• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var..Nasıl anlatsam ki..yardım edin

Evinde evcil hayvan olarak hamam böceği besleyen bi arkadaşım var ohaoldumsmile

Sizce devam ettirsem mi arkadaşlığımı ey bayanlar çok önemli bi sorun sırnaşık şey

Şimdi sabah akşam tasmayla gezdiriyordurda o,iyi düşün taşın derim,aile büyüklerine danış derim,insan bazan yanlış kararlar verebilir,allah yardımcın olsun :hulya:

Madam durumlar nedir eşinle sempatiksalakcinni ilgi varmı ilgi sırnaşık şey sırnaşık şey

he valla bende merak ettimkaydirigubbakcemile5

İyi sayılır ama çay içtikçe hala uzaklara dalıyor mafoldumben

benimde evde tüylü oğlum var adı bobi,şimdiiii düşünüyorum,düşünüyorummm acabaaaa CADIARZU durun durun heyecanlandım evet,evet traş ettirsem mi?delikafadulden yaaaa bana bir ikir verseniz offff sıkıldım karar veremiyorum:delphin:

Kendisininde fikrini al..sonra depresyona falan girmesin ohaoldumsmile
çok zor bir durum arkadaşım,

Şimdi sabah akşam tasmayla gezdiriyordurda o,iyi düşün taşın derim,aile büyüklerine danış derim,insan bazan yanlış kararlar verebilir,allah yardımcın olsun :hulya:

İyi sayılır ama çay içtikçe hala uzaklara dalıyor mafoldumben

o zaman çay içme yasağı uygula şekerim delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kendisininde fikrini al..sonra depresyona falan girmesin ohaoldumsmile
çok zor bir durum arkadaşım,

bak bu hiç aklıma gelmemiştibilmiyorumkismile iyiki buraya yazmışımhihoyyyt

ahhhh kardeş ahhhhh:çok üzgünüm: bennnnnnde dert bir değilkiiiii delikafaduldenakannehir

Selam ben de geldim...
Şuna bakın...

Arkadaşlar eşim en küçük bir problemde bana küsüyor.oturup konuşsak sorun kalmayacak.ama o günlerce tek bir kelime etmeden köşesine çeliliyor ve günlerce konuşmuyor.evde yemek bile yemiyor.Bende gidip barışmıyorum.( kendisi suçlu olduğunda) yardım edin ne yapmalıyım.bu durumdan çok sıkıldım.daha 15 aylık evliyiz ilerde ne olur bilmiyorum.:roflol:,:roflol:
Oturup konuşsa sorun kalmayacaksa neden konu açmış merak konusu. aklinialirimsmile
Acaba eşini bizim mi oturup konuşmaya ikna edeceğimizi düşünüyor? bilmiyorumkismile

Selam ben de geldim...
Şuna bakın...

Oturup konuşsa sorun kalmayacaksa neden konu açmış merak konusu. aklinialirimsmile
Acaba eşini bizim mi oturup konuşmaya ikna edeceğimizi düşünüyor? bilmiyorumkismile

kusen erkek viyek!!!! kafamçokkarıştı
nefret ederim, bunu kim yazdi ise derdi gercekten dert.
ben dert diye buna derim heyt bee.

Selam ben de geldim...
Şuna bakın...

Hoşgeldin :3:
İşte diyorumya bizlerle eğlenmek için yazılmış,gerçekten derdi olanlara canı gönülden yorum yazıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama bazan buradakileri aptal yerine koyuyorlar,oysa bir derdim var bölümü bence en ciddi bölüm olması gerek.

güzel bit topic
dertsiz başına dert arayanlar çok gercekten
dün mesela 165 lik boyuyla herkes kendisine uzun dediği için bana nolur uzunboyun avantajlarını anlatın
diye yalvarıyordu bir kızcağız
kaç defa normalsin dedik yok herkes ona uzunsun diyormuş rahatsz oluyormuş hanfendi
daral getirdi millete

güzel bit topic
dertsiz başına dert arayanlar çok gercekten
dün mesela 165 lik boyuyla herkes kendisine uzun dediği için bana nolur uzunboyun avantajlarını anlatın
diye yalvarıyordu bir kızcağız
kaç defa normalsin dedik yok herkes ona uzunsun diyormuş rahatsz oluyormuş hanfendi
daral getirdi millete

