Bir derdim var burun ameliyatı olacak adayıyım

iyi sonuç alan burun ameliyatı

• doktor

OY: 7 100,0%
  • iyi bir klinik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
En önemlisi doktor seçimidir canım. Ben 10 gün önce ameliyat oldum çok sorunlu burnum vardı ve psikolojimi çok bozuyordu. Doktorum Ayşe Öztürk istanbul dan. Kesinikle tavsiye ediyorum :).
Evet :) bu söyleninlerden liste yapayım en iyisi ayşe hanım ne yönüyle iyi fotoğraf varmı?

Evet :) bu söyleninlerden liste yapayım en iyisi ayşe hanım ne yönüyle iyi fotoğraf varmı?
İşinde çok profesyonel bir doktor. İşini gerçekten severek yapıyor. Doğal ve yüze en yakışan burnu yapıyor. Kendisi çok sevimli ve çok ilgili bir doktor :)
Bak bu benim öncesi ve sonrası :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-13-18-56-45.webp
    Screenshot_2015-09-13-18-56-45.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 172
İşinde çok profesyonel bir doktor. İşini gerçekten severek yapıyor. Doğal ve yüze en yakışan burnu yapıyor. Kendisi çok sevimli ve çok ilgili bir doktor :)
Bak bu benim öncesi ve sonrası :)
tşk Op Dr ayşe öztürk için mail attım öncesi sonrası geldi mail adresime inceliyorum ;-)

K
Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuz
Ca
Yüz yüze görüşmeyi tavsiye ederim ısınırsın :)
İnşallah

Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuz
Kocaeli nde yaşıyorum ya siz ah bir bulsam :)

Barış bey i aradım plastik kapalı rinoplastı konusunda gayet iyi görünüyor, mail attım ama muayene ve görmem lazım dedi doktor sekreter i selim hanım dan randevu almak için aradım ve 200TlL ön görüşme yarım saat için dedi ve Aralık ayında veriyor randevu yu ben de belki karar kılmıcam o doktora diyerek mail attım etik bulmadım yani... Nasrettin hoca misalidir parayı veren düdüğü çalar mış:)

Barış bey i aradım plastik kapalı rinoplastı konusunda gayet iyi görünüyor, mail attım ama muayene ve görmem lazım dedi doktor sekreter i selim hanım dan randevu almak için aradım ve 200TlL ön görüşme yarım saat için dedi ve Aralık ayında veriyor randevu yu ben de belki karar kılmıcam o doktora diyerek mail attım etik bulmadım yani... Nasrettin hoca misalidir parayı veren düdüğü çalar mış:)
muayene için 200 lira fazlaymış

Doktor ün yaptığı için şaşırmadım açıkcası :) Fazla cidden ama tanınmamış küçük şehirlerdeki doktorlar bile 50 60 alıyor

Barış bey öyleymiş.. Aktarmak istedim... Ben başka doktor araştırıyorum barış beyin hocası daha soğukmuş diye.okumuş tum. Prof Dr ya...

Back
X