Bir derdim var :(

Dündar dediğiniz aslen nereli mesela ??

Konuyu niye bu kadar büyuttunuz anlamış değilim eskiden tüp bebek ilaç tedavisimi vardı??
Koca karı yöntemi ve de çok araştırdım bu kk üye olupta bu yöntemle gebe kaldığını yazanlarda var
Size sağlığınızdan olmayın diye tavsiyede bulunduk. Madem konuyu büyüttüğümüzü düşünüyorsunuz, madem ben doktora değil kocakarılara güveniyorum diyorsunuz:
O zaman buyrun yaptırın, şimdiden hayırlı olsun.

Zeka derken ne demek istediniz ??
Benimi kucumsuyorsunuz ??
yok neden kuçumseyeyım uye arkadaşım espri yaptım ona.ama cidden sağlıksız şeylere başvurmayın gerı dönülemez sonuçlar doğurabılır doktor doktor gezın gerekırse uzmanların onerdığı bıtkılerı deneyın ama bel çekme nedir ya en hassaa yerdır omırılıkler zedelenmesı kalıcı felçle sonuçlanır

Zeka derken ne demek istediniz ??
Benimi kucumsuyorsunuz ??
Kimse kimseyi küçümsemiyor hanımefendi.
Ama akla mantığa sığar bir yanı yok bu yaptığınızın.
Evet eski zamanlarda böyle hamile kalanlarda varmış ama kalamayanlarda varmış.
Kalanların bir çoğunun burdaki hanımların dediği gibi yumurtalığında boşluğu varmıştır ki hamile kalabilmişler.
Ya da amaan nasılsa belimi çektirdim olacak diye düşünüp kendilerini rahat bıraktıkları için olmuştur.
Gebelik stres işidir.
Sen daha yeni evlenmişsin hemen evlat sahibi olmak istiyorsun anlarım güzel birşey,allah en kısa zamanda nasip etsin ama her nasip vaktine esirdir.
Belki 2 yıl sonra evlat sahibi olacaksın belki 10 yıl sonra.
Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucaksın.
Sen hala birşeylerin peşindesin,kendinde herhangi bir sorun yokken sorun çıkartıyorsun.
Hormonların tamam demiş,yumurtalıkların güzel demiş. E tamam. Daha ne? Bekleyip denemekten başka ne çaren var? E bekleyemiyorsan 2. Aydan tüp bebek yaptır,o zaman eşin hakkında ne düşünür bilemem.

Arkadaşlar bilip bilmeden kalbinizi kirdiysam özür dilerim. Çevremde çok duyduğum için bide netten çok araştırdım doğruluk payı var ama neydendir bilinmez tabi sizde haklısınız tıp bu kadar çok ilerlemisken benim bel çektirmek saçma gelebilir ama yakın zamanda çevremde tanıdığımız biri gebe kaldı ve ne hikmetse hep bu şeye inandı söyleniyor halap

unıversıtede oda arkadaşlarımdan bırı surmenelıydi ne ınat ne yaman kızdı be heyy gidi yıllar hey.onun sayesınde bır dolu Trabzonlu arkadaşım olmuştu.neseli ınsanlardır severim
Bende trabzonluyum gülüm,iyi insanlardır çokta cin fikirlidirler. :) bu hanıma ne olmuş bilemedim. sana katılıyorum daha ilk aydan böyle yapıyorsa bu hanımefendinin halini inan düşünemiyorum,sorun yok problem yok demiş sanırım belasını arıyor,hayır saçma sapan paragöz birine denk gelecek allah korusun sakat falan kalacak. Bunları düşünmesi lazım.

şeırlerarası yollarda harabe bınaların ustune yol kıyısında yani :bel çekilir garantili tel numarası yazan ılanlardan onlarca gorurdum ve bunlara kanacaklar var mı ya yoktur derdım ama varmışş bak.yapma etme daha yenı evlendın kısır ılan ettın kendını eşini saçmalama

Kız yok ne kısırı kadın taş gibi sağlıklı ama kendine dert arıyor belliki. Yazan çok gördüm heryerde var ücra yerlere mahalle aralarına yazıyorlar hep ama ben inanmıyorum ya allah çaresiz bırakmasın inşallah. Tereyağı vakfıkebirin güzeldir canım ama biz ekmekçiyiz ekmeğimiz meşhur bizim :)

ekmeğinizi sevmıyorum sert taş gibi ha bırde turşu kavurmanızı hiç sevmem ama kuymak a bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…