Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla konuya aynı yorumu tekrar yazıcim ama evli kadınla nişan nasıl oluyorKadın evli yahu
Evli erkekle nişan yaptım diyecek bir kadının burda yiyeceği lafların aynısını buraya yazmış sayın beni![]()
Kadın kocasına kuma getirmişEvli erkekle nişan yaptım diyecek bir kadının burda yiyeceği lafların aynısını buraya yazmış sayın beni![]()
ya eski eşiyle barışırsa ne olacakkk....Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Beklemeyi hiç ihtimallerinize neden almiyorsunuzArkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Elalemi kandırıyorlar. Sadece onları. Allah sanki kimin evli olup olmadığını bilmiyor.Hay ağzına sağlık. :) kimi kandırıyorlar işte mesele bu. İnşallah konu fakedir. İnanmak istemiyorum
Onun yerinde ben olsam bende kaçardımKonu sahibi nerde
Dini nikah kıyacaklar ya işte o zaman zina meşrulaşmış oluyor akıllarınca .Zinaya girer sakın yapmasın
Sanırım. Eşi isterse boşanma davasında kardeşinizi ve nişanlısını zina yapıyor diye gösterebilir. Boşanma dosyalarına kanıtlar girecek bilmem ne ..Ne gerek var boşansın öyle evlensin.. Hem ne bu acele canım sonuçta onun soyadını aşıyor hala dahaDini nikah kıyacaklar ya işte o zaman zina meşrulaşmış oluyor akıllarınca .
Bir kız varmış, evlenmiş ama düğünü iptal etmişler, kısacası kız kocasıyla sevişmemiş yani.anlayan bana anlatırmı yaaayardm etcem edemedim
Allahım ölüyorum şu an gülmekten ama tam tabir bu gerçekten kıza bravo yeni koca almış kendineKadın kocasına kuma getirmiş![]()
Bir kız varmış, evlenmiş ama düğünü iptal etmişler, kısacası kız kocasıyla sevişmemiş yani.
Ama sonuçta kocası hala, boşanmamış
Sonra bir oğlan varmış ( konu sahibinin kardeşi)
Bu boşanmamış ama aynı zamanda sevişmemiş kıza aşık olmuş ve de nişanlanmış.
Üstelik evlenmek istiyormuş ( sanırım sevişesi gelmiş) bu zaten evli olan hanım kızla.
Konu sahibi de diyor ki, biz bunları aynı eve soksak, adına da imam nikahı desek ( afedersin sevişseler diyor yani)
Kız sonra boşansa sorun olur mu diyor![]()
Artık orası da vız gelip tırıs gidiyordur bunu yapabilen insanlaraeee hamile kalsa çocukları doğsa kimin üstüne olacak soy karışımı olur ya bunu hiç düşünemediler mi be![]()