bir derdim var yardımcı olur musunuz çok zayıfım :(

CRAZYBEL

Allah sevsin yeter
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.046
1.445
83
kızlar 1,73 boyum var ve 43 kiloyum çok zayıfım bide esmerim görenler aç mı bıraktınız hasta mı diyolar bütün vitamin ilaçlarını iğneleri kullandım ama işe yaramıo yeyipte almayanlardan değilim yemiyorum..ve biraz fazla yeyince midem bulanıyo fazla dediğimde bitabagı bitirince kusuyorum bunun nedenide midemin küçük olmasıymış bir hastalığım yok doktorlara gittim..ama yememe problemim var yemekte istemiyorum eziyet gibi geliyo bana yardım edin nolurrr kilo almalıyım midemi nasıl büyütebilirim napabilirim pekmeze ve seftaliye alerjim var onun dısında hersey yiyebilirim lütfen yardım..bu sayede çok güçsüzüm bünyem bişe kaldırmıyo bayılıyorum hemen hasta oluyorum ama istesemde kilo alamıyorum yicem diorum zorluyorum ama midem bulanıo sonrada ben yemek istemiyorum..lütfen bana yardım edin doğall yollarla nasıl kilo alabilirim ve yevmeyi nasıl sevebilirim aslnda benim sevmem birazda ugrastım olmadı sıkıldım bende ondan heralde lütfen yardım edin..
belkide bi can kurtaracaksınız önerilerinizi bekliyorum..şimdiden tsk ederim hanımlar..

hiç doktora gittin mi cnm? ne bilim tahlil falan yaptırdın mı

canım benim belki tiroit problemin vardır.eğer yoksa mideni çok yüklenmeden yavaş yavaş büyüt.biraz sabırlı olman lazım.yediğin miktarı hergün 1-2 lokma artır bol kalorili şeyler ye.bol yağlı makarna gibi.. sağlıksız biliyorum ama bir tanıdığım kilo almak için yatmadan önce ekmeğe nutalla sürüp yerdi hakikaten birsüre sonra aldı ama bunları yaparken sağlığını kaybetme.yağlı peynir yağlı yoğurt kırmızı et gibi protein de al.çok sabırlı olman lazım hemen vazgeçme mide kapasitesi yedikçe artar çünkü.boyun da uzun 5-6 kilo alsan manken gibi olursun.dualarım seninle.

İyi, referanslı bir doktora gitmekte fayda var .Belki altta yatan başka bir rahatsızlık kilo almanızı engelliyordur .İştah açan şuruplar var .Kan yapıcı ilaçlar ,supradyn vitamin de çok iştah açıyor ve kilo aldırıyor. Akşam yemeklerini 11 gibi yiyebilirsin . Özellikle makarna , pilav ,patates kızartması ,börek ,çörek ,kek ,pasta ,pizza ,mantı yediğinde fark etmemesi imkansız.Geçmiş olsun umarım bu konuda sağlam bir doktora rastlarsınız.

forumda kilo almak isteyenlerin bölümü var oraya katıl yol gösterirler sana
bir de polenden bahsediliyordu bir ara iyi kilo aldırıyormuş araştır istersen

Canım diyetisyene gitmeyi denedin mi? Kilo almana yardımcı olacaktır. Spor salonları da işe yarıyor bu konuda onların özel sporcu içecekleri filan var ya... Ben kendime zayıf derdim seni duyunca vazgeçtim:44:

ayyy bu konu tam benlik.kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...ben sadece derdine ortak olmaya geldim.ben de 43 kiloyum 166-67 boylarındayım.bu boya bu kadar kilo çok çok az biliyorum canım da kaldı ki senin boyun daha uzun.seni çok iyi anlıyorum.ben de esmerim:)o sözlere maruz kaldığım zamanlar oldu:)
yemekten başka çare yok.sen de yiyemiyormuşsun zaten.mide bulantısı oluyor dediğin gibi o da midemizin küçüklüğünden,küçük küçük ama sık yemek lazım.
bi de bence bu iş kafaya takınca olmuyor.ben senelerdir bu dertten muzdaribiim ve senelerdir takıyorum,hala da alamadım...
stres de çok büyük engel

doktora gitmen lazım bi sağlık problemin var mı diye. ama gittim diyorsun o yüzden bi problemin olmadığını var sayıyoruz. diyetisyene gitmelisin.durumunu detaylıca anlat ama kusmalarından falan bahsetmeyi unutma. sana uygun bi program ayarlasın ve eksiksiz programına uy. inş alabilirsin gerçekten çok zayıfsın çünkü. ek vitamin balık yağı hapı falan kullan. hep mi böyleydin peki kilon yani?

