Bir derdim var esim

konuyu ilk okuyunca bende yan sokaktaki kardeşinize göndermiyor sandım

başka şehirde galiba

doğum günü kalabalık olur

mikrop vs düzen de bozulur

hediyeni al annen götürsün vs demiş

zor bebek sahibi olan erkeklerde bu sıkıntı var

bizim de tüp bebeğimiz var sıkıntı da eşimden kaynaklı

biz sizin gibi uzun yıllar beklemedik ama eşim o bebekken çok titizlendi

şimdi kocaman hala bile her istediğini her işini yapacak modda

zira çok kıymetli

benimle bebek sizinki kadarken kavga etti bir şey için

neyse sonra konuştuk dedi ki "sen emziriyorsun karnını doyuruyorsun bedensel bağın var şimdi ben onu sadece koruyabilirim bu nedenle senden bile korumaya kalkıyorum bazen"

aslında eşiniz de bunu yapıyor

tabii siz altlı üstlü oturup bunaldığınız için kendi ailesine var benimkine yok diyorsunuz hali ile o da bebeğini kalabalıktan düzenini bozulmasından koruyor

ayrıca o bir yaşındaki çocuk da herkes bebeğe ilgi gösterirse kıskanır

orta yolu bulun bir sonraki hafta birlikte gidin oturmaya şeklinde hem kalabalık olmaz hem eşin de orada olur bebeğinden ayrılmaz

Durumuna üzüldüm canım.. Gerçekten bazı insanlar böyle iste.. Afedersin, tabiri caizse dama girmez saman yemez dedikleri cinsten..kendi ailesine bile gitmiyormus baksana ..esin iş bulamıyor mu, yoksa bir çabası yok mu..aile ilişkilerini buda bozar..
Senin yapacağın şey ona gel diye ısrar etmemek, ama kendin bebeğini al git böyle olmaz yani..

konuyu ilk okuyunca bende yan sokaktaki kardeşinize göndermiyor sandım

başka şehirde galiba

doğum günü kalabalık olur

mikrop vs düzen de bozulur

hediyeni al annen götürsün vs demiş

zor bebek sahibi olan erkeklerde bu sıkıntı var

bizim de tüp bebeğimiz var sıkıntı da eşimden kaynaklı

biz sizin gibi uzun yıllar beklemedik ama eşim o bebekken çok titizlendi

şimdi kocaman hala bile her istediğini her işini yapacak modda

zira çok kıymetli

benimle bebek sizinki kadarken kavga etti bir şey için

neyse sonra konuştuk dedi ki "sen emziriyorsun karnını doyuruyorsun bedensel bağın var şimdi ben onu sadece koruyabilirim bu nedenle senden bile korumaya kalkıyorum bazen"

aslında eşiniz de bunu yapıyor

tabii siz altlı üstlü oturup bunaldığınız için kendi ailesine var benimkine yok diyorsunuz hali ile o da bebeğini kalabalıktan düzenini bozulmasından koruyor

ayrıca o bir yaşındaki çocuk da herkes bebeğe ilgi gösterirse kıskanır

orta yolu bulun bir sonraki hafta birlikte gidin oturmaya şeklinde hem kalabalık olmaz hem eşin de orada olur bebeğinden ayrılmaz

Kayserideyiz cnm bende ilcesindeyim aramizda 30 dk var araba ile titizleniyor evet ama benim aile tarafim olunca oluyor kendi annesiyle biyere gidecek olsam sordumda sen bilirsin diyor ama annem orenk veriyorum teyzene gidelim diye soruyor bende bi soleyim derim ona direk yok diyor esim babasindan cekiniyor bi laf dese karsilik veremiyor daha yaninda ayagini uzatip oturmus degil ben onlara bile o olmasa cikarim aman sastim valla

Durumuna üzüldüm canım.. Gerçekten bazı insanlar böyle iste.. Afedersin, tabiri caizse dama girmez saman yemez dedikleri cinsten..kendi ailesine bile gitmiyormus baksana ..esin iş bulamıyor mu, yoksa bir çabası yok mu..aile ilişkilerini buda bozar..
Senin yapacağın şey ona gel diye ısrar etmemek, ama kendin bebeğini al git böyle olmaz yani..

Aynen oyle cnm hicbiyere gitmez isten parti yuzunden cikardilar belediyede muhasebeci olarak calisiyordu onunda etkisi var tabikide ama bu etki sadece benim akrabalarima bacima sonra bikac yer denedi birinde para alamadi birindede adamlarla anlasamadi 2.5 aydir issiz iste

Sen git oglumu biyere goturemezsin diyor dedimde cikar giderim birdahada donmem diye erkek egosu varya ben yaparim ben ederim bunu bole eden ailesi zaten tayfun gezmeye gitmez tayfun dugune gitmez tayfun bahce isi yapmaz tayfun bayram gezmez dedikleri gibi hicbirini yapmaz tayfun

öyle de bi götürürüm ki oğlumu geri de getirmem kalırsın öyle de. saçmalığa bak ya.

