Bir derdim var bölümünü okudukça şüpheci oluyorum

Ben de dün bir arkadaşıma "eşime şu anda %100 güveniyorum ama şüpheli tek bir hareketinde bu oran düşer takibe alırım" dedim. Sebebi burada okuduğum "benim eşim yapmaz demeyin" diyen aldatılan kadınlardır.
Ama eşime hiç aşırı kıskançlık olarak geri dönmüyor okuduklarım.

Telefondan girdiğim için genelde burayı okuduğumu biliyor. Bazen sıkılıp yeter moduna giriyor. Haklı adam ben daha çok tepki verirdim.

Ve niye bu kadar ilgimi çektiğini merak edip ne yazıyor diye soruyor, ben de geçiştiriyorum bir sürü konu var diye. Böyle konular okuduğumu bilse en ufak tribimde burayı diline dolar tanıyorum onu.

Daha bugün yanindayken girdim o arada yaziyi gördü bak valla saracaksan bana hiç girme diyor :)))

9 günde mi bu kadar paranoyaya girdiniz..9 gün önceye dönün uzun bir süre bdv ye gelmeyin ..

niye be

bazı hanımlar çokfettah fala ([2] (mecaz) Gönül ayartıcı, cilveli.)

iyi oluyor
akıl akıldan üstüdür demişler
akıl alıyor insan burdan

Tecrübelerden faydalanıp,Gözleri açık tutmakta fayda var..

bende burada okuduğum bazı olayları eşime anlatıyorum.anlatma bana içim daralıyor diyor oradan okuduklarından etkilenip bana sarma diyor

'Yeni mesajlar ' dişinda dert köşesine bakmiyorum iyiki de bakmamisim Allah da oraya yazdirmasin Amin (

aynından kaynımda da var.
zaten kıskanç, şüpheci bi' insandım; hepten kafayı yedim.

yaşadığın ana bakacaksın , ben sadece benim gibi sıkıntıları olan var mı diye bakınıyorum ve bildiğim bazı hususlarda fikir paylaşıyorum ama asla eşimin üzerine gitmiyorum bilakis burda deşarj olup evde daha sakin tavırlar alıyorum .

Ya aynen valla. Ben de bi acayip oldum kendimi alıkoyamıyorum buraya girmekten. Sürekli de felaket senaryoları üretiyorum kafamdan

Ben de kızdıkça " bak canımı sıkma seni kk'ya şikayet ederim kızlar parçalar" diyorum

dun bu benim de aklima geldi :) yani disarda mutlu bi insan da gorsem diyorumki icimden, kimbilir ne derdi vardir : )) kaynanasi mi gorumcesi mi esi mi problemli :) sacma tabiki, boyle bsyin asli yok belki.. muge anli yi surekli izleyenlerde de boyle bi paranoya varmis.. cok kapilmamak saglikli dusunmek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…