• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var..Nasıl anlatsam ki..yardım edin

mrb arkadaşlar ya benim bi sorum olacak bende boşalma sorunu var nişanlımla 3-4 defa seviştik ama ilişkiye girmedik dıştan mastürbasyon yapar gibi yaptık sürttük ama bir türlü bende boşalma olmadı halbuki zevkte alıyordum ama yok gelmedi bir türlü. normalde evde durduk yere bile sıvı geliyor boşalma gibi beyaz gülerken bile geliyor ama asıl gelmesi gereken yerde gelmiyor bu normalmi sizce yada benim boşalma sandığım şey başka bi sıvımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hadi bakalım,derdine kim derman olacak :roflol:

mrb arkadaşlar ya benim bi sorum olacak bende boşalma sorunu var nişanlımla 3-4 defa seviştik ama ilişkiye girmedik dıştan mastürbasyon yapar gibi yaptık sürttük ama bir türlü bende boşalma olmadı halbuki zevkte alıyordum ama yok gelmedi bir türlü. normalde evde durduk yere bile sıvı geliyor boşalma gibi beyaz gülerken bile geliyor ama asıl gelmesi gereken yerde gelmiyor bu normalmi sizce yada benim boşalma sandığım şey başka bi sıvımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

madamX aklımdanda geçtin-tatlicadiarzu- tam dedim bu konu madamX'e göre.alkisalkisalkis burda malzeme bol:roflol::roflol::roflol:

Şimdi buradaki sorunu siz anladınız mı ben mi anlamadım sadece?
:bbo:

ben anladımmm adam anasına gideceğine evine gitsin
taksın önlüğü başlasın temizliğe,yemekleride yapsın
karasıda gelince kapıyı açıp hoşgeldin canım desin
karısı yemekten sonra:kahve: ohhhhhhhh gel keyfim gel

işte bu ka basit :roflol::roflol::roflol::roflol:

Değil mi?:roflol:Benim anladığımda neden annesine kardeşine gidiyor,evine gelsin onlarla görüşmesin,hasetimden çatlıyorum :roflol:

Anlayamaman gayet normal,dertsiz başına dert arıyor işte.
Böylelerine oturup yorum yazmamak gerek.Ya da tiye alacaksın ama o zamanda uyarı alıyorsun :hulya:

sempatiksalakcinni

burcu canım haklısın eşimde mühendis..allaha şükür geçinip gidiyıruz ama onlar yüzünden borcumuz bitmiyo..yüklendikçe yükleniyolar...rahatları lüksleri için para istiyolar...ben devamlı eltimle kıyaslayıp eşimşn yanında onu övüyo..eşimde inanamıyo...kızı bi görseniz mantık işi değil benimle onu kıyaslamak...daha okuyo...allahın yarattığını yargılamak bana ddüşmez ama benden güzel değil..benim aile çok görgülü saygın bi aile..ama hep aşağılandım kayınvalidemse ilkokula bile gitmemiş..beni beğenmez...kendisi köyde yetişmiş ben köyü görmedim beni köylü diye aşağılamaya çalışır...köylü olamak ayıp gibi..ah ah bi anlatsam gülermisin ağlarmısın..ne yapayım bu kadını..okadar kurnazki...deli ediyor beni..giderek ona benzediğimi hissediyorum

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

derde bak :delphin:
Kibire bak ya... Benden güzel değil diyor. sempatiksalakcinni

Tüh derdim var a açsaydı keşkem... sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile
Yani... Çözmüşsün Philemon

Değil mi?:roflol:Benim anladığımda neden annesine kardeşine gidiyor,evine gelsin onlarla görüşmesin,hasetimden çatlıyorum :roflol:

