bir derdim var yardımcı olur musunuz çok zayıfım :(

evet canım hep böyleydim ama yeyince alıom çünkü zamanında 39 kiloydum gözüm ac degil ama biraz daha almaya ihtiyacım var canım..tsk ederim cevap verdiğin için canım..gittim doktora diyetisyenlerde biraz maddi değeri yüksek ve her an yapabilecegim liste veriyolar yurtta kalıodum ben canım ve hep ye dio yiyemiorum diorum ama zaten türkiyede çok az dietisyen baktığım kadarıyla bide genelde obezite hastalarına bakıyolarmıs öle okumustum nette..

tsk ederim canım..surupları denedm işe yaramadı ama sıvıyı hiç denemedim denicem çk tsk ederim..

hamburger patates kızartması filan sevmiyomusun
evet azar azar ye ama sürekli atıştır
bir tabağı bir oturuşta bitiremezsin ama gidip gelip tırtıklarsan miden alışır :)

tamam canım çok tsk ederim denicem..patates koyup arada gidip atıstırayım çok saol

kuruyemişlerin kalorisi çok yüksek canım cebinde bulundur aklına geldikce bir iki at ağzına

hiçbir yan etkisi olmasa da buradan duyduğunuz ilaçları kullanmayın.
diyetisyene gidin bizim şunu ye bunu ye dememizle olacak iş değil. doktor zaten alacagın kiloya göre yiyecek listesi hazırlar. öyle hiç yemedğin şeyleri vermez sen istemedğin sürece. zamanında ben de alamıyordum diyetisyen sayesinde aldım. kalori hesabına göre yemeniz lazım. önce dahiliyeye gideceksiniz oraya da diyetisyene gitmek istediğiniz söyleyeceksiniz o sizi yönlendirir.

ablamında kilo sorunu var yani kilo alamama sorunu :) o gitmişti diyetisyene çok dolu bi diyet listesi yapmış ablama çok fazla geldi uymadı senin gibi yiyemiyodu o da. ben ce yavaş yavaş porsiyonlarını arttır. diyosun ya çok yiyince kusuyorum diye ilk hafta normalde yediğinden biraz fazla ye 2. hafta ara öğünler koy 3. hafta porsiyonunu daha da arttır. bide çikolatalı tatlıdır pastadır geceleri atıyorum 12 de yatıyosan hergn 10 bucukta tatlını ye. bide nolur şu piyasada satılan para tuzağı saçma sapan şeyleri deneme hepsi yalan dolan. herkes kilo vermenin zor olduğunu sanır ama aslında almak almaya çalışmak çok daha zorlu bi süreçtir bunu aklından çıkarma ve pes etme. alamıyorum deyip psikolojini de bozma kendi kendinin çünkü kilo almanı da kötü etkiler stres.ablam 4 kilo kadar aldı inş sende alırsın canım :)

Son düzenleme:

evet canım biliyorum doktora gittiğimi yazdım zaten ama işe yaramadı dahiliye bana 11 tane iğne bile verdi..diyetisyende bana faydalı olmadı sen denk gelmişin inş.bende gelirim..

çok tsk ederim canım aynı benim sorunumu yasamıs ablan sevndm almasına..çok tsk ederim evet piyasadakiler pek yaramadı tamam canım dediklerini uygulucam çok saol..

Canım sigara falan kullanıyorsan kesinlikle önce onu bırak ondan sonra da gece yatmadan ekmek arası bir şeyler falan yemeye çalış.

Canım sigara falan kullanıyorsan kesinlikle önce onu bırak ondan sonra da gece yatmadan ekmek arası bir şeyler falan yemeye çalış.

Yok caanım sigara kullanmıyorum ekmek yemegi sevmem ama işe yararsa yicem canım sagol tsk ederim çok..

canım benim de boyum 1.70 kilom 48 bende çok zayıfım herkes kilo al diyip duruyor geçen hafta mısır çarşısından polen bal arı sütü ve çeşitli otlardan oluşan bi macun aldım kilo almak için onu aldığım 50 kiloydum geçen gün tartıldım 2 kilo vermişim çok sinir oldum doktor bana metabolizman çok hızlı çalışıyor demişti hemen yakıyormuşum yediklerimi çok sıkıntılı bir durum pekmez yasakmış sana şey yap o zaman bak bebe bisküvileri var ya onlardan 20 tane falan bi kaseye ez büyük bi kase olsun üstüne süt dök böyle mama olucak kıvama gelicek tatlandırmak içinde 1 tatlı kaşığı bal dök tadı çok güzel oluyor gece yatarken ye inşallah alabilirsin kilo ne kadar kötü birşeydir bilirim

Canım bu bir hastalığa benziyor, Anoreksiya gibi. Bazı insanlarda bu kilo alma endişesinden başlar, hasta giderek kilo verir ve verdiği kilo onu tatmin etmez, sonra da hayati tehlikeye girmesine rağmen doktor yardımıyla anca kilo alır.

