• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var eşim..

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Merhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen

Böyle bi sorumluluğu kesinlikle almıyacağınızı söyleyin zorunda değilsiniz. Ayrıca hasta değil bişi değiller ağızlarınada tutun bari ya gerçekten eşinize sinir oldum hasta olduğunuzu söyleyip ailenizin yanına gidin bi süre 4 4lük sofraları kendisi hazırlasın

İki kişi daha bulun ortak danaya girin bu ne ya ... Seni hizmetçi olarak mı almış o eve ? Bir de utanmadan masa hazırlaman için emrediyor... Hayır ya yapma , insanlar hayatını kimse olmadan da idame ettirebilir, sana mı guvenmisler yani ? Bu nasıl sinir bozucu bir durum! Adam oturup ben ne yapıyorum, almışım eşimi babamın evinde benle beraber dort adama hizmet ettiriyorum diyeceği yerde, kusursuz sofra bekliyor ! Kendisi hazırlasn !

Değilim evet her seferindede bu tavrı için tartışıyoruz ama anlamıyorum beni köpekler gibi seven adam gitti yerine başkası geldi. Altta kalmamak için yükselyrm ama her sefernde pea esip susuyorum bu 1.5 ay nasıl geçecek bilmyorum

Ya bunların anaları, adamın karısı dayanamamış çekmiş gitmiş.

Odun eşin babasını kardeşlerini çok düşünüyorsa, bir güncük de elini cebini atsın, dışardan ısmarlasın.

Hayır oruç tutmayan insana yemek sofrasıyla ramazanının ruhu mu yaşatılırmış?

Sizce ona bunları söylemelmym ailesine saygısızlık olmasn die cok çabalıyrm ama yol artık ilerlemiyor

Değilim evet her seferindede bu tavrı için tartışıyoruz ama anlamıyorum beni köpekler gibi seven adam gitti yerine başkası geldi. Altta kalmamak için yükselyrm ama her sefernde pea esip susuyorum bu 1.5 ay nasıl geçecek bilmyorum
Madem öyle birden hastalanın. Belinize kramp falan girsin hatta. Yemek yapmayın yataktan kalkmayın. Yaparsanız da kötü yapın. Ama bence hiiiiiççç çekmeyin.

1.5 ay sonra kesin mi çıkacağınız ? Yani eğer öyleyse bu süreyi ailenizle geçirin koskocaman adamlar canım sizene onların Çamaşırından falan bunun için mi evlenmiş eşiniz sizinle.. gerçekten davranış ve size tavrı hiç hoş değil bence eşinizle adam akıllı konuşmanız gerekiyor ben olsam net yapmazdım ! 4 4 lük sofralarını kendileri hazırlasınlar

Okadar çaresizimki ne ona bişey diyeblyrm kere yapmasam kaç kere annemede gittysem döndüğümde geri bu evn işi yaptrldı

Ayaklarını yıkayıp suyunu da içeyim mı kocacim de. Ne diyebilirim ki bu adamla anca bosanilir.
Önceliğin evi ayırmak olsun. Kp kalmayı kabul etme. Ben senle başbaşa kalmak istiyorum evliligimizi doya doya yaşamak istiyorum diye fantazilerini sırala. Buna ikna olmazsa tehdit et bosanmakla göze alarak.
Ya güçlü olmalısınız size böyle davranmasına izin verdiğiniz müddetçe hiç bir şey değişmez. Yapamam diyeceksiniz.

Back
X