Cidden kıskançlık bu kadar belli edilir...:hulya:

evde durdduk yere mi geliyor hemde gülerken bayılacam ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kibire bak ya... Benden güzel değil diyor. sempatiksalakcinni

hayyal hani sana birinden bahsetmiştim:jeyyar: işte bu o şahsın eski konusundan alıntı sempatiksalakcinni efsunlu diyim anla aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

evde durdduk yere mi geliyor hemde gülerken bayılacam ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayyal hani sana birinden bahsetmiştim:jeyyar: işte bu o şahsın eski konusundan alıntı sempatiksalakcinni efsunlu diyim anla aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

kızz zhebani lafı ağzımdan aldın efsun gözlü,ama saçlarıyla bütünleşiyor o efsun gözler buğulu,buğulu.sankim cam buğulu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz zhebani lafı ağzımdan aldın efsun gözlü,ama saçlarıyla bütünleşiyor o efsun gözler buğulu,buğulu.sankim cam buğulu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zeki ablam benm yaakaydirigubbakcemile5 dur öpecem Şeniz
çaktı hemendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıskanmayalım :roflol: benm gözler saçlarla bütünleşmiyo :roflol: bak bi sengözlerimebaksanab bütünleşmiş gibi mi :roflol::roflol::roflol:

bende yazayım bari haftda 3 kez peelin yaparım haftada 2 kere saçlarıma zeytin yağı sürerim...kıllı tüylü hayatta gezemem...işe giderken mutlaka ama mutlaka pudra allık ve hafif alt kirpiklerime rimel sürerim..üst kirpiklerim zaten çok siyah ve uzun..işte giyeceğim elbiselerimi hep en iyi kaliteli markalardan alırım...ve kimsede aynısının olmamamsına dikkat ederim çoğu kez diktirirm...fön mön bilmem saçlarıma gören hayran kalır..5 yaşından beri her hafta zeytin yağı sürereim alıştım yapmazsam psikolojim bozuluyo...haftada 3 kez aske yaparım..ruj ve oje hiç kullanamam..güzel kokmak çok önemlidir parfümümü vucuduma sürerim...öyle orta yerde parfüm kutusu kırılmış gibi gezmek bana çok itici gelir saçlarıma sürerim parfümü süper oluyo....

<<<<<<<<<<<<<<<<
psikolojinin bozulma nedenine bak sempatiksalakcinni şunu okuyunca kafam bozuldu iyi mi :hulya:

Çok enteresan bir topik olmuş hayırlı uğurlu olsun,ama bence de bu dert sahipleri burayı basabilirler:roflol:

Derdinde geyiği olurmu demeyin..biz yaparız.kaydirigubbakcemile2Hadi anlatın derdinizi çare olalım opuyorumnanaktan
Öyle dert diye açılan konular var ki gerçektende tam geyik sohbeti kaydirigubbakcemile3
Bende o geyikleri burada rahat rahat yapalım istedim,bazen alıntılarla bazen örneklerle ..
Sohbetimiz dertlerimiz olsun,buyrun :kahve:

Eh.. şimdi bu dert diye açılacak konu mu,Bence bu sohbet.

hakkeden canım ya çok haklısın bazen okuyorum gülüp geçiyorum dert bölümüne, gerçekten zor durumda olursunn paylaşıp dertleşmek istersin kimisi hakkeden geyik niteliğinde, eleştirsen bi dert eleştirmesen içinde kalır... susup oturuyorum kaydirigubbakcemile3

Madamx canım çok haklısın ve beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün ben çoğuna, bu dertlerin inanmıyorum ekşın yaratmak için yazıyor bazıları yada eğlence olsun diye

hakkeden canım ya çok haklısın bazen okuyorum gülüp geçiyorum dert bölümüne, gerçekten zor durumda olursunn paylaşıp dertleşmek istersin kimisi hakkeden geyik niteliğinde, eleştirsen bi dert eleştirmesen içinde kalır... susup oturuyorum kaydirigubbakcemile3

Susma şeker sustukça sıra sana gelir :))

Madamx canım çok haklısın ve beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün ben çoğuna, bu dertlerin inanmıyorum ekşın yaratmak için yazıyor bazıları yada eğlence olsun diye

Bazıları varki benimde içimi burkuyor,diyorumki işte hayatın gerçekleri,bunlarda var..
ama bir çoğu bize malzeme olacak cinsten..hadi malzemeleri bulmaya kaydirigubbakcemile2

Back
X