Bir derdim var

Nediyisun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
35
5
3
Nişanlım gelinlik almak yerine kiralamamı istiyo sizce ne yapmalıyım düşünemiyorum ...

Eğer çok istekli olmanıza rağmen bu öneriyi sunuyor ise ve durumu varsa heveslerinizden ödün vermeyin bir kere oluyor sonuçta.Ama genel anlamda sizi mutlu etmeye çalışan olanakları kısıtlı olduğu için bu öneriyi sunan bir bey ise kırmayın inanın yatak altı bekliyor. Şahsi fikrim başkasının kullandığı birşeyi asla almam fiyat olarak daha makulunu seçerim karşımdaki kişi buna deyiyor ise

Nişani kız tarafı yapar nişanlıgini da kız almaz mi zaten ya? Ben nisandir ,bohcasidir yapmadım gerekli görmediğim için ama. Çok almak istiyorsanız kendiniz alin. Nisanliniz çok haklı çünkü..biraz rasyonel düşünün.

Daha mantıklı kiralamak. Çıkar iade et oh mis nereye koyacağım derdi yok. Çoluk çocuk olunca evde yer kalmayıp atacaksın ya da satabilirsen satacaksın zaten.

Kirala sende nolcak yani bi kere giyip kaldırcaksın sonra döklüm olacak keske almasaydım dersin

Ocağın sonunda düğünüm oldu, Şubatın başında gelinliği İnternete koydum satmak için. 😁
Satın alma ve kiralama arasında çok fark yoktu biz de satın aldık ben kiralama taraftarıyım her zaman. Emin olun yer kaplıyor ve fiyat farkı çok varsa kiralama alma arasında kiralama yapılabilir bence, sonucta geçmişte başkası giyse bile üzerinde yıllanmıyor veya pis verilmiyor size. Emin olun dikerken yerlerde sürünüyor neredeyse gelinlikler zaten....

Evet ben hiç istemeyerek satın aldım. Çünkü satın alma ile kiralama aşağı yukarı aynı fiyattı. O zaman kv çok ısrar etti al diye şimdide bazanin altında çürüyor. Ne gerek var almaya çocuklar olunca o depolama alanları ilaç gibi geliyor:KK30:

Benim düğün tarihim 1 ay sonra olacak şekilde belirlenmişti gerçi o dönem dikilip kiralanabildigini de bilmiyordum öyle imkânın olsa kesinlikle özel diktirip kiralardım.ben normal kiralık bile baktım ama bana uygun model yoktu.malesef almak zorunda kaldım 2 kere giyindim şimdi bazanin altında satamıyorum bile.bos masraf.eltim özel dikim kiraladı çok daha mantıklı oldu.

Nişanlım gelinlik almak yerine kiralamamı istiyo sizce ne yapmalıyım düşünemiyorum ...
Eğer özel yaptırıp kiralayacaksanız Kiralama ile satın alma arasındaki farkı görünce Eminim o da Güler. En fazla 500 tl oynadığını duydum. Benim gelinlik satın alındı şimdi boş boş bekliyor. Eğer arada ciddi bir fark varsa mesela 1000 tl gibi o zaman kiralardım ama bize 400 tl fark söylediler. O zaman bende kalsın sonra satarım demiştim

Neden düşünemiyorsunuz

Mesela neler alındı

Bunları nişanlınız tek mi aldı aileler mi aldı sizin maddi katkınız var mı

Gelinlik kiralama sektörü olduğuna göre Adam size hakaret etmiş gibi davranmanız garip ya da işte annesinin 50 yıllık gelinliğini giydirmiyor

Sakince konuşun aradaki farka bakın vs

Ben gelinliğimi 3-4 yıl kanepe altında kutuda tuttuktan sonra belediyeye vermiştim

Düğünden sonra çok da bir anlamı kalmıyor

ben kiraladım hiç de pişman değilim zaten tek bir kez giyiniliyor başka da işe yaramıyor şöyleki ben diktirdim ve satın alınılan fiyattan 1.300,00 tl daha düşüp bana kiraladı :) iyi yer seçin anlaşın kadın aşırı tatlı aşırı ilgili idi..

İstediğin gelinlik ve kiralayacağın( hoşuna giden) gelinlik arasında uçurum varsa kirala. Ancak arada fiyat farkı azsa satın al. Hoşuna giden gelinlik bulursan kirala. Ben aldık 3 bine şimdi kutuda duruyor. 1500 e satamıyorum bile.

Diktirip kirala en iyisi bu bence. Ben de öyle yapacağım. Merak ettiğim nokta dikim istenilenle aynı oluyor mu :) Ona da tecrübeli hanımlar yazsın.
valla oluyor ben çok memnum kaldım seçeceğin yer önemli bana diken abla çok güleryüzlü çok tatlıydı Allah işini rast getirsin kadının hakkını ödeyemem

Ben satin aldim sonra internet uzerinde sattim.. napayim evde gelinligi nereye sigdirayim.. keske banada kiralasalardi bitane gelinlik 😂

Back
X