- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Kızlar dert midir bilmem ama buraya takılalı acaip şüpheci olmaya başladım. Yok fb krizleri, eşim beni, babam annemi aldatıyor konuları vs. vs. Sanki burdan geçen her konuyu bende hayatımda yaşayacakmışım gibi hisseder oldum. Insanlara karşı bi güvensizliğim başladı sanki. Adama o kadar arıza çıkarmaya başladım ki artık dayanamadı fb kapattı. Sizde de aynısı oluyor mu?
Aceba girmesem mi bir müddet ki? Yoksa bende mi bi sıkıntı var ki? Erkek arkadaşımda diyor sen hiç böyle kıskanç şüpheli değildin noluyo sana diye. Cidden noluyo bana?
Eşim okuyup okuyup bana sarıyorsun diyorr
hehe benimki de
Gecenlerde esim bana sen cok fazla okuyosun kesecem interneti dedi , burda okudukca ona tuhaf bakiyormusum
Benim sevgilim de bana saracaksan hiç girme diyor :))))
Adam ne yapsın sürekli kız arkadaşların yanında muhabbet ediyorsun havasında oluyorsunbenimkide kk içine düş diyorrr
napalım yaa oluruna bırakaLım
Adam ne yapsın sürekli kız arkadaşların yanında muhabbet ediyorsun havasında oluyorsun
Adam ne yapsın sürekli kız arkadaşların yanında muhabbet ediyorsun havasında oluyorsun
Iyi bari ya adama burayı bi okutim ben :) sorunun kaynağını buldum diyim bi süre de girmemeye çalışim bakalım umarım düzelir. Ama merakta ediyorum bi taraftan
Canım sen burayı okumasan da dünyada eşler birbirni aldatacak, yalanlar olacak... Burayı okudun diye kötü şeyler olmaz, buraya hiç bakmasan kötü şeyleri görmesen de aldatılabilirsin... Kendini şartlama kötü şeyler olacak diye :) iyi düşün iyi olsun.
Canım sen burayı okumasan da dünyada eşler birbirni aldatacak, yalanlar olacak... Burayı okudun diye kötü şeyler olmaz, buraya hiç bakmasan kötü şeyleri görmesen de aldatılabilirsin... Kendini şartlama kötü şeyler olacak diye :) iyi düşün iyi olsun.
Her şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?