Bir derdim var mı bilmem ama yazmak istedim sadece...

__kartanesi__

Daha fazla pozitiflik :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
223
916
313
Öncelikle herkese merhaba. Hayatıma dışarıdan bir gözle bakılsa ne memnuniyetsiz denilir belki de :/ Ama benim memnun olmadığım öyle yerler var ki... Arkadaşlar, olmayan erkek arkadaş, aile, dış görünüş... Belki de kendi kendime yapıyorum her şeyi ama yazmak istedim işte çünkü etrafımdaki kimseyle yeteri kadar dertleşebildiğimi düşünmüyorum. Geçen keyfim biraz yerinde değil, sesim düşük diye bir arkadaşım yine ne oldu gibi bir şey söyledi. Kırıldım ama belli etmedim. Çevremde toplasanız iki üç arkadaşım var zaten onların da işi düşünce akıllarına gelirim. Bir sevgilim yok hiç olmadı. Zaten bu özgüvensizlik yaratırken artık şu günlerde güzel ve çekici olmadığımı hiçbir yönden beğenilmediğimi de hissetmeye başladım. Arkadaşlarım beni işi düşünce ararken hiçbir planlarında olmuyorum tatil günlerinde. Hoş evimde olmaktan bir şikayetim yok ama ah şu sosyal medyada paylaşılanlar yok mu onları görünce kıskanmadan geçemiyorum. Hiçbir yerde tutunamamış, hobisi bile olmayan, öyle koltuğunda ömür geçiren gelip geçen biri oldum çıktım. Oysa hiç böyle hayal etmemiştim bu yaşlarımı. Geçer mi dersiniz bu hallerim?

Öncelikle herkese merhaba. Hayatıma dışarıdan bir gözle bakılsa ne memnuniyetsiz denilir belki de :/ Ama benim memnun olmadığım öyle yerler var ki... Arkadaşlar, olmayan erkek arkadaş, aile, dış görünüş... Belki de kendi kendime yapıyorum her şeyi ama yazmak istedim işte çünkü etrafımdaki kimseyle yeteri kadar dertleşebildiğimi düşünmüyorum. Geçen keyfim biraz yerinde değil, sesim düşük diye bir arkadaşım yine ne oldu gibi bir şey söyledi. Kırıldım ama belli etmedim. Çevremde toplasanız iki üç arkadaşım var zaten onların da işi düşünce akıllarına gelirim. Bir sevgilim yok hiç olmadı. Zaten bu özgüvensizlik yaratırken artık şu günlerde güzel ve çekici olmadığımı hiçbir yönden beğenilmediğimi de hissetmeye başladım. Arkadaşlarım beni işi düşünce ararken hiçbir planlarında olmuyorum tatil günlerinde. Hoş evimde olmaktan bir şikayetim yok ama ah şu sosyal medyada paylaşılanlar yok mu onları görünce kıskanmadan geçemiyorum. Hiçbir yerde tutunamamış, hobisi bile olmayan, öyle koltuğunda ömür geçiren gelip geçen biri oldum çıktım. Oysa hiç böyle hayal etmemiştim bu yaşlarımı. Geçer mi dersiniz bu hallerim?
Yaş kaç

Ne erkekler ne kadinlar çogunlukla dertli veya en ufak şeyde modu düşen insanları hayatında istemezler. 🙄

Şöyle neşeli, ortamı da mutlu eden, güzel sohbetli, hobileri olan biri olsaniz sizi hiç kimse unutmaz emin olabilirsiniz.
Hiç bir şey yapmayip evde oturarak hayatinizin yoluna girmesini beklemeyin. 🙄

Gerçekten sosyal bir ortam istiyorsanız şartları zorlamanız gerekiyor.
Güzel mekanları keşfdip arkadaşlarınızı davet etmelisiniz.
Her hafta sonu kahvaltı,kahve,alışveriş gibi organizasyonlar planlamalısınız.
Ne bileyim bunu rutine bindirmelisiniz.
Ben bekarlığımda öyleydim yani. Hep birileri ile maç,kahvaltı,kahve takılıyorduk.

Benim arkadaş mı yazdı acaba dedim son cümlelerinizi okuyunca.
Ama onun sevgilisi oldu da devami olmadı nasipte öteye yol gitmiyor işte.
Yapmanız gerekenler:

💆🏻‍♀️Kendinizle barışın.
💆🏻‍♀️Kendinizi sevin
💆🏻‍♀️Kimse sizin için yaşamıyor sizde kimse için yaşamıyorsunuz bunu aklınıza kazıyın.
💆🏻‍♀️Kimseyi kıskanmayın fotoğrafta herkes mutlu poz verir.

