- 20 Aralık 2015
- 33
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi VadidekiGelincik
-
Şimdi bu adam Paris'te yüksek lisans mı yapıyor ben burada okulu bitirmeye uğraşıyorum şu kafa yapısındaki adam yüksek lisans yapıyor kafamı nerelere vursam acabaSevdiğim adam pariste,1 yıldır birlikteyiz.Ben İstanbuldayım ikimizde okuyoruz o pariste yüksek lisans yapıyor ben burda üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Muhafazakar yapıdayız ikimizde.Geçen sene facebook listemden bir çok arkadaşımı silmişti,bunlar erkek,ama sınıftan ders notu alma amacıyla listemde ekli olan insanlardı,çünkü artık kızlar öyle kimseye not vermiyor,en yakın arkadaşımız bile not saklıyor,neyse o şekilde bi kaç kişiyi neden onlardan not istiyorsun diye sildi,bir şey demedim,sonra bununda faceinde kızlar vardı neymiş bacısı gibiymiş kankasıymış 4 yıldır aarkadaşlarmış herşeyini ona anlatıyomuş çok yardımı dokunmuş silemezmiş, e sen benden herkesi sildin,ablamı abimi bile silmişti o derece neyse sonra onları geri ekledim tabiki,işte onlardan yardım istiyormuş okuldaki erkekelr pek yardım etmiyormuş onlar ilgilenmiyormuş pek o yüzden kızlardan yardım istiyormuş bahane bu,ama kızları görüyorum facebook konuşmalarınıda okudum,seviyesizler,herşeyi erkeklerle rahatlıkla konuşurlar,benimki de o 4 yıllık kanka dediği insana bacım dediği insana hem bacım diyomuş hem gülüm ne tuhaf bir kardeşlik,abim bile bana gülüm dememişken,kızların giyinişi şöyle bi kaç tanesini bu yüzden çok silmek istedim,kız bir giyinmiş sadece popos örtük 1 cm kalmış açılmasına,birde bacak baacak üstüne atmış bilerek frikik vermiş fotoğrafta,böyle açık kızlar işte o yüzden sildim,gerek yok durmasına diye,ama benimki naptı bugün geri eklemiş bu kızı neymiş çocukça bi sebepten dolayı silmişim.Kendisi faceden arkadaşlarımı silerken aynı sebeple sildi laf etmedim,neymiş çocuğu kasları için mi eklemişim,yok not istemek için değil başka amaçla onlarla konuşuyormuşum muamelesi yapmıştı bana.Kendisine ben öyle davrandığımda ben suçlu oluyorum.Artık çıldırmak üzereyim.Ne kadar fedakarlık yaptıysam olmadı,ailemi karşıma aldım onun yüzünden. Geçen yine böyle bir konu yüzünden tartıştık bana diyor ki işte onları silersen snei silerim, işte onları ancak nişanlandığımızda silerim filan ama onlara durumu açıklamak kaydıyla silerim filan,bir keresinde listesinden kızı sildim diye gitti kıza "sevgilim seni kıskanıyor ondan sildi kusura bakma yanlış anlama " yazmış kıza deliye döndüm artık.Sonra ben buna bir mektup yazmıştım herşeyi düzgünce ifade eden bir mektup biraz yumuşadı tamam aşkım özür dilerim seni bir daha üzmiycem bu konuda,gerçekten çok haklısın yapmamam gerek filan dedi baktım şimdi tam tersi davranışlar filan dayanamıyorum,ona aldığım hediyeyi birini memleketindeki evlerinde bırakmış biri fransada annesigilin evinde kalmış ordaki dolabında,yaptırdığım resimli sihirli kupa bardağımıda gitmiş annesigilde bırakmış,ona aldığım hediyeyi güzel olduğu halde işte tarzım değil şöyle böyle diye değiştirdi bişey demedim ama çok üzülmüştüm,şimdi başka birşey beğendim resmini gönderdim işte kapşonlu sade düz renk kıyafetler filan giyiyor,düz lacivert renkli kapşonlu çok güzel bir kazak beğendim buna da laf ediyor ben kapşonlu istemiyorum alacaksan öbürkünden al filan,giymem ama başkalarının hele o listesinde ekli olup silmediği bana alzım işte bana yardımcı oluyorlar dediği arkadaşlarınınn aldığı hediyeleri giyiyo onları bırakmıyo benim aldıklarımda sorun çıkarıyo.Napacağımı bilmiyorumÇok üzülüyorum sürekli bu kız meselesi yüzünden tartışıyoruz.Napaacağımı bilmiyorum
Gercekten sevdiginiz insanla boyle bir kiskanclik durumu yasadiginizda boylemi dusunuyorsunuz ? sizce orda yolda gordugu bir insanimi yargiliyor . Eger esinizle/sevgilinizle aynisini yasadiginizda gorustugu kizlarin acik secik olmasina karismiycaksiniz helal olsun ...Taktir ediyorumYazıyı ilk gördüğüm de gözlerim şaşı olacak diye korkmuştum ki, başkalarını giydiği kıyafete göre yargıladığınızı okuyana kadar ondan sonra okumaya gerek bile duymadım.. Size ne elalemin giydiğinden, yaşam tarzından? Bir bitmediniz ya.
Bence yargılamak için yazmamış arkadaş. Yani bu kızlar açık giyiniyo demek ki böyle böyle insanlar dese tamam da, sadece sevgilisinin onları görmesini kıskanmış. Ben de kocamın etrafında açık açık giyinmiş kadınlar olsa kıskanırdım, yani bunlar açık giyiniyor kocamı elimden alırlar şeklinde değil ama kocamın görmesini istemezdim neden bilmiyorum. Ya da aynı şekilde kapalı giyinmiş ama çok güzel kadın olsa ondan da kıskanırdım. Kıza ya da kocama güvenmemek değil. Bir çok kişi böyle düşünür bence.Yazıyı ilk gördüğüm de gözlerim şaşı olacak diye korkmuştum ki, başkalarını giydiği kıyafete göre yargıladığınızı okuyana kadar ondan sonra okumaya gerek bile duymadım.. Size ne elalemin giydiğinden, yaşam tarzından? Bir bitmediniz ya.
Bütün muhafazakar insanları bu şekilde karalayınca baya haklı oldunuz :) Keşke şu Avrupa meraklısı insanlarda benim ülkemi kirletmese .Muhafazakar insanların Avrupa'yı kirlettiğini düşünüyorum. Böyle şeyleri kendi memleketinizde yapın, oraların insanlarını böyle şeylerle rahatsız/meşgul etmeye hakkı yok kimsenin. Kime ne, kızlar nasıl giyinmiş?
Ben Avrupa meraklısı değilim, dinle memleket sevdasını anca sizin gibi vizyonu dar olanlar bağdaştırırBütün muhafazakar insanları bu şekilde karalayınca baya haklı oldunuz :) Keşke şu Avrupa meraklısı insanlarda benim ülkemi kirletmese .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?