiyorum :)
Cunku ben daha aşka doymadim .. gencligime doymadim.. :)
Egitimler egitimler universiteler masterler derken kariyer basamaklarini birbir tirmandim isim gucum arabam ehh belki ilerde birde evim olur inslh maddiyat ile elde edebilecegim tum hayallerimi gerceklestirdim cok sükür. sadece amerikaya gitmek kaldi onuda en gec 2 3 sene icinde hallederim :KK66:
Ama bugun is cikisi fon cektirecektik kuaforun yaninda calisan kiza öyle özendim imrendim ki icim gitti resmen.. taniyorum az cok eskiden bi ortak arkadas vardi biliyorum kim oldugunu evlenme teklifini bilbortlara yazdiran cilgin bi sevgilisi vardi evlendilerde hamileymis suan ve sanirim ozel bi gun bugun esi cicek yollamis onu konusuyordu biri ile ..
kariyerini bi kenara biraktim hayllerimi bi kenara biraktim su yalniz yasadigim hayata tercih ederdim o kizin kendi yaginda kavrularak yasadigi mutlu hayati.. varsin lise mezunu olayim asgari ucretle calisayim birak araba almayi amerikaya gitmeyi kiramizi ancak yetistirebilelim ama aska sevgiye mutluluga doymus olayim.. su sahip oldugum hayata tercih ederdim..
Simdi diyeceksiniz ki ozaman isini gucunu birakip sevdigin gel dediginde neden gitmedin.. oyle
İllet biseyki annen baban yakistirmiyo kalbin onu istio.. ama olmuyo cok buyuk fedakarlik gerekio onca emek verip vazgecmek bi ask ugruna..
anca boyle uzaktan imrenerek bakiosun iste.. geceleri kariyerime sarilip uyuyorum cok zevkli bi bilseniz :) ahh babacim ahh niye vermedin beni o serefsze :)))) serefsz diyorum kusura bakmayin ama yani napiyim alay etmek zorundayim derdimle

Eminim söyleyen olmuştur ama herkesin yaşadığı hayat bir başkasının hayalidir....

Daha yolun çok başındasın iyiki böyle bir hayat yaşıyorsun 33 yaşımda buldum gerçek aşkı bir başıma yaşamaya alışmışken şimdi büyüyerek 4 kişi oluyoruz...ve emin ol bunları bulduğunda o kızcağızdan daha mutlu olabilirsin...

inanin sizin yerinizde olup sizin yasadiginiz hayati yasayip,sizin sahip oldugunuz imkanlara sahip olmak isteyen o kadar cok insan vardir ki..bazi kadinlar evliyken okulunu bitirip meslek sahibi olup kocayi bosama planlari yapiyor..hepsi bir arada yokmudur vardir elbette..herseyin hayirlisini dilemek lazim elbet karsiniza aşk ta cikar.bu kadar istiyorsaniz.yasiniz genç henüz.bu yasa bütün hayalleri sigdirmakta büyük basari..belki aşkta amerika da bekliyordur sizi..kim bilir..

Siz sadece dışarıdan bakıyorsunuz o özendiğiniz evliliğe. Nasıl bir ilişkileri var dışarıdan bilemezsiniz ki. Herkes gösteriş peşinde. Billboarddan evlilik teklifi fikri size romantik gelmiş olabilir bana kalırsa değil. Belki adam kızı defalarca aldattı, etti. Belki evliliklerinde şiddet var. Belki kızın hayalleri çok başkaydı da ailesi zorladı da evlendi. Belki ev içinde huzursuzlukları var da dışarıya belli etmiyorlar. Siz sadece dışarıdan gördüğünüz duyduğunuz kadarını biliyorsunuz...
Sizin yerinizde de olmak isteyen yüzlerce kişi bulabilirsiniz. Buradan anket yapın bakın kaç kişi erken yaşta yanlış kişiyle evlenip hayallerini yaşayamamış. Daha 28 yaşındasınız. Önünüzde muhtemelen çook uzun bir ömür var. Bir çok insanın da özendiği bir konumdasınız. Sahip olduklarınızın değerini bilin...
Küçük bir öneri daha; eğer sosyal medyada takip ettiğiniz bu şekilde yaşayan insanlar varsa bir süre uzak kalın sosyal medyadan.

Bir derdini bin dermana değişmek istemeyen arabesk yapın varmış da . biz sana nasıl yorum yapalım şimdi.
Derdinde boğul desem olmaz, ne halin varsa gör desem olmaz. :olamaz:
Allah başka dert vermesin diyeyim bari.

Sevdiğinine neden vermedi baban? Sen neden ısrarcı olmadın?

Ya ben bu yazdıklarına inanmadım desem. Hani seninki senden ayrılmıştı ne ara annen baban vermedi seni ona? Bir ayrıntı mı atladım ben anlamadım ki. Ayrıca yani çok eğitimli olabildiğin de aklıma gelmezdi açtığın konular akrabaların filan bilemiyorum kelebek emin misin?

Siz sadece dışarıdan bakıyorsunuz o özendiğiniz evliliğe. Nasıl bir ilişkileri var dışarıdan bilemezsiniz ki. Herkes gösteriş peşinde. Billboarddan evlilik teklifi fikri size romantik gelmiş olabilir bana kalırsa değil. Belki adam kızı defalarca aldattı, etti. Belki evliliklerinde şiddet var. Belki kızın hayalleri çok başkaydı da ailesi zorladı da evlendi. Belki ev içinde huzursuzlukları var da dışarıya belli etmiyorlar. Siz sadece dışarıdan gördüğünüz duyduğunuz kadarını biliyorsunuz...
Sizin yerinizde de olmak isteyen yüzlerce kişi bulabilirsiniz. Buradan anket yapın bakın kaç kişi erken yaşta yanlış kişiyle evlenip hayallerini yaşayamamış. Daha 28 yaşındasınız. Önünüzde muhtemelen çook uzun bir ömür var. Bir çok insanın da özendiği bir konumdasınız. Sahip olduklarınızın değerini bilin...
Küçük bir öneri daha; eğer sosyal medyada takip ettiğiniz bu şekilde yaşayan insanlar varsa bir süre uzak kalın sosyal medyadan.
Heh bacim ustune bastin soyal medyada coook var oyle takip ettigim

Ya ben bu yazdıklarına inanmadım desem. Hani seninki senden ayrılmıştı ne ara annen baban vermedi seni ona? Bir ayrıntı mı atladım ben anlamadım ki. Ayrıca yani çok eğitimli olabildiğin de aklıma gelmezdi açtığın konular akrabaların filan bilemiyorum kelebek emin misin?
Akrablarimla ne alakasi var ? Egitimliyim bunu daha once soylemem gereken bi konu acmadim olmadi .. eskisi beni terk etti evet cunku benim isimi gucumu birakip evde oturmami istiyorlardi suslu puslu bakimliyim diye ailesi kapali gelin istedikleri icin benim ojelerime laf ediyolardi bunlarin hepsini yazdim burda.. ailemin onaylamadiginida yazdim cokkez.. atladigin baya cok sey var bence

Kariyerim,işim,eğitimim,yaşam tarzım önemli. Aşkta elbet önemli ama karın doyurmuyor diyenlerdenim. Emin olun o kızda size özeniyordur..

Back
X