- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukları ile beraber bir de kocayı koy içine 4 erkek bir ADAM etmemiş ... Kadına hayatı zindan etmişler sıra gelmiş geline...Evde 3 tane eşşek kadar oğlu var biri kollamamış mı annesini? Annesini kollamayan sizi niye kollasın?
Bana böyle şart koşan adamın ağzını yırtarım. Kendi abisinin babasının her gün giyeceği donundan, temizliğinden, her gün yiyeceği yemeğinden bana ne. Koskoca adamlar el kadar kadınların tepesine biniyor resmen. Terbiyesizler.Merhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen
Sen de her şeyi niye saklıyorsun? Sizler bu yüzden kaybediyorsunuz işte. Sana denileni eşim bana dese tekmeyi yerdi soluğu mahkemede alırdı.Babam kaynbabamı pek sevmez bu yüzden annemi yollamıyor buraya kaynanam gitriğini demedm annesi hasta onda kalıyor dedm
Ay çok güldümbu adamları nerden buluyorsunuz?
Sizde annenizin evine gittiğiniz zaman bir süre dönmeyin dört dörtlük sofralarında kendileri hazırlasınlarMerhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen
Kv evi neden terk ettiMerhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Çok afedersiniz şu tabiri kendiniz kullandığınız için dillendirmek zorunda kalıyorum da sizi köpekler gibi seven bir adam niye size ilk başından beri ayrı bir ev sunmuyor?Değilim evet her seferindede bu tavrı için tartışıyoruz ama anlamıyorum beni köpekler gibi seven adam gitti yerine başkası geldi. Altta kalmamak için yükselyrm ama her sefernde pea esip susuyorum bu 1.5 ay nasıl geçecek bilmyorum
Ne biçim aile annelerine sahip çıkmayan sanamı çıkacak doğulumusunuzKaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu