BYZ,ALİ Yİ SEVİYO , BYZ ALİ'DEN İLGİ GÖRMEDİ EFE'YE KAYDI = BYZ KAFASI KARIŞIK, SONRA ALİ EFE'Yİ , EFE ALİ'Yİ BİLİYO SONRA BYZ DİO BEN PİŞMANIM VİCDANIM SIZLIYO BİZDEN YARDIM İSTİYO KİMLE STABİL İLİŞKİ KURSAM DİOR ALİ KARAKTERSİZ EFE ARADA GİDİP GELİYO HİBABY BEYNİ YANIYOR BİŞEY ANLAYAMIYO ve konu kapanıyo = kimin eli kimin cepte ben fransız kalıyor[/QUOTE
Hi baby çok iyi anladı bence kimsenin eli kimsenin cebinde değil şu an konuşmuyorum zaten ama böyle bir şey yaşamadım daha önce. Vicdanen de rahat değilim ne yapacağımız bilemedim sadece
Ali'den bi cacık olmaz.
Ali egoist.
Ali kaçanı kovalamayı seven hovarda bir çocuk.
Ali gibi olma.
Efe'den de bi cacık olmaz.
Efe dar görüşlü.
Efe tripcan.
Efe sorunları konuşarak çözmek yerine küsüyor.
Efe gibi olma.
İkisini de at çöpe. Burak'ı bekle.
seç birini. ali mi efe mi?
efe de ali de tınlanacak adam değiller bence. kendine saygın ve ilişkiye inancın açısından yapma derim. söylemeden de edemiycem; sefan olsun
İkisini de dene tarafını seç.
İlk başta iyi gidiyordun.
Ali sana değer vermiyor diye bitti demiştin
Aramamıştın sormamıştın.
Oralar güzeldi.
Onu aramamışsın ama Efe'yi sokuşturmuşsun o araya hiç iyi olmamış.
Ali de olmaz artık Efe de.
Bi dur bi dinlen.
İlla birine gerek yok.
Kimbilir bunlarla vakit kaybederek neler kaçırıyorsun..
Ali yi birak.
Tebessüm ederek baktigim konular :)
o sülaleden uzak dur
3 harflilerden uzak dur :)
Bence Ali'yi de Efe'yi de boşverin. Siz büyümeye bakın.
Ya ali ile uzun ilişkimiz oldu ama bana bir şey katmadı yani bilmiyorum ama daha çok alışkanlık gibi. Ali hayatımdan sebepsiz bir şekilde çıktı hiç
Bir kavga gürültü olmadan ama herkese bi ilişkimiz olduğunu söyledi. Bir müddet bekledim ama olmadı bitirdim konuşmadım yazmadım. O arada efe girdi hayatıma onunla da inişli çıkışlarımız vardı ama işte ali sağolsun yüzünü şeytan görsünle kapatıp 3 gün sonra arayıp sormaya hanıma gelip konuşmaya çalıştı inanın ki kaç kez bitirdim kaç kez konuşmak istemedim ama alışkanlık olunca yani kesip atamadım. İkisine de bu durumu bahsedemedim kavga ederler etmesinler benim yüzümden diye . Şimdi ben kötü oldum ama yani gerçekten çok içimden tutuyor
Ali durduk yere hesabında brn ekli değilken bile fotoğrafımı paylaşmış. Bunuda alinin akrabası efeye göstermiş.
Sülaleden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?