Bir derdim var kızlar :(

basiretsiz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
16
-10
1
29
Merhaba kısa anlatayım cunku uzun olunca kimse okumuyor :) 6 senelik evliyim severek evlendim 2 çocuğum var ama eşimin ailesi huzur vermiyor aile binasındayız beni istemedikleri halde ben hep saygı gösterdim onları sevdim evde iki bekar görümcem var eşim uzakta çalışıyor gorumcem yanimda kalıyordu ve uygun olmayan şeyler yapiyordu üstüme kalır evimde yapmasın diye uyarıda bulundum şimdi bütün aile bana düşman kavga dövüş var ama kocam arkamda hepsini sildi engelledi ama yinede durmuyorlar hakaret ediyorlar napicam bilmiyorum çok mutsuzum:(

Eğer gerçekten mağdursanız sizden önce eşinizin birşeyler yapması gerekiyor.
Mesela taşınmak gibi.

Merhaba kısa anlatayım cunku uzun olunca kimse okumuyor :) 6 senelik evliyim severek evlendim 2 çocuğum var ama eşimin ailesi huzur vermiyor aile binasındayız beni istemedikleri halde ben hep saygı gösterdim onları sevdim evde iki bekar görümcem var eşim uzakta çalışıyor gorumcem yanimda kalıyordu ve uygun olmayan şeyler yapiyordu üstüme kalır evimde yapmasın diye uyarıda bulundum şimdi bütün aile bana düşman kavga dövüş var ama kocam arkamda hepsini sildi engelledi ama yinede durmuyorlar hakaret ediyorlar napicam bilmiyorum çok mutsuzum:KK43:
Kocanız arkanızdaysa ( ki bu nadir görülür ) ayrı eve çıkacaksınız maalesef başka çıkar yolu yok onları değiştiremezsiniz. Zaten aynı evde apartmanda hatta yürüme mesafesi yakınlığında bile oturulmasına karşıyım sorun yaşamayanı görmedim. Benim kuzenimde kapı penceleri indirip gitmişti evlerinden ama söylemiştim ona da zamanında imkanınızda var ayrı yaşayın diye..

Eğer gerçekten mağdursanız sizden önce eşinizin birşeyler yapması gerekiyor.
Mesela taşınmak gib

Kocanız arkanızdaysa ( ki bu nadir görülür ) ayrı eve çıkacaksınız maalesef başka çıkar yolu yok onları değiştiremezsiniz. Zaten aynı evde apartmanda hatta yürüme mesafesi yakınlığında bile oturulmasına karşıyım sorun yaşamayanı görmedim. Benim kuzenimde kapı penceleri indirip gitmişti evlerinden ama söylemiştim ona da zamanında imkanınızda var ayrı yaşayın diye..
Ben 18 yasinda evlendim olsunda dedim nasıl olursa olsun cunku aileler karşıydı bazen diyorum ahmı tuttu cunku evlendiğimden beri gün yüzü görmedim o kadar mutsuzum ki suan ağlıyorum cok kotuler acimasizlar

Ben 18 yasinda evlendim olsunda dedim nasıl olursa olsun cunku aileler karşıydı bazen diyorum ahmı tuttu cunku evlendiğimden beri gün yüzü görmedim o kadar mutsuzum ki suan ağlıyorum cok kotuler acimasizlar
Aileden kaçıp mutlu olanı da duymadım ne yalan söyliyim. Ama önemli olan eşinizin yanınızda olması zaten o yüzden düşünmeden gidin o evden derim.

Sevgilisi olması sıkıntı değil ki birden fazla sevgilisi var kacıcam falan dedi evimde gidemezsin dedim git evinde kaç
Şu durumda hakkınız var. Hickimse böyle bir aile faciasından sorumlu olmak istemez. Kac yaşında bu görümce delisi?

Back
X