Merhaba öncelikle Allah başka dert vermesin size hiçbir yan etkisi olmayan bir önerim var ben de kanser hastalığım nedeniyle kullanıyorum spiriluna bu ilaç değil yosun tableti eğer yemeklerden sonra içerseniz kilo aldırıyormuş ben bir ay önce aldım eczaneden size sağlıklı günler dilerim selam ve dua ile

Son düzenleme:

öncelikle çok tesekkür ederim çok geçmiş olsun tanımıyorum sizi orucumu acmama az kaldı bu ramazan ayında içten dualarım sizinle..

genelde diyetisyenin verdiği listelere uyulmuyor
o yüzden sevdiğiniz yemekleri sık sık yemeye çalışın ve mutlaka kahvaltı ara öğün öğlen yemeği ara öğün akşam yemeği olarak bölün
böylece azar azar yemeye başlayıp midenizi genişletirsiniz

benimde duam seninle Allah gönlüne göre verir inş.çok saol..evet öyle demişti bi doktorda sabırlı ol yavas yavas miden büyür demişti tamam canım nutellayı denicem ramazandan sonra makarnayıda çok saol çok tsk ederim..

canım iştah açıcı şuruplar varr onları dene.birde sulu bişiler ye çorba gibi ekmek koy içine ye yanında ye.çorba hem iştah arttırır içicekler iç yemekten sonra sıvıyla başla başlarda midene dolulukta yapmaz sonralar zamanla açılır

tsk ederim canm ramazandan sonra deneyecem bilmiyorum ama öyle sevdiğim pek yemek yok azar azar yicem ama saol çok

tsk ederim canm ramazandan sonra deneyecem bilmiyorum ama öyle sevdiğim pek yemek yok azar azar yicem ama saol çok

hamburger patates kızartması filan sevmiyomusun
evet azar azar ye ama sürekli atıştır
bir tabağı bir oturuşta bitiremezsin ama gidip gelip tırtıklarsan miden alışır :)

çok tsk ederim canım en az 3 4 doktora gittim sağlığımda sorun yok ama prakten becozme c fort yada vitamin iğneleri yedim ama pek faydası olmadı inş.rastlarım canım yurtta kalıyodum öyle 11 gibi hiç yiyemedim yazın denicem ama çok saol..

forumda kilo almak isteyenlerin bölümü var oraya katıl yol gösterirler sana
bir de polenden bahsediliyordu bir ara iyi kilo aldırıyormuş araştır istersen

çok tsk ederim canım yazdım orda ama yardımcı olmadılar görmemişlerdir heralde..tsk ederim canım polene alerjim varmıs benim balını yedim kilo alayım die o gece hastahanede sabahladık yurttan kızlarla hem utandım kilo almak için zehirlendim:) hem acı cektim çok tsk ederim canm

Canım diyetisyene gitmeyi denedin mi? Kilo almana yardımcı olacaktır. Spor salonları da işe yarıyor bu konuda onların özel sporcu içecekleri filan var ya... Ben kendime zayıf derdim seni duyunca vazgeçtim:44:

evet canım denedim ben devlet yurdunda kalıyodum onların dedikleri seyleri alamam ve yiyemezdim abartıyolar çünkü maddi olarak..çok tsk ederim canım..

ayy tsk ederim canım..napsak burda yardımcı olanlar var oku sende istersen ben deneyecem artık kıyafet bulamıyorum elbise alıyorum xs gelio ama popom gözüküo o kadar kısa gerçi belli bi popom yok ama alırız inş.canım istediğimiz kiloyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…