Iste olmasi gerekende esinizin sizinle gitmesi ama bizimki ne gezmeye gider nede geleni ister kiz kardesim bana gelecegi zaman arayipta gelecekmis biz onlara gore degil onlar bize gore hareket edecekmis valla benim aklim ermiyor artik yaptiklarina kendi ana babasinin evine bile cikmaz oyle biri varsa yoksa kahveye gider oyun cay sigara elinden telefon dusmez boyle
Bu durum da siz gideceksiniz izin almadan durum onu gösteriyo ya da babanıza bildirin dicem konuşsun etkili olur mu acaba

Babandan cekiniyorsa arasin baban canına okusun. Sen de git. Hatta baban bence arada bir arayip ayar ceksin senin moloz kocana. Bundan sonra da gidiyorum de git. Al çocuğunu da orada kafa dinle.

Babandan cekiniyorsa arasin baban canına okusun. Sen de git. Hatta baban bence arada bir arayip ayar ceksin senin moloz kocana. Bundan sonra da gidiyorum de git. Al çocuğunu da orada kafa dinle.

He sukur ondan cekinir Acmaz cnm telefonlarina bakmaz ben konusrkende evde youm der disari cikar molozku ne moloz dedimya bikere gittim annemlere napti etti kwndini hakli cikardi

Bu durum da siz gideceksiniz izin almadan durum onu gösteriyo ya da babanıza bildirin dicem konuşsun etkili olur mu acaba

Zaten suan babam biliyor tir soforu ona ben demedim bile annem demis hic kiyamiyorum oyle ihtiyatli biriki uzmek istemiyorum bu seneye kadar yansitmadim bile hicbirine ama artik dayanacak gucum kalmadi

şu adamlardan biri benm koca olacaktı varya gelir kendi izin isterdi benden aileme gidebilirmiyim karıcım die..:KK62:

He sukur ondan cekinir Acmaz cnm telefonlarina bakmaz ben konusrkende evde youm der disari cikar molozku ne moloz dedimya bikere gittim annemlere napti etti kwndini hakli cikardi
Bacimm kusura bakma ama esin tam bir hoduk. Vallahi ben olsam babama arattirip canina okutmustum çoktan. Bul bir yolunu. Eve habersiz gelsinler mesela ;-) Bu adam demekki bu dilden anliyor. Su erkeklerin % 90 i adam falan değil cidden. Şu forumu okudukca iyice nefret ettim. Adama bak ya. Baban yanindayken seni ezemiyor babanla görüşmuyor.

ben izin alıp gitme mantığını anlayamıyorum. koca kadın veya koca erkek eşinden izin mi alıp gidecek anne - babasının yanına.

bak kendi kızı da var. 11 yıl sonunda kavuştu el bebek gül bebek büyütüyor. yarın öbür gün elin adamı aynısını yaparsa ne diyecek acaba??

ne ben ne de eşim ailemize giderken izin alırız. haber vermemiz yeterli. kaldı ki ikimizde müsaitsek birlikte gideriz. ölümlü dünya. dünya gözüyle gördüğümüz hergün önemli. babamı kaybettikten sonra daha iyi anladım.

Aynen dediginiz gibi sonradan oldu diye benim aileme gidecem zamab kiymete geciyor bebek kiz kardesim dogum yaptinda hastaneye bile gitmedi aramizda 45 dk var ama ben dogum yaptimda 4 gun kaldik basimdan ayrilmadilar evlerinden yemek cekip getirdiler hastaneye bari o gunlerin hatri icin gidelim pazr gunu dedim yok diyoe hediyeni al annen gotursun diyor babama lafi yok bazen annemede laf diyor ama kendi ailesi bacisi soz konusu oldumu sen bilirsjn diyor 3 senedir boyle oldu onceleri boyle degildi

Sanırım 11 yılın sonunda çocuk oldu diye üzerine titriyor ve korkuyor birşey olacak diye
Fazla saplantılı ama netice de el değil AİLE bireyleri sizde madem öyle kendisinin bırakmasını talep edin.
Onların aileniz olduğunu vurgulayın ağlamak ile iş çözülmez dişinizi gösterin
Eğer şuan bunu kabul ederseniz bir kabus gibi her boyle bir durum olduğunda üstünüze çökecektir.

aileem gitmek için birde izin mi alacağım??? hata sizde izin almak nedir ki, siz onun eşisiniz kölesi değil..!!!

Back
X