- Konu Sahibi sunshine pale
-
arkadaşlar merhaba;
uzun süredir bir sıkıntım var ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim kalmadı. 6 aylık çok şükür güzel giden bir evliliğim var. Eşimle tanışmadan kısa süre önce biten 5 yıla yaklaşık bir ilişkim vardı, evlilik arifesinde anlaşmazlıklar ve onun ailesinin beni kabullenememesi yüzünden bitirdim. (ailesi son dakika tesettüre girmemi başka türlü istemeye gelmeyeceklerini söylemişti ) ara ara bana mesajla ulaşıp affetmemi istiyordu telefonlarına cevap vermiyordum uzun zamandır ulaşmamıştı , dün gene aradı farklı bir numaraydı bu sefer açtım kim diye ses veren olmadı ardından mesaj çok mutsuz ve umutsuzum ne olur hakkını helal et konuşmaya cesaretim yok diye. Eşime anlatsam aramızda bir tatsızlık çıkmasından korkuyorum anlatmasam devamında yine ararda beni rahatsız eder diye endişeleniyorum. Sonuçta evlendiğimi biliyor niye hala ulaşıyor anlamış değilim. Numaramı değiştirmek istesem eşim neden diye soracak yine anlatmam gerekecek . Ne yapmalıyım sizce?
canım güzel bir dille anlatırsan eşin anlayısla karsılar..bence en kısa zamanda hattını değiştir bu aramaların mesajların sonu gelmez ...:26:
haklısınız bir yerde , eşim anlayışlı bir insandır ancak durumdan haberdar daha önceden de rahatsızlık verdiğinde bahsetmiştim tatsızlık çıkmasını istemediğim için telde görüşmesini istemedim şimdi söylersem kızar mı diye endişeleniyorum ister istemez . Acaba aradığında cevap versem mi, artık rahatsızlık vermeye başladın yeter evlendim biliyorsun arama beni ,hakkımı da helal felal edemem gönlümü kırdınız desem devamı gelir mi diye düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir bir sıkıntım var ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim kalmadı. 6 aylık çok şükür güzel giden bir evliliğim var. Eşimle tanışmadan kısa süre önce biten 5 yıla yaklaşık bir ilişkim vardı, evlilik arifesinde anlaşmazlıklar ve onun ailesinin beni kabullenememesi yüzünden bitirdim. (Ailesi son dakika tesettüre girmemi başka türlü istemeye gelmeyeceklerini söylemişti ) Ara ara bana mesajla ulaşıp affetmemi istiyordu telefonlarına cevap vermiyordum uzun zamandır ulaşmamıştı , dün gene aradı farklı bir numaraydı bu sefer açtım kim diye ses veren olmadı ardından mesaj çok mutsuz ve umutsuzum ne olur hakkını helal et konuşmaya cesaretim yok diye. Eşime anlatsam aramızda bir tatsızlık çıkmasından korkuyorum anlatmasam devamında yine ararda beni rahatsız eder diye endişeleniyorum. Sonuçta evlendiğimi biliyor niye hala ulaşıyor anlamış değilim. Numaramı değiştirmek istesem eşim neden diye soracak yine anlatmam gerekecek . Ne yapmalıyım sizce?
haklısınız bir yerde , eşim anlayışlı bir insandır ancak durumdan haberdar daha önceden de rahatsızlık verdiğinde bahsetmiştim tatsızlık çıkmasını istemediğim için telde görüşmesini istemedim şimdi söylersem kızar mı diye endişeleniyorum ister istemez . Acaba aradığında cevap versem mi, artık rahatsızlık vermeye başladın yeter evlendim biliyorsun arama beni ,hakkımı da helal felal edemem gönlümü kırdınız desem devamı gelir mi diye düşünüyorum
Bence telefonlarına bakma arkadaşım sen baksanda bakmasanda bu kişi seni rahatsız etmeye devam eder madem eşin biliyormus en iyisi eşinle durumu paylas sonrada numaranı degiştir bir daha bulamaz numaranı.[/QUOTE
anlattım eşime, numarayı istedi şebekeden sorgulatmak için, telde de konuştuk size söylediğimi ona da anlattım bu konuyla ilgili hiçbirşey yapmanı istemiyorum dedi, sesi biraz sertti. Eşimin mizacı neşelidir sesim üzgün gelince endişelenmeni de istemiyorum dedi. Canım acayip sıkıldı ama anlatmasam bu sefer de devamı gelirse neden haberim olmadı diyecekti . Yeterli oldu mu bu acaba ? Moralim çok bozuldu
canim cogu Telefonlarda Numaralari engelleybiliyorsun. Bence Numarasini engelle, eger baska numaradan yazacak olursa onlarida...
Baktin hic isin icinden cikamiyorsun, esine kartimi kaybettim felan desen?! :S
Bence söylersen esin baska seylerden süphelenir diye endise ediyorum, durup dururken iyi giden evliliginizi riske almak olmaz..
anlattım ama , endişelendim devamı gelir mi diye, saolsun eşim anlayışlı bir insandır endişelenme bu konuyu da kapatalım burada ben numarayı sorgulatayım şebekesine dedi. Ama benim keyfim kaçtı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?