Bir derdim var

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Bu sefer sorun eşimin ailesi, evlendimiz günden beri sürekli onlara gitmemi içli disli olmak istiyorlar. Ben evlendimiz ilk iki ay boyunca sabah cagiriyorlardi beni aksam 11-12 de geliyorduk, evime gitmek istesemde gitme kal deyip engel oluyorlardi. Bir muddet sonra bu samimiyeti azalttim araya mesafe koymayi basarabldm.en azindan hergun kv gitmiyorum. Suanda esimin teyzeleri, amcalari, halalari hep icli disli surekli birbirlerinde bi plan yapip toplanip benide, yada bizide cagiriyorlar birine gitsem birine gitmiyordum son zamanlarda bi bahane buluyordun. Topluca sık sık bize geliyorlar surekli misafir karsiliyorum gittigim yerdede oturmuyorum zaten. Bazen Haftanin 3-4 gunu misafir karsiliyorum. cogu kezde toplu geliyorlar 30 kisi flan. Artik cok bunaldim son gunler iyice cigrindan ciktim ben gitmesem onlar geliyor illa bsylere katilmak zorunda kaliyorum kötü olmamak icin. Yarindan icinde topluca piknik duzenlemisler. Gitmek istemiyorum esim zorluyor illa gidecegiz diyor. Kv cok dedigim dedik bi insan biyerlere cagirdignda ben gelemem diyorum israr ediyor. Yarindan icin esimi arattim selma rahatsiz gelemez demesini soyledim olmaz oyle geleceksiniz diyor. Esimde illa gidecez olmaz diyor. Ben biktim artik surekli misafir gelmesinden surekli biyerlere cagirilmaktan ustelik toplu toplu yapiliyor gidilip geliniyor. Baslarda boyle bagli olmalari flan hosuma gidiyordu ama gercekten artik biktim. Ben yarin gitmek istemiyorum kesinlikle ne yapabilirim sizce. Ben bu durumdan cok sıkıldım artik?

Son düzenleme:
Yarin icin inada binme.Ama uzun surede kes iliskini. Esini ikna etmeye calis.Onlarla ilgilenmekten cok yoruldugunu kendine vakit ayiramadigini anlat.Ailesinin kolesi degilsin.Gelince acma kapilarini.30 kisi hafta da 3 4 kez nasil geliyorlar ya.Umarim abartiyosundur. :/

Hayir oyle degil ara ara toplu geliyolar 7 aylik evliyim 7-8 kere toplu geldiler ama genelde misafir geliyor yakv geliyor yada amcaladndan biri yada teyzeleri yada halalari benim akrabalarm 7 aylik evlilikte en fazla uc kere gelmislerdir birde surekli toplu toplu birinde bulusuyolar benide kv cagiriyor israrla

Sevmem bende oyle dip dibe ic ice iliskileri herkesin bir ozeli bir hayati var
Ilkel insan sürüyle yaşardı ilkelde değiliz ki canım
Söylesen biz maymundan mi geliyoruz derler
Ilkelsiniz arkadaşım ilkel
Bırakında gençler rahat etsin

Esinin yaninda olmasi lazim bu durumda esin boyle yaptikca biraz zor gorunuyor durumun duzelmesi. Yumusak bi sekilde cok yoruldugunuzu bir muddet kafa dinleyelim bas basa planlar yapalim ben toplumda seninle gecirdigim vakitten bisey anlamiyorum bas basa kalmayi ozledim biz evliyiz planlarimiz once bu sekilde olmali gibisinden konusabilirsiniz.

Baştan içli dışlı olduğun için bir seferde değiştiremezsin zamana yay ...

Hayır diyip arkasında durmanız lazım. Öyle ördek ailesi gibi takılmaları iyi hoş güzel, ama siz bunu yapmak zorunda değilsiniz. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. Buna bahane veya oyun bulmaya da gerek yok. Net olun. Esinizde "olmaz" diye baski kurmasın. Sorun bakalim siz gitmeseniz en kötü senaryo neymiş. Millet yemekten içmekten mi kesilecek?

Herkese karsi cok ayip olurmus herkes bizi kinarmis gercekten dusunce yapilari bile bi tuhaf

Herkese karsi cok ayip olurmus herkes bizi kinarmis gercekten dusunce yapilari bile bi tuhaf

Ya abartmasinlar. Televizyonu açıp haber izlesinler kinayacak başka malzemeleri yoksa. Yani sizi bunaltmislar daha 7 ay içinde. Esinizde yerini bilsin. Evlendiniz diye kimse sizi istemediginiz birseye zorlayamaz

Ben olsam sabahtan muazzam bi piknik sepeti hazırlar eşimle başbaşa giderdim.
Belki o kadar hazırlığa eşiniz de kıyamaz .
Ama ne olursa olsun gitmem kv'nın pikniğine.
30 kişiyi evde ağırlamak nedir hem de sık sık

Onlara gore o kadar normal geliyor ki kalabalik misafir. Sanmiyorum esim oyle kanmaz annesini zor arattm selma gelmiyo desin diye cekiniyo korkuyo bsy demeye oda ordan olmaz oyle gelmesseniz olmaz diyo

Onlara gore o kadar normal geliyor ki kalabalik misafir. Sanmiyorum esim oyle kanmaz annesini zor arattm selma gelmiyo desin diye cekiniyo korkuyo bsy demeye oda ordan olmaz oyle gelmesseniz olmaz diyo
O sizin pikniginize gelmiyorsa , siz de onun ailesinin pikniğine gitmeyeceksiniz.
Sürü gibi gezmeyi ömür boyu çekmek istemiyorsanız en kısa zamanda adım atmalısınız.

O sizin pikniginize gelmiyorsa , siz de onun ailesinin pikniğine gitmeyeceksiniz.
Sürü gibi gezmeyi ömür boyu çekmek istemiyorsanız en kısa zamanda adım atmalısınız.
Farkindayim anlattgm gibi baslarda daha kotu durumdaydi gelemem dedikce biraz hafifledi ama hala devam ediyor plan yapip benide katiyorlar aralarina

Ya abartmasinlar. Televizyonu açıp haber izlesinler kinayacak başka malzemeleri yoksa. Yani sizi bunaltmislar daha 7 ay içinde. Esinizde yerini bilsin. Evlendiniz diye kimse sizi istemediginiz birseye zorlayamaz
Sorun onlara gelmiyorum demek den ziyade esim zorla goturmeye calisiyor huzursuzluk cikariyor

Zorla geleceksiniz diyorlar yarin gerçekten o piknige gitmek istemiyorum

Eşin böyle yaptıkça zor ama karşı koymak. En iyisi baştan sınır çizmek sanırım böyle konularda. Siz bunaldığınızı, gitmek istemediğinizi ya da eşli plan yapmak istediğinizi söyleyince ne diyor? Kendisi sizin ailenizle bu kadar görüşür müymüş mesela sordunuz mu?

Sorun onlara gelmiyorum demek den ziyade esim zorla goturmeye calisiyor huzursuzluk cikariyor

Deneyebilir, huzursuzluk da çıkarabilir. Ama hickimse başkasına (bu evlilik için de geçerli) istemediği birşey empoze etmemeli.böyle sınırları baştan ilişkilerde koymak lazım, sonradan zor oluyor. Daha şurada 7 aylık evlisiniz. Insan eşi ile yalnız da birseyler yapmak ister

Soruyorum benim akrabalarim ailem boyle degil anlatiyorm anliyorum diyor ama arada kaliyorun bsy diyemiyorum bende diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…