• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var yardımcı olun lütfen

Bence resmi olarak her şeyin bitmesini bekleyip, usulüne göre yapın her şeyi. Yoksa daha çok sıkıntıya düşersiniz.

Yalnız durumu doğru bulmamak, eleştirmek ayrı bir şey forum üyeleri. Ama sizler maşallah hayatınızda görmediğiniz bir kadın için ne ithamlarda bulunabiliyorsunuz..
Bi köşeden de başka sevgilisi çıkar, yok kardeşini seviyor mu ki, altınları alıp kaçsa haklı vs..
Sizin hayatınızda her şey dört dörtlük olabilr ama maalesef herkes o kadar şanslı değil.
Tanıdığım kaç insan yıllarca uğraştılar resmen boşanabilmek için. Bu sürede herkes kusursuz davranıp sevgilisiz yaşamıyor demek ki.
Bence tanımadığınız insanlar hakkında konuşurken biraz daha özenli konuşun. Hakaret bile iftira yanında hafif kalır .
Kaç kadına nasip olur hem evli hem nişanlı olmak, saygı duymak lazım bu "ender" kadına:KK52:
Bu mu yani? Kaldı ki kimse hakaret etmemiş.
Dolandırıcı olma ihtimalini dile getirmek hakaret değil, bilakis bu saçma hareketi yapmak üzere olan aileye fikir beyan ediyoruz burda. Sormuş çünkü konu sahibi.
Hiçbir aklı başında insanın yapmayacağı bir iş bu.
Herkesin hayatı düzgün olmayabilir ama bu denli iğrenç de olmaz zannımca.
Konu sahibi de ortalarda yok zaten.
Bu nikahı yapacak imam arıyor olmalılar.

Kaç kadına nasip olur hem evli hem nişanlı olmak, saygı duymak lazım bu "ender" kadına:KK52:
Bu mu yani? Kaldı ki kimse hakaret etmemiş.
Dolandırıcı olma ihtimalini dile getirmek hakaret değil, bilakis bu saçma hareketi yapmak üzere olan aileye fikir beyan ediyoruz burda. Sormuş çünkü konu sahibi.
Hiçbir aklı başında insanın yapmayacağı bir iş bu.
Herkesin hayatı düzgün olmayabilir ama bu denli iğrenç de olmaz zannımca.
Konu sahibi de ortalarda yok zaten.
Bu nikahı yapacak imam arıyor olmalılar.
Yaptıkları şeyin doğru olmadığını ben de söylüyorum.
Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta.
Ama bu durum yüzünden dikkat edin düğüne de sevgilisi gelmesin, onun başka görüştükleri de vardır demek uyarmak değil bana göre.
Bunu daha usturuplu şekilde itham etmeden de söyleyebilir insan.
Ayrıca herkes çok büyük konuşuyor ama yarın kendi ailelerinde veya çevrelerinde neler olacağından nasıl emin olabiliyorlar?

Yaptıkları şeyin doğru olmadığını ben de söylüyorum.
Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta.
Ama bu durum yüzünden dikkat edin düğüne de sevgilisi gelmesin, onun başka görüştükleri de vardır demek uyarmak değil bana göre.
Bunu daha usturuplu şekilde itham etmeden de söyleyebilir insan.
Ayrıca herkes çok büyük konuşuyor ama yarın kendi ailesinde veya çevresinde neler olacağından nasıl emin olabiliyorlar?
17 sayfa konuda ben gelin adayına hakaret görmedim. Anlayışlarımız farklı olmalı,ne diyeyim.
Kadının dolandırıcı olma ihtimali var sonuçta,bu çok uç bir ihtimal değilki, neler duyuyoruz, okuyoruz, izliyoruz.

Düğüne kocası bile gelebilir.Adam düğün günü terkedilmiş ve hâlâ boşamıyorsa karısını, bu düğün işini duyarsa gelir yani.
Bu da olabilir.

Şimdi bu durumu da "kınadığını yaşamadan ölmezsin" e bağlamayalım bana kalırsa ;)
Bu sözü işimize geldiği gibi kullanır olduk, onu kınama bunu kınama çivisi çıktı toplumun.
Bazı şeyleri hoşgörmemelisindir,bu da öyle birşey. Aklı başında olan kimsenin başına da gelmez, eminim. Öyleyse Allah akıldan fikirden şaşırtmasın diyeyim.

17 sayfa konuda ben gelin adayına hakaret görmedim. Anlayışlarımız farklı olmalı,ne diyeyim.
Kadının dolandırıcı olma ihtimali var sonuçta,bu çok uç bir ihtimal değilki, neler duyuyoruz, okuyoruz, izliyoruz.

Düğüne kocası bile gelebilir.Adam düğün günü terkedilmiş ve hâlâ boşamıyorsa karısını, bu düğün işini duyarsa gelir yani.
Bu da olabilir.

Şimdi bu durumu da "kınadığını yaşamadan ölmezsin" e bağlamayalım bana kalırsa :KK66:
Bu sözü işimize geldiği gibi kullanır olduk, onu kınama bunu kınama çivisi çıktı toplumun.
Bazı şeyleri hoşgörmemelisindir,bu da öyle birşey. Aklı başında olan kimsenin başına da gelmez, eminim. Öyleyse Allah akıldan fikirden şaşırtmasın diyeyim.

Ben de yapılanı doğru bulmuyorum. Fakat maalesef benzeri durum yaşamış insanlar tanıyorum. Yanlış olduğunu düşündüğüm halde bu yüzden irtibatı kesmedim, kesebileceğim kişiler değillerdi.
Kastettiğim şey aslında bu. Yaşamadan ölmezsin değil .

Belki ben duruma farklı bakıyorum ama genel olarak son zamanlarda bdv deki yorumların büyük kısmını çok acımasızca ve abartılı buluyorum.
Özellikle alay ederek yapılan yorumlar çok yersiz.

Boşanmadan böyle birsey çok yanlış olur sizde bu yanlışa müsade etmeyin lutfen

Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Çocuk olduğu zaman evlilik içerisinde doğmuş olduğu için babasi diğer eş yazılır nüfus kaydına bilginiz olsun

Back
X