- 16 Kasım 2017
- 8
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi mihrimah11
-
Ne alaka bende kucuk sehirde yasiyorum ama bir iki istisna haric hic boyle birsey yasamadim universiteye gittim hic boyle bir konunun esamesi okunmadi arkadasliklarimda bence sizin baska sorunlariniz var
Çevrenizde herkes sizin kuyunuzu kazıyor ya da size işaretler gönderiyor sanıyorsunuz. Olaylar kopuk kopuk gelişiyor siz bir neden buluyorsunuz kendinizce ve bağdaştırıyorsunuz bunları.
Evet psikoloğa gitmeniz gerekiyor.
Kolay değil belki, kendinize çok inandırdınız bazı şeyleri ama lütfen
Ne uyarısı geldi?Buyuk şehirde yaşıyorduk biz bence önce iyi oku yazdigimi okulum başka yerdeydi ayrıca birçok yerden uyari geldi
Öncelikle noktalama kullanırsan okumamız daha kolay olur balım. Ben de aleviyim ama arkadaş sorunu yaşamadım hiç. Benden rahatsız olan insana zerre ihtiyacım yok zaten. İkinci olarak evet, torpil işi malasef sıkıntı, 91 kpss dışişleri bakanlığı puanıyla mülakata çağrılmamış insanım. Buna yapabileceğimiz bir şey yok.
Bayan olarak her yerde çalışırsın canım. Sen dik durup, seviyeni korudukça şantiyede de çalışırsın, madende de. Ama baban bir konuda haklı sadece okudun diye iş bulamazsın. Ben 2 üniversite mezunu, 2 yabancı dili olan ve 4 sene dış ticaret sorumlusu olarak çalışmış bir insanım ama şu an küçük bebeğim olduğu için insanlar beni işe almak istemiyor,işsizim. Kendini farklı bir konuda geliştirmek zorundasın.
Vizyonun güzel, insanlara yardım etmek güzeldir. Bu yolda yürü. Geçmişe takılma. Yaşın genç belli, geliştir kendini. Mezhebinde kimseyi ilgilendirmez.
İçerik silmek yasak.
Ben hepsini alamadım ama ekliyorum.
Hiçbirini yaşamamışsındır diyemem ama bütün olarak bakıldığında sağlıklı değilsin. Bunu söylemek için psikolog olmaya gerek yok. Seni yermek için söylemiyorum yazık edersin kendine.Teşekkür ederim yorumunuz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?