Bir derdim var bölümünü okudukça şüpheci oluyorum

eşim de bana diyor, okuyup okuyup bana sarıyosun diye,
ama bunlar malesef insanların başına geliyor.
yine de çok kafaya takmamak lazım.

depresif,depresyona yatkın insanların sosyal paylaşım ağlarını kullanmalarını sakıncalı buluyorum

benimkide kk içine düş diyorrr
napalım yaa oluruna bırakaLım

Bende paranoyak oldum esimin sahte facesini yakalamistim hatta

Ben de ilk üye olduğumda öyleydim ama zamanla alıştım bir şeyler karıştırıyorsa zaten çıkar deyip düşünmüyorum

canım ınanır mısın bende de boyle olmustu bı ara ızledıgım dızıler burası hep boyle oldugu ıcın cok suphecı olmustum...
bır sure gırmedım bdv ye. turk dızılerını de bıraktım sayılır cok az turk dızısı ızlıyorum onlar da komedı zaten..
Bı sure uzaklasmak ıyı gelıyor ve tabı zamanla ılıskınde oturuyor daha az suphecı olmaya baslıyosun ama bdv de takıldıkca adamın burnundan getırıyosun her hareketını e halıyle bunalıyorlar da..

yazılanların bazıları dert bile sayılmayacak tipten ama şımarıklık peşindeler.
bazılarında dert var ama bire bin katarak abartıyorlar. kolayca halledilebilecek şeyler...
bazılarında kendi hatalarını görmek istemedikleri için sadece diger tarafı körlemesine suçlama istegi var.
bir de tabi yorumcular ortalıgı alevlendirdigi için iyice zıvanadan çıkıyor konular.
küçük bir kısmı gerçekten dertli ve magdur. paranoya yapılacak bir durum yok.

Aldatılacağım, şiddet göreceğim varsa görürüm burayı okumam ya da okumamam bir şey değiştirmez ki

Iyi bari ya adama burayı bi okutim ben :) sorunun kaynağını buldum diyim bi süre de girmemeye çalışim bakalım umarım düzelir. Ama merakta ediyorum bi taraftan

Iyi bari ya adama burayı bi okutim ben :) sorunun kaynağını buldum diyim bi süre de girmemeye çalışim bakalım umarım düzelir. Ama merakta ediyorum bi taraftan

Canım sen burayı okumasan da dünyada eşler birbirni aldatacak, yalanlar olacak... Burayı okudun diye kötü şeyler olmaz, buraya hiç bakmasan kötü şeyleri görmesen de aldatılabilirsin... Kendini şartlama kötü şeyler olacak diye :) iyi düşün iyi olsun.

Bana güzel şeyler anlatın o zaman

haklısın ama yine de insan bu kadar çok olumsuzluk duyunca etkileniyor, bunalıyor. ya da ben hassasım bilmiyorum..

Her şey çok güzel olacak

Gerçekten bu ara herşeyden korkar oldum herkes herkese kötülük yapacakmış gibi geliyor. Çok yıpranıyorum. Zaten ailemle problemim var, onlardan dolayı sevdiğimle de var. Güvenemiyorum artık kimseye. Psikolojim mi bozuldu ne etti bilmiyorum ki.

Geçenlerde cilve yapamıyorum diye bi konu açmıştım dedim kendime biraz çeki düzen vereyim adamın gönlünü alayım ama içime işlemiş bi kere 2 saat moralim düzgün olsa daha sonra vesveselerle dolanıyorum. Cilveyi geçmişim vesveseleri içimden atmakla başlamam gerekli galiba.... Of çok sıkıldım. Bazen ayrılsam beni kıramaz üzemez diye bile düşünüyorum ama adamın yaptığı gerçekten hiç bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…