Bir derdim var burun ameliyatı olacak adayıyım

iyi sonuç alan burun ameliyatı

• doktor

OY: 7 100,0%
  • iyi bir klinik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

necla47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
18
0
1
37
Merhabalar

Öncelikle herkeze selamlar olsun..

Bunun üzerine bir halledilmesi gereken bir derdim var ve bunu çözemiyorum kimseye güvenmiyorum diye mutsuzluğum artıyor yan ve on profilden bakamıyorum fikirlerinizi önemsiyorum lütfen iyi sonuç alan kişiler bana yanıt verebilirmisin? Hertürlü bilgileri tavsiyeleri de duymak isterim...
Hepinize saygılar sevgiler..

Soru sanirim klinik mi doktor mu daha onemli gibi bisey dimi oyle anladim bence kesinlikle doktor:KK39:

Samsunda ismail küçüker yapti. Ben tokatta oturuyorum cok arastirip doktor icin samsuna gittim ve cok memnun kaldim. 2700 e deviasyon da vardi 3000 civari falan tutuyo yapilan isleme göre :)

Kesinlikle doktor en önemlisi.Öncelikle güvenebiliceğiniz biri olmalı sonra zaten kafa rahat oluyor ameliyat filan çok kolay geçiyor o sürec.

Önerebileceğiniz soru Biraz eksik oldu ama acemilik işte.. :-D
Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuz

Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuz
Hım anladım tesekkur ederim yalnız fotoğraf paylaşılmasınız? Söylediklerini z hangisi idealdir

En önemlisi doktor seçimidir canım. Ben 10 gün önce ameliyat oldum çok sorunlu burnum vardı ve psikolojimi çok bozuyordu. Doktorum Ayşe Öztürk istanbul dan. Kesinikle tavsiye ediyorum :).

Back
X