• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeynep Kipirti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2025
1
-1
1
20
Kızlar şimdi benim bir sevgilim var ve Instagram hesabından takiplesiyoruz işte hesapta tek ben varım bu daha önceden başka bir hesabım var ama kapattım dedi ama işte içime kurt düştü şüphelenmeye başladım kaç kere sordum ama hep kapalı dedi bugün görüntülü konusurken şakasına birkaç şey dedim onda kimseyle konusmuyorum dedi ve DM kutusunu attı işte su başka hesap olunca o hesabın yanında kırmızı nokta oluyo ben onu gördüm başladı orda tartışma sen görmek istediğini görüyosun falan diyo beni manipüle ediyo birde inkar ediyo ve diyoki ben çizmiş de olabilirim o noktayı kaç kere ayrılık mesajı yazdım yok gitme ben yapamam falan diyo şimdide o hesabından takiplesiyoruz ne yapmam lazım

Net bir şekilde yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi yedek hesaba alınmışsınız. Birçok sebebi olabilir. Bunlardan ilki, başka sevgilisi vardır sürekli takipçi listesini irdelediği ve sizi bulma ihtimali olduğu için sizi bu hesaba almıştır. Bir diğeri ise siz sözde esas kız sizsiniz, takipçileri çok irdelemeyin diye bu hesaba alınmışsınızdır. Her iki senaryoda da aldattığı apaçık belli. Yüce Yaradan sana işaret vermiş “Kaç kurtul!” demiş. Dinle bence :)

Ya çok merak ettim 🥹🥹🥹
Sevgilisinin sadece kendisini takip ettiği bir ig hesabı var. Önceden başka hesabı vardı ama kapatmış. Sonra bir gün görüntülü konuşurken kıza Dm kutusunu atıyor. Ama hesap isminin üzerinde kırmızı bir nokta daha var. Yani başka bir hesabı da var. Kız söylüyor bunu ama adam yanlış gördün ya da sen yaptın kırmızı noktayı diyor. Kız ayrılık mesajı atıyor, oğlan kabul etmiyor. Sizce beni aldatıyor mu minvalinde bir soru sormuştu.

Sevgilisinin sadece kendisini takip ettiği bir ig hesabı var. Önceden başka hesabı vardı ama kapatmış. Sonra bir gün görüntülü konuşurken kıza Dm kutusunu atıyor. Ama hesap isminin üzerinde kırmızı bir nokta daha var. Yani başka bir hesabı da var. Kız söylüyor bunu ama adam yanlış gördün ya da sen yaptın kırmızı noktayı diyor. Kız ayrılık mesajı atıyor, oğlan kabul etmiyor. Sizce beni aldatıyor mu minvalinde bir soru sormuştu.
Kesinlikle başkalarıyla konuşuyor,konu sahibi yedekte. Bir erkek sosyal medyada sadece bir kişiyi takip edecek hiç sanmıyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X