- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Heryer güzel ekmeğini yapamıyor. Benim rahmetli nineciğim yapardı dışı çıtır içi yumuşacık ekmek,bir de kuymakla yerdik onu,öf diyorum. :)ekmeğinizi sevmıyorum sert taş gibi ha bırde turşu kavurmanızı hiç sevmem ama kuymak a bayılırım
Canım ben dogma buyume istanbul 3 ay oldu trabzona geleliBilemiyorum illaki akrabamın akrabasınızdır yani çok kasmayın,demek istediğim lütfen adınızı soyadınızı yazmayın buraya 1 günde 10binlerce hanım giriyor.
Tamam peki canımCanım ben dogma buyume istanbul 3 ay oldu trabzona geleli
Kafayı çektirin.
Komple
evlılık sebebbıyle o zaman ama nıkınızı değiştırın gene de ad soyadlı nik olmaz tanınırsınızCanım ben dogma buyume istanbul 3 ay oldu trabzona geleli
Anladım sağolunevlılık sebebbıyle o zaman ama nıkınızı değiştırın gene de ad soyadlı nik olmaz tanınırsınız
Evet biliyorum farkındayım bende bir ebe buldum biliyormuş yaşlı başlı anliyormus çoğu kişiden duydum.ama bilmiyorum simdi de geri çekildimÇok eskiden,doktorların az olduğu dönemde ebeler vardı , o dönemde bu dedikleriniz vardı ve gerçekten yöntemini biliyorlarmis.
Şimdiler varsa bile sakatlayabilir , dikkat edin.
Ahahaha tipik sinsirella yorumu :)) profil resmin değişmiş ama ben yinede bi zerrin sesi duyar gibi oldumKafayı çektirin.
Komple
Hahaha aynen o tonda okuyun yorumlarımı hep çemkirerek yazarımAhahaha tipik sinsirella yorumu :)) profil resmin değişmiş ama ben yinede bi zerrin sesi duyar gibi oldum
Bu yontem terste tepebilir saglik sorunlari olusabilir.Nasibiniz nezamansa ozaman olacak cocugunuz sabredin dualara sığının bence.Arkadaşlar yeni evliyim fakat çocuk çok istiyoruz. Hormon testlerimiz esimize gayet iyi doktor ise 1 sene bekleyin diyor fakat esimiesimin yasi 35 ve olursa ilk çocuğu olacak bende çok istiyorum. Şimdi bu bel çektirme olayı varmış bayanlarda ...
Trabzonda biliyormusun yapan kimse varmı ?? Lütfen yardımcı olun
Doktora gitmişsiniz 1 sene bekleyin demiş , yani bekleyin derken sevişin , deneyin demiş ..
Bel çektireyim derken belden olursanız sevişecek adam da kalmaz elinizde
Amin canım Rabbim bebeğine uzun ömürler versin size bağışlasınİnsan zorda kalınca duyduğu her şeyi denemek istiyor bazen. Biz de çocuk için çok tedavi gördük. Defalarca klomen+yumurtlama takibi, eşime varikosel ameliyatı, 3 defa aşılama vs derken olmadıkça psikolojim de çok kötü etkileniyordu.
Sonra görümcem “kasık çekme” diye bir şeyden bahsetmiş eşime. Sanırım sizin bel çekme dediğiniz şeyle aynı. Bir deneyelim dedik. Aslında hiç güvenmem böyle şeylere ama dedim ya o durumun psikolojisi başka. Yaşamayan anlayamaz. Gittik dağın tepesinde bir köye. Orada yaşlıca bir kadın kasıklarıma bastırarak masaj yapar gibi bir şeyler yaptı. Çok bastırdı. Baya bir ağrıdı. Adetliyken mi gidiliyordu, adetten sonra mı onu hatırlamıyorum. Neyse bu kasık çekme işinden sonra da yapılması gerekenleri anlattı. Şu şu günler ilişki olsun dedi. Tamam dedik. Talimatları uyguladık. Ama olmadı. Bildiğim kadarıyla bir zararı da olmadı. Ama olabilirdi de. Cahil cesareti işte. İçimde kalmasın diye gittim işte.
Sonra tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğimiz. İnşallah Allah size de, tüm isteyenlere de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
Amin, inşallah. Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza.Amin canım Rabbim bebeğine uzun ömürler versin size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?