Tabiki sizinki budur demiyorum ama yemek yiyince midenizin bulanması falan, bana bu bir rahatsızlık gibi geldi. Doktora gidin aman ihmal etmeyin. Önce sağlık. sonra görüntüye bakarsınız...

Yok caanım sigara kullanmıyorum ekmek yemegi sevmem ama işe yararsa yicem canım sagol tsk ederim çok..

kilo almak istiyorsan kilo yapıcı şeyler yemen şart.. tamam damak tadı da önemli ama o yollardan geçtim ben yemen gerekiyorsa yiyeceksin :)
çocukken çok zayıftım çırpı bacak diye dalga geçerlerdi benimle. 175 boya göre lise de iken 49 kg idim. vitamin falan çok kullandım. çirkin görünmüyordum ama kilo almam gerekiyordu. arı sütü denen bişey war küçük şişelerde bir dönem onu kullandım. ekmek falan zaten bol yiyordum birden bire 56 a çıktım sonra bir ileri bir geri derken, 2 çocuk doğurdum manken gibi hatunum şimdi

Canının hiçbirşey çekmemesi tuhaf.Bir de miden küçük diye biraz yiyince kusman...
Bence de psikolojik olabilir.

Herkesin düşkün olduğu birşeyler vardır.Kimisi tatlı sever,kimisi hamur işi,kimisi kebap türü etli yemekler...
Bana kalsa ben hepsine düşkünüm o ayrı mesele:)
İştahını açmak için az ve sık yiyebilirsin.Baharat ve hardal iştah açar ayrıca.
Kilo aldıran bir sürü yiyecek var.Lezzetli olan herşey kilo aldırıyor aslında kısacası:)

Bir de ekmek yemen lazım.Normal ekmek yiyemiyorsan,tam buğday ekmeği yiyebilirsin.
Ara öğünlerde 2 dilim ekmek arasına tereyağı sürüp salam veya peynirle yiyebilirsin.Veya nutella sürersin.
Hiç yiyemiyorum diyorsan,çorbanın içine ekmek doğrayabilirsin.
Şerbetli tatlı yiyemiyorsan,sütlü tatlılar çok besler.Mesela muhallebi yazın soğuk soğuk güzel gider.

hey güzel Allahım ben de iştahlıyım ve su içsem yarıyor diye üzülüyorum.böyle bi iştahla oturup yemek yesem ardından pişmanlık kaplıyo içimi :26: .keşke benim yemeği sevmemden sana biraz bulaştırabilsem .acaba çok sevdiğin bir yiyecek varsa ondan çok yemeye çalışsan mideni büyütmek için.hani o da aşırıya kaçmadan yavaş yavaş mideni büyütsen...

Son düzenleme:
Bebe bisküvi çok işe yarıyor. Gece yatmadan 1 kase sütlü olarak ye. Ama hemen vazgeçme. En az 2 ay yapmalısın sonucu görmek için.

Senin en az 10 kilo alman lazım. Ama bunu alırken çok da karbonhidrat a yüklenme.

Mutlaka protein de tüket. Kas kütlesini de arttirmalisin. Dengeli olarak alirsan çok daha iyi olur.

5_6 aylik bwbegim varken 45 kilo idim 1.71 boy
Ne got ne gobek ne gogus ne bacak ne kol
Kiriliyodum zayifliktan
Bir bardak meyve suyunu icemiyodum kusuyodum
Benimki psikojikti hem psikolojik hemde diyetisyen esliginde kilom normale geldi uatunede ben aldim 4 kg simdi cok guzel oldu ne giysem yakisiyor
Zamanla olur merak etme 26 yasindayim suanda 56 kg yum
Kilo almim hatta bi iki kilo verim diye diyet yapiyorum

çok tsk ederim canım inş.sende alırsın..denicem evet cok zor bide teyzeler demez mi kilo alda biraz ele avuca gel felaket uyuz oluyorum alamıyoz yani napalım

tamam canım sorarım giderim..ama benim hayatta hiç kilo alma endişem olmadı 39uda gördüm 36 yıda en fazla 48 oldum ve bence kilolu hanımlar çok tatlı duruyo hatta zayflamak isteyenlere sasıran biriyim çünkü kilo vermek çok kolay ama almak öle değil..tsk ederim yardımların içn saol bunuda degerlendircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…