- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
bi dönem benim de kilo sorunum olmuştu, spraktin şurup kullanmıştım, sürekli yediriyordu..
bence bir diyetisyene gidersen bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum :)
piyasada o kadar saçma sapan doktorlar var ki, araştırmadan hemen ilaç yazıyorlar, tahlil bile yapmıyolar..geçmiş olsun..
canım benım ya gercekten yemek yemeyı sevmıyor musun ya yemek yemek sevılmez mııııı sakın benı yanlıs anlama vallahı gene 90 kılo oldum boyumda 1 64 o kadar ısterdım kı senın yerınde olmak ...ama nasılkı bana zayıflamak hayal gıbı gelıyorsa sanada kılo almak oyle gelıyor demekk kıgercekten yardımcı olmak cok ısterdım rabbım hayırlısıyla kılo almanı nasıp etsın ınsallah hayırlı ıftarlar
kızlar 1,73 boyum var ve 43 kiloyum çok zayıfım bide esmerim görenler aç mı bıraktınız hasta mı diyolarbütün vitamin ilaçlarını iğneleri kullandım ama işe yaramıo yeyipte almayanlardan değilim yemiyorum..ve biraz fazla yeyince midem bulanıyo fazla dediğimde bitabagı bitirince kusuyorum bunun nedenide midemin küçük olmasıymış bir hastalığım yok doktorlara gittim..ama yememe problemim var yemekte istemiyorum eziyet gibi geliyo bana yardım edin nolurrr kilo almalıyım midemi nasıl büyütebilirim napabilirim pekmeze ve seftaliye alerjim var onun dısında hersey yiyebilirim lütfen yardım..bu sayede çok güçsüzüm bünyem bişe kaldırmıyo bayılıyorum hemen hasta oluyorum ama istesemde kilo alamıyorum yicem diorum zorluyorum ama midem bulanıo sonrada ben yemek istemiyorum..lütfen bana yardım edin doğall yollarla nasıl kilo alabilirim ve yevmeyi nasıl sevebilirim aslnda benim sevmem birazda ugrastım olmadı sıkıldım bende ondan heralde lütfen yardım edin..
belkide bi can kurtaracaksınızönerilerinizi bekliyorum..şimdiden tsk ederim hanımlar..
Bende 1.63 boyundayım 43 kg dım.1,5 sene önce.Sonra ünive gittim bende pek yemezdim sonra abandım zorladım yedim midem genişledi bir oturusta 1 ekmek bile yiyordum.55 kiloyum şuan
sen gel benimle takıl bir hafta tosuncuk olur dönersin şekerim :)
Canım ben de 1-2 kilo almak için çok uğraşanlardanım. Uzman bir hekime danışmanda fayda var.
bence kilo alamayı hadeflemeyin aklınızdan çıkarın bu şekilde daha rahat kilo alabilirsiniz.bende sizin gibi kilo alamıyodum sonra bu durumu takmamaya başladım ve herşeyden yedim hiç bir şeyi geri çevirmedim:)son bir yılda tam dokuz kilo aldım şu an boyum 1.70 kilom 60 çok daha mutluyum bu durumdan...
tebrik ederi midenizi genişletirken bulantı sorunu yasadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?