Hayir oyle degil ara ara toplu geliyolar 7 aylik evliyim 7-8 kere toplu geldiler ama genelde misafir geliyor yakv geliyor yada amcaladndan biri yada teyzeleri yada halalari benim akrabalarm 7 aylik evlilikte en fazla uc kere gelmislerdir birde surekli toplu toplu birinde bulusuyolar benide kv cagiriyor israrlaYarin icin inada binme.Ama uzun surede kes iliskini. Esini ikna etmeye calis.Onlarla ilgilenmekten cok yoruldugunu kendine vakit ayiramadigini anlat.Ailesinin kolesi degilsin.