Ayyy sorma biriside 1.65 boyum var topuklu gyidiğimde çok uzun oluyorum herkes bana bakıyormuş gibi geliyo diyordu pffsss:hulya:

evet zaten konu tekrarı diye ikinci konusunu kapattılar
bu arada bagyanın biri yine kaynanamı sevemiyorum çeyiz sermeye gittiklerinde eşyalarımı kullanmışlar yani kızlıgı bozuldu eşyalarım diye figan ediyordu
kadın yemek yapacak ne yapsın ocagı kullanmış
tepki alınca da bu sabah yaa birisi bnm kullanıcı adım ve şifremle bu konuyu açmış çok şaşırdım çünkü kayınvalidemle aram iyi dedi
salak sandı galiba bizi

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar. benim de sorunum kaynanamla. nişanlandık bütün takıları elbiseleri ne lazımsa nişanlım aldı. sıra geldi çeyiz sermeye. kız kardeşim çalışıyor. iş yerinden izin alamadı. bana dediler ki 18 yaşındaki görümcemle ve 22 yaşındaki kaynımla ben gideymişim çeyiz sermeye. bu arada şehir dışına evleniyorum. ben de snir oldum kız kardeşim gelemiyosa neden kız evinden başkasına söylenmiyo diye. imam nikahım yok ben gitmem dedim ben de. ne yapsa beğenirsiniz. görümcem kaynım bi de kendisi geldi. ben de nişanlımı aradım. eğer benim eşyamı açarsanız dokunursanız bu iş biter diye. neyse annem kahroldu zaten bana bi teklif bile eden olmadı. o anaysa ben de anayım diye üzülüpduruyo. beyaz eşyalar falan yerleşti. e tabi bu arada hepsi kullanıldı.ben şimdi 1.5 aylık evliyim. ilk 1 ay kendi eşyamı yerleştirmeye çalıştım cahil başımla. fırınım dolabım kullanıldı tabi. tabiri caizse hepsinin kızlığı KAYNANAM tarafından bozuldu. şimdi de hiçarkadaşlar. az önce siteye girdim. son açtığım konuya bakmak için. bu konuyu ben açmadım. haliyle beni tanımayan arkadaşların hepsi beni yanlış tanıdı. 1.si benim görümcem yok. 2. si kaynanam 3 yıl önce vefat etti. keşke sağ olsaydı da herşeyimi kullansaydı. 3.sü de kaynım görev için yurt dışında olduğu için düğünümüze bile gelemedi. ayrıca kız kardeşim de yok benim. konuyu görünce zaten şok oldum. kızmakta haklısınız. ben bile sinir oldum. ama emla krem diye konu açmışsın diyen arkadaşa da teessüf ediyorum. bu konuyla onun ne ilgisi var derdimizi de mi paylaşamayacağız yani bu forumda
bir eşyayı içime sindiremiyorum. hiçbi şeyi istediğim gibi yaptırmadı bana. nefret ediyorum ka<ynanamdan nefreeeettttt
bu ilk mesajı ikinci mesajı isearkadaşlar. az önce siteye girdim. son açtığım konuya bakmak için. bu konuyu ben açmadım. haliyle beni tanımayan arkadaşların hepsi beni yanlış tanıdı. 1.si benim görümcem yok. 2. si kaynanam 3 yıl önce vefat etti. keşke sağ olsaydı da herşeyimi kullansaydı. 3.sü de kaynım görev için yurt dışında olduğu için düğünümüze bile gelemedi. ayrıca kız kardeşim de yok benim. konuyu görünce zaten şok oldum. kızmakta haklısınız. ben bile sinir oldum. ama emla krem diye konu açmışsın diyen arkadaşa da teessüf ediyorum. bu konuyla onun ne ilgisi var derdimizi de mi paylaşamayacağız yani bu forumda
arkadaşa da teessüf ediyormuş:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
puhaha ölüyorum :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abla :roflol: süper bi topik olmuşkaydirigubbakcemile5
zeki hatunum benim Şeniz anladn sen onu aklinialirimsmile
bende yazcam ama ceza puanım yüksek benneyaptımki
hakkaten dert mi bunlar boshayallersmile

zebani gözün iyi korkmuş senin anlaşılan
doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur diye boşuna dememişler
kaybolan vardı ya dün konusunu kapatmış kaybolmuş gitmiş

Back
X