• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var yardımcı olun lütfen

Ayas19

Güzel günler göreceğiz güneşli günler ☀️🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
562
5.291
138
Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen

Saka degil mi bu? Bir kadin olarak baska bir kadinin imam nikahli yasamasina nasil goz yumacaksiniz?

Sevgili olarak kalsinlar,kaciyor mu evlilik? Kagit uzerindeki evlilik ne zaman biterse o zaman yapilir dugun dernek

Nolmuş bana da anlatın
Gelin adaylarının başından bir nikah geçmiş, düğün günü ise düğünü iptal etmişler. Müstakbel gelin şuan resmen başkasıyla evli. Boşanma olmus ama karşı taraf karara itiraz edince mahkeme uzamış.
Durum böyleyken; gelinleri zaten evli göründüğunden mahkeme süreci tamamlanadan imam nikahıyla ve düğün töreniyle (resmi nikah olamayacağı için) birlikte yaşasalar olur mu? Diyor.

Yapmayın

Sonra adliye koridorları çocukların babaları ile davalarla doğuyor

Kadın evli

Çocuğu olursa kocasına kaydedilir

Sonra davalar davalar

Ayrıca evli olduğu halde düğün yapıp evlendiğinde bu da boşanma dosyasına delil olarak konulur bir sürü terane

Beklesinler düğün evlilik kaçmıyor

Resmi nikahın bitmesini beklesinler , bosandıktan sonra yenı evlilik için iddet süresi var 300 gün, o sırada hamile kalırsa çocuk eski eşin soy ismine geçiyor.
Resmi boşanmadan sonra adli karar ile iddet süresi iptali yaptırabilir, hamile olmadığını hastane raporu ile adliyeye sunması gerek.
Beklesinler

Back
X