Derdinde geyiği olurmu demeyin..biz yaparız.kaydirigubbakcemile2Hadi anlatın derdinizi çare olalım opuyorumnanaktan
Öyle dert diye açılan konular var ki gerçektende tam geyik sohbeti kaydirigubbakcemile3
Bende o geyikleri burada rahat rahat yapalım istedim,bazen alıntılarla bazen örneklerle ..
Sohbetimiz dertlerimiz olsun,buyrun
Eh.. şimdi bu dert diye açılacak konu mu,Bence bu sohbet.
Öyle dert diye açılan konular var ki gerçektende tam geyik sohbeti kaydirigubbakcemile3
Bende o geyikleri burada rahat rahat yapalım istedim,bazen alıntılarla bazen örneklerle ..
Sohbetimiz dertlerimiz olsun,buyrun

arkadaslar merhaba ben bazen sacimi boyatmak yada kestirmek kasimi aldirmak istiyorum ve bunu esimle paylasiyorum ama her zaman bu konuyu actigimda evde bir kavgamiz oluyor benim oyle seyelre verecek param yok sanki param ucuyor onlara verince hep oyle konumamiz oluyor da iki gun once yine kavgamizi yaptik boyatacamd edim hayir dedi ve konumaya sebebii soruyorum yapma sacini kapat oyle boyle kelimeler kulaniyor ama belki bende asiriya kciyorum ama ne yapiyim sonucta bakiimli olmak istiyorum ama bana diyorki ben senin icini begeniyorum disini degil diyor acaba neden boyle seyelr yasiyoruz kendime diyorkumki acaba kisakniyormu guzel olmamai diyorum baskalarindan ve sebebini soruncada paramiz yok disin guzel olsa ne farkeder diyor acaba bu neden kaynaklaniyor yazarsaniz seviniimr
Eh.. şimdi bu dert diye açılacak konu mu,Bence bu sohbet.