Bir derdim var kızlaar yardımcı olur musunux

İkisini de hayatından çıkar. Kafanı dinle bir süre hayatına kimseyi sokma.Onlardan hiç birşey olmaz al birini vur ötekine. Kafanı yorma ikisiylede önüne bak. Hatalar insanlar için.Ali senin kıymetini bilmemiş ki laflara bak şeytan onun yüzünü görsün (ahmak herif)

Bakın net anlatamıyorum öyle sandığınız gibi hemen biri çıktı hemen diğerine atladım mevzusu yok ali için 3 ay çaba gösterdim sonra baktım olmuyor uzun bir süre konuşmadım. O süreç içerisinde efe girdi hayatıma.
Bu konuda şunu da söyleyebilirim ali de efe de beni aldattılar. Efeyle olan ilişkim hem ailesiyle olan uyuşmazlıklar hemde aldatması yüzünden bitti ama hayatıma girdiğinde bir daha yapmayacağını güvenmem için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi
Ali ise oda aldatmasını hep inkar etti üstüne bile basmadı. Ben yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum zaten. İki kişiyle aynı anda konuşacak kadar da birisi değilim ama hata yaptım yani. Bu bu kadarla da indirgenecek bi şey değil ama yaptım içim de hiç rahat değil.

Ya ali için çok çaba verdim gerçekten. Yani bir gün sen kadın gibi davranmıyorsun dedi bir gün makyaj yapmıypsun şöyle böyle özel sektörde çalışıyor kısada vodafone da izin gününde bile mağazasından çıkmazdı giderdim saatlerce beklerdim mağazasında. Gel dediğin gelen git dediğinde giden oldum bittiğinde bile zahmet edip yüzüme bile söylemedi mesaj attı engelledi filan. Annem ameliyat oldu o dönemde bir kere aradı sadece geçmiş olsun dedi yarım ağızla kapattı. Ama işte sevgi midir neyse hep ağzımı kapatan normalde çoktan bitiren ben konuşmayan ben kaç ay sabrettim sonra bıraktım biraz süre geçti efe öyle girdi sonra ali sürekli arayıp sürekli sormaya başladı bir girdapın içine girdim ama çıkamadım o girdaptan sonunda da ben kötü oldum

Eee tamam da ne yaptınız yaptığınızı yazında, yaptığınız şeye göre yorum yapalım.
Olabilir böyle seyler bence Ali yide bırak Efeyide. Hayatına bak.

Allah yardimcin olsun seninde işin zor

İkisinden de ayrıl erkek ararsan çok bulursun pişman olacağın olaylar yaşama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…