- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
- Konu Sahibi __kartanesi__
Öncelikle herkese merhaba. Hayatıma dışarıdan bir gözle bakılsa ne memnuniyetsiz denilir belki de :/ Ama benim memnun olmadığım öyle yerler var ki... Arkadaşlar, olmayan erkek arkadaş, aile, dış görünüş... Belki de kendi kendime yapıyorum her şeyi ama yazmak istedim işte çünkü etrafımdaki kimseyle yeteri kadar dertleşebildiğimi düşünmüyorum. Geçen keyfim biraz yerinde değil, sesim düşük diye bir arkadaşım yine ne oldu gibi bir şey söyledi. Kırıldım ama belli etmedim. Çevremde toplasanız iki üç arkadaşım var zaten onların da işi düşünce akıllarına gelirim. Bir sevgilim yok hiç olmadı. Zaten bu özgüvensizlik yaratırken artık şu günlerde güzel ve çekici olmadığımı hiçbir yönden beğenilmediğimi de hissetmeye başladım. Arkadaşlarım beni işi düşünce ararken hiçbir planlarında olmuyorum tatil günlerinde. Hoş evimde olmaktan bir şikayetim yok ama ah şu sosyal medyada paylaşılanlar yok mu onları görünce kıskanmadan geçemiyorum. Hiçbir yerde tutunamamış, hobisi bile olmayan, öyle koltuğunda ömür geçiren gelip geçen biri oldum çıktım. Oysa hiç böyle hayal etmemiştim bu yaşlarımı. Geçer mi dersiniz bu hallerim?