Devir öyle bi kötü devir ki insan azcık yüzü gülsün istiyor
Bu yüzden de negatiflik veren insanlardan uzak duruluyor
Şahsen ben ne dert yaşarsam yaşayayım dışarıya belli etmem
Konuşabileceğim 1 kişi seçerim anne kuzen vs
İnsanlara yalandan gülümserim
Beni anlayacakların yanında samimiyetimi gösteririm
Çünkü açığını arayan senin mutsuzluğunla beslenen insanlar olabilir
Kimseye pot kırmamak gerek
Yoksa işte acımasız kısımdakiler "neyin var canım" yerine "yine noldu" derler
İçinde petit beurre iken dışında kete olmalısın ki güçlü kalasın
Örnekler uymadı ama 🤭

O sizin elinizde çıkın dışarıya yürüyüş yapın kitapçılara gidin gezin , hobi marketlere uğrayın , elinize alın termos bardak evden çay vs koyup dışarda gezerek vs keyif yapın .

farklı insanlar sosyal hareketliliği gördükçe sizde canlanacaksınız.

sizin elinizde bu kimse hadi kalk demez siz isteyeceksiniz.

güzel duş alın bakımınızı yapın nefes alın elişi , kitap , film vs vs ...

Örnekler uymadı ama 🤭
Bence de uymamış kete daha yumuşak ppkllkjfss

Benim arkadaş mı yazdı acaba dedim son cümlelerinizi okuyunca.
Ama onun sevgilisi oldu da devami olmadı nasipte öteye yol gitmiyor işte.
Yapmanız gerekenler:

💆🏻‍♀️Kendinizle barışın.
💆🏻‍♀️Kendinizi sevin
💆🏻‍♀️Kimse sizin için yaşamıyor sizde kimse için yaşamıyorsunuz bunu aklınıza kazıyın.
💆🏻‍♀️Kimseyi kıskanmayın fotoğrafta herkes mutlu poz verir.
Dediklerinizi yapabilsem kendime geleceğim eminim ama nasıl olacak bu kendime bunları nasıl aşılayacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

O sizin elinizde çıkın dışarıya yürüyüş yapın kitapçılara gidin gezin , hobi marketlere uğrayın , elinize alın termos bardak evden çay vs koyup dışarda gezerek vs keyif yapın .

farklı insanlar sosyal hareketliliği gördükçe sizde canlanacaksınız.

sizin elinizde bu kimse hadi kalk demez siz isteyeceksiniz.

güzel duş alın bakımınızı yapın nefes alın elişi , kitap , film vs vs ...
Yeni bir diziye başladım umarım iyi gelir

Örnekler uymadı ama 🤭
Örnekler çok güzel uymuş bence 😅 sorun şu ki benim her şey yüzüme çok çabuk yansır ee her seferinde neyin var denilince zaten çenesi düşük olan ben ötüyorum her şeyi 🤭 bir de aslında çok güler yüzlüyümdür ama işte yaslanacak bir omuz arayınca önüne çıkıyor bir gün elbet

Örnekler çok güzel uymuş bence 😅 sorun şu ki benim her şey yüzüme çok çabuk yansır ee her seferinde neyin var denilince zaten çenesi düşük olan ben ötüyorum her şeyi 🤭 bir de aslında çok güler yüzlüyümdür ama işte yaslanacak bir omuz arayınca önüne çıkıyor bir gün elbet
Uykusuzum de geç boşver
Yaşın küçükse normal bunlar
Akışına bırak herşeyi
Tadını çıkar
Sosyal medyaya kanma
Onların çoğu yalan
Sırf foto atmak için hiç giymeyeceği kıyafetleri alanlar var
Sırf foto için gezmeye gidenler var
Hepsi bana boş geliyor
İnan kahve içerken bile gözlerimi kapatıp kahveyi kokluyorum
Gökyüzüne bakıyorum
Eskiden telefona bakarak içerdim
Film izlerken bile elimdeydi
Şimdi uzağa koyuyorum film bitene kadar almıyorum hiç
İçine sine sine yaşa her anı 🌺

Organizasyonlara ön ayak olmanız lazım. İster evde ister dışarıda. Sosyal çevreyi ısıtmak için önce sizin girişken olmanız lazım.
Bir de azıcık güçlü durmak ve biraz da yırtık olmak gerek. Biraz zorlayın kendinizi. Siz değişirseniz çevrenizde aranılan insan olursunuz 🌸

Organizasyonlara ön ayak olmanız lazım. İster evde ister dışarıda. Sosyal çevreyi ısıtmak için önce sizin girişken olmanız lazım.
Bir de azıcık güçlü durmak ve biraz da yırtık olmak gerek. Biraz zorlayın kendinizi. Siz değişirseniz çevrenizde aranılan insan olursunuz 🌸
Şey... bu anlattıklarınız benim tam tersim 🥺 sakin bir yapıya sahibim. Kibarlıktan hiç vazgeçmem. Kendimle barışık olmak çok zor bunun için kilo bile verdim 😅 sınırları zorlamaksa en imkansızı...

Örnekler uymadı ama 🤭
Yaprak Dökümü izlee:)))