Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman ne oldugunun önemi yok. bir kadin 2 kayninla ki kayinlarin bir halt olmuyor kapaliysan yanlarinda kapali bile dolasmak zorundasin... kocanda is yok okadar erkege hizmet etiriyor seni:) annen baban yokmu yahu seninKayınvalidem gittkten sonra böyle oldu
Sana mı sorucam nasıl konuşacağımı istediğim gibi yorum yaparım. Hayatında verdiğin 1 tane "adam akıllı" karar yok gelmiş burda bana akıldan bahsetmeKonusacaksan adam akıllı konus bak burda hiç biri sen kadar vicdansız ve küstah olmadı ve öyle konusmadı aksine benm durumumu anladı . Ha müstahakmı değilmi onu yargılamak sana kalmadı .
kesinlikle katiliyorumALLAH yardımcın olsun canım. Çok zor bir durumdasın. Annene ALLAH şifa versin. Baban hayattaysa şayet babanla bir konuş. Annenin hastalığı yüzünden anlatamadığını, kv'e yapılanları bize anlattığın tüm detayları anlat. Babanla aran nasıl bilemem ama hiçbir baba kızına kıyamaz. Çeker kocanı kenara "ben sana kızımı eş olsun diye verdim. Babana kardeşlerine hizmetçi diye değil" der. "Annesine sahip çıkamayan benim kızıma da çıkamaz ben de kızımı çeker alırım elinden" der. Ne bileyim der birşeyler. Yada sen babana söyle bunları yapan adam bana neler yapmaz de. Çocuğun ne kadarlık?
kayinvalidesi terk etmemis kapi onune birakilmis siddet gormesine ragmen. konu sahibi ne bunu nede kendi ailesine kayin validesi ile ilgili gercegi ailesine anlatmamis. sonu er ve gec konu sahibinin evliligi bosanmakla sonuclacakdir cok surmezKayınvaliden boşuna terk etmemiş demekki.
Bilmiyordum.Yani anneleri şiddet görürken evlatları ne yapıyordu acaba.Gerci tahmin etmek zor değil eşinin davranışından , babalarını örnek almışlar.Konu sahibi Allah yardimcim olsun ama gidişat iyi değil.kayinvalidesi terk etmemis kapi onune birakilmis siddet gormesine ragmen. konu sahibi ne bunu nede kendi ailesine kayin validesi ile ilgili gercegi ailesine anlatmamis. sonu er ve gec konu sahibinin evliligi bosanmakla sonuclacakdir cok surmez
Merhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen
Tuttuk evimizi arkadaslar ama esyasız kaynbabam nerden bizi zorda bırakacagnı buldu bize esya almadı
benimde eşyam yok önemli olan huzur boşverinKocaman insanım ama düğünüme 1 kuruş harcamadı evime cıkıyrm 5 aydır kaç kişinn kahrını çekyrm tek basıma insan mahcubiyetnden alır
Kocaman insanım ama düğünüme 1 kuruş harcamadı evime cıkıyrm 5 aydır kaç kişinn kahrını çekyrm tek basıma insan mahcubiyetnden alır
:)))bu adamları nerden buluyorsunuz?
Tuttuk evimizi arkadaslar ama esyasız kaynbabam nerden bizi zorda bırakacagnı buldu bize esya almadı
Kocaman insanım ama düğünüme 1 kuruş harcamadı evime cıkıyrm 5 aydır kaç kişinn kahrını çekyrm tek basıma insan mahcubiyetnden alır