- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Dündar dediğiniz aslen nereli mesela ??Trabzonda belli başlı soyadlar var dündarda bu soyadlardan biri bizimde dündarlarda kızımız var onlarında bizde var falan ama bu isimde bir akrabam olduğunu net hatırlıyorum,gelsin ben çekerim ya sorun yok merak etmesin
Size sağlığınızdan olmayın diye tavsiyede bulunduk. Madem konuyu büyüttüğümüzü düşünüyorsunuz, madem ben doktora değil kocakarılara güveniyorum diyorsunuz:Konuyu niye bu kadar büyuttunuz anlamış değilim eskiden tüp bebek ilaç tedavisimi vardı??
Koca karı yöntemi ve de çok araştırdım bu kk üye olupta bu yöntemle gebe kaldığını yazanlarda var
Trabzonlu?Dündar dediğiniz aslen nereli mesela ??
Zeka farkı derken ceyceyim :)yok yav akraban olamaz bence zeka farkı var bikerem
Malesef canım trabzonlu değilim: ):)Trabzonlu?
yok neden kuçumseyeyım uye arkadaşım espri yaptım ona.ama cidden sağlıksız şeylere başvurmayın gerı dönülemez sonuçlar doğurabılır doktor doktor gezın gerekırse uzmanların onerdığı bıtkılerı deneyın ama bel çekme nedir ya en hassaa yerdır omırılıkler zedelenmesı kalıcı felçle sonuçlanırZeka derken ne demek istediniz ??
Benimi kucumsuyorsunuz ??
Kimse kimseyi küçümsemiyor hanımefendi.Zeka derken ne demek istediniz ??
Benimi kucumsuyorsunuz ??
unıversıtede oda arkadaşlarımdan bırı surmenelıydi ne ınat ne yaman kızdı be heyy gidi yıllar hey.onun sayesınde bır dolu Trabzonlu arkadaşım olmuştu.neseli ınsanlardır severimTrabzonlu?
Trabzonlu derken trabzonda yaşıyor demek istedim. Biraz zorlarsam tanıdık çıkarız hiiç gerek yok. Sana tavsiyem adını soyadını değiştir,yoksa burada akrabaların vs illaki görür.Malesef canım trabzonlu değilim: ):)
Ama madem trabzondasin gerçekten bel çekme biliyormusun
Bende trabzonluyum gülüm,iyi insanlardır çokta cin fikirlidirler. :) bu hanıma ne olmuş bilemedim.unıversıtede oda arkadaşlarımdan bırı surmenelıydi ne ınat ne yaman kızdı be heyy gidi yıllar hey.onun sayesınde bır dolu Trabzonlu arkadaşım olmuştu.neseli ınsanlardır severim
Sen kimsin peki ?Trabzonlu derken trabzonda yaşıyor demek istedim. Biraz zorlarsam tanıdık çıkarız hiiç gerek yok. Sana tavsiyem adını soyadını değiştir,yoksa burada akrabaların vs illaki görür.
Ci...'danım ben,Vakfıkebirdenim. Ama soyadınızda bir gelinimiz var,babamın tarafından da çok akrabamız var. :)Sen kimsin peki ?
:):)
şeırlerarası yollarda harabe bınaların ustune yol kıyısında yani :bel çekilir garantili tel numarası yazan ılanlardan onlarca gorurdum ve bunlara kanacaklar var mı ya yoktur derdım ama varmışş bak.yapma etme daha yenı evlendın kısır ılan ettın kendını eşini saçmalamaBende trabzonluyum gülüm,iyi insanlardır çokta cin fikirlidirler. :) bu hanıma ne olmuş bilemedim.sana katılıyorum daha ilk aydan böyle yapıyorsa bu hanımefendinin halini inan düşünemiyorum,sorun yok problem yok demiş sanırım belasını arıyor,hayır saçma sapan paragöz birine denk gelecek allah korusun sakat falan kalacak. Bunları düşünmesi lazım.
Vakfıkebir tereyağı alıyoruz ankarada tadı en terayağına o benziyor cunküCi...'danım ben,Vakfıkebirdenim. Ama soyadınızda bir gelinimiz var,babamın tarafından da çok akrabamız var. :)
Kız yok ne kısırı kadın taş gibi sağlıklı ama kendine dert arıyor belliki. Yazan çok gördüm heryerde var ücra yerlere mahalle aralarına yazıyorlar hep ama ben inanmıyorum ya allah çaresiz bırakmasın inşallah. Tereyağı vakfıkebirin güzeldir canım ama biz ekmekçiyiz ekmeğimiz meşhur bizim :)şeırlerarası yollarda harabe bınaların ustune yol kıyısında yani :bel çekilir garantili tel numarası yazan ılanlardan onlarca gorurdum ve bunlara kanacaklar var mı ya yoktur derdım ama varmışş bak.yapma etme daha yenı evlendın kısır ılan ettın kendını eşini saçmalama
Siz beni başkalarıyla karistiriyorsunuz galiba :Ş: DCi...'danım ben,Vakfıkebirdenim. Ama soyadınızda bir gelinimiz var,babamın tarafından da çok akrabamız var. :)
ekmeğinizi sevmıyorum sert taş gibi ha bırde turşu kavurmanızı hiç sevmem ama kuymak a bayılırımKız yok ne kısırı kadın taş gibi sağlıklı ama kendine dert arıyor belliki. Yazan çok gördüm heryerde var ücra yerlere mahalle aralarına yazıyorlar hep ama ben inanmıyorum ya allah çaresiz bırakmasın inşallah. Tereyağı vakfıkebirin güzeldir canım ama biz ekmekçiyiz ekmeğimiz meşhur bizim :)
Bilemiyorum illaki akrabamın akrabasınızdır yani çok kasmayın,demek istediğim lütfen adınızı soyadınızı yazmayın buraya 1 günde 10binlerce hanım giriyor.Siz beni başkalarıyla karistiriyorsunuz galiba :Ş: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?