Şimdi Ali'ye yol verip Efe'ye hoşgeldin dedikten sonra
Ali'ye sönüp dönüp durmak etik değil bi kere.
Sana yapılsa naparsın?
Efe'nin suçu ne yani?
Zaten Efe'nin senin hayatında işi ne?
Ali'yle bitmemiş ki daha tam.
Bu kadar hızlı yaşamana gerek yok.
Hşçbirşey anlamazsın, lezzet alamazsın ki böyle hayatından..
evet sülaleden
evet sülaleden
İkisini de hayatından çıkar. Kafanı dinle bir süre hayatına kimseyi sokma.Onlardan hiç birşey olmaz al birini vur ötekine. Kafanı yorma ikisiylede önüne bak. Hatalar insanlar için.Ali senin kıymetini bilmemiş ki laflara bak şeytan onun yüzünü görsün (ahmak herif)
Eee tamam da ne yaptınız yaptığınızı yazında, yaptığınız şeye göre yorum yapalım.Merhabalar arkadaşlar ben hayatımın en iğrenç günlerini hiç yapmayacağım dediğim şeyi yaptım. Ali ile bir ilişkimiz vardı sebebi yokken bitirdi ve 6-7 ay boyunca bana git gelli davrandı aramadı sormadı merak bile etmedi ama ben peşinde pervane oldum sonra ben bitti dedim konuşmadım uzun süre bu süre içerisinde eski sevgilimle Efe ile konuşmaya başladık. Ali benim ondan uzak durmaya çalıştığımı görünce eskisi gibi arayıp sormaya başladı. Ben kavga olmasın diye hiç bir şey söylemedim uzak tutmaya çalıştım ama o daha yakın davrandı kaç kez bitti dedim üç gün beş gün sonra tekrar arayıp önemli bir şey var. Ne zamandır tanıyoruz birbirimizi diyip konuşmaya görüşmeye çalıştı. Kavga ediyorduk yüzünü şeytan görsün diyordu iki gün sonra tekrar arıyordu. Benim de ona karşı bir bağlılığım vardı alışkanlık gibi. Efe ile konuşmaya devam ettik bu süreç içerisinde. Ali durduk yere hesabında brn ekli değilken bile fotoğrafımı paylaşmış. Bunuda alinin akrabası efeye göstermiş. ikiside durumu biliyor ali sürekli arayıp duruyor bir gün geçecek sen yapmazsın böyle şeyler diyor diğer gün ben kabullenemem diyor. Efe ile hiç konuşmadım. Şimdi ben ne yapmalıyım ne yapsam nasıl olur bilmiyorum ama inanın ki böyle bir şey yapacak birisi değilim yaptığım şeyin vicdan azabını çok çekiyorum. Yardımcı olun lütfen..
Eee tamam da ne yaptınız yaptığınızı yazında, yaptığınız şeye göre yorum yapalım.
Olabilir böyle seyler bence Ali yide bırak Efeyide. Hayatına bak.
Aman boşver ikisini de birak yeni birisine bak.İkisiyle aynı anda konuştum.
Aman boşver ikisini de birak yeni birisine bak.
Ayrıca Ali bi bayana büyük derecede zarar verebilecek kişilik ondan uzak dur.
İkisinden de ayrılAliden bi umudum yok . Hiç olmadığı kadar iyi ama önceden böyle değil yani şimdi iyi sonra bana her şeyi yüzüme vurucak
Efe de iyi birisi ama böyle yüzüme bakmaz gibi hissediyorum. Aile kısmında da biraz problem var gibi
Emin değilim tek bildiğim şey vicdanımın rahat olmaması
Allah yardimcin olsun seninde işin zor
İkisinden de ayrılerkek ararsan çok bulursun pişman olacağın olaylar yaşama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?