- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.550
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırdım valla hukukta böyle bir detay olmasına. Teşekkürler
Evet olmuyor.ama maalesef çevremde sadece imam nikahı ile yaşayan insanlar var. Bazı insanlar yasaktan kanundan anlamıyor. Hele bunu kabul eden kadınları aklım hiccccccc almıyorİşte bu yasal olmuyor bu durumda.
7 kocalı Hürmüz cosplayi yapacaklar herhaldeEvli kızla nişan mı yaptınız![]()
o değil de diyelim kadının kocası bir köşede dururken nişanlısı olan kardeşinizle düğünü sırasında tam halayda apayrı bir sevgilisi çıkar gelirse?averaja mı bakılacak?
![]()
Evli kızla nişan mı yaptınız![]()
Öyle beyin yakan dertleri var ki yurdum insanının izafiyet teorisini anlamak daha kolayBen olayı çok yanlış anlamışım. kimsede beni uyarmamış. Konu sahibinin kız kardeşi resmi nikahlı sandım ben![]()
Bir de noktasız, virgülsüz anlatılınca iyice beyin yakıyor.Öyle beyin yakan dertleri var ki yurdum insanının izafiyet teorisini anlamak daha kolay![]()
Bir de noktasız, virgülsüz anlatılınca iyice beyin yakıyor.![]()
Malesef o kadar kolay değil o işler erkek vermemiş mahkemeye kadın vermiş iki tarafın daha da çok erkeğin rızası gerekiyor mahkeme erkeğin rızasıyla bile boşamış olsa 1 talakla tam boşanmış sayılmıyor 2 hak daha olduğu için barışmaya ucu açık bırakılmış insiyatif erkekte bu konuda ancak 3 talak la tam olarak boşanmış sayılıyor mevzular çok derin yani konunun özeti ise konu sahibinin kardeşi her türlü boşanıp öyle evlenmeliÜç yolla boşanma olur ( dini)
1 erkeğin boş ol demesi ile.
2 kadının kocasına para karşılığı boşanma teklifi ile ama yine erkek boşol diyecek yani.
3 kadın boşanmak istediğine dair yetkili birine başvuracak ve yetkili onaylarsa boşanma gerçekleşecek. Erkek ister boş ol desin ister demesin
Amin ..Allahım akıl fikir ver insanlara yarabbim....
3. boşanma erkeğin insiyatifine bırakılmamış. Hakim boşadım derse boşanma gerçekleşir.Malesef o kadar kolay değil o işler erkek vermemiş mahkemeye kadın vermiş iki tarafın daha da çok erkeğin rızası gerekiyor mahkeme erkeğin rızasıyla bile boşamış olsa 1 talakla tam boşanmış sayılmıyor 2 hak daha olduğu için barışmaya ucu açık bırakılmış insiyatif erkekte bu konuda ancak 3 talak la tam olarak boşanmış sayılıyor mevzular çok derin yani konunun özeti ise konu sahibinin kardeşi her türlü boşanıp öyle evlenmeli