• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var mı bilmiyorum

buseyaprk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2
0
1
37
Hayattan çok sıkılıyorum bu aralar bir boşluktayım, sanki kimse beni sevmiyor, değer vermiyor, kendimi çok değersiz hissediyorum. İşin ilginç tarafı bu boşluğun bu sıkılmanın bir nedeni de yok bulamıyorum bir şey. herhangi bir nedene bağlayamıyorum. çok düşünüyorum ters giden ne var, neden bu ruh hali kurtulamıyorum bir aydır. Bu ruh hali üzerime yapıştı resmen uyuyamıyorum, kötü rüyalar kabuslar görüyorum. Nedensiz yere depresyona mı girdim anlamadım

Bir psikoloğ veya psikiyatriye danışmalısınız.Devlet hastanelerinde de var artık. Kendinize iyilik yapın kendiniz bir şeyler katın mutlu oldugunuz mesgalelerle beyninizi doldurun sizi kötü hissettiren gelip geçici insanları hayatınızdan çıkarın zamanı yakalayın

Bir psikoloğ veya psikiyatriye danışmalısınız.Devlet hastanelerinde de var artık. Kendinize iyilik yapın kendiniz bir şeyler katın mutlu oldugunuz mesgalelerle beyninizi doldurun sizi kötü hissettiren gelip geçici insanları hayatınızdan çıkarın zamanı yakalayın
bir psikoloktan yardım almayı düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum yani doktora gidecek kadar psikolojim bozuk mu bilmiyorum. biraz daha beklemeyi düşünüyorum

bir psikoloktan yardım almayı düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum yani doktora gidecek kadar psikolojim bozuk mu bilmiyorum. biraz daha beklemeyi düşünüyorum
İlla bozulunca gitmenize gerek yok ki adı üstünde psikolojik "destek" alarak bu dönemi depresyon moduna geçmeden aşarsınız .Psikiyatrı belki ağır olur ama psikolog ile bir kaç seans da üstesinden gelebilirsiniz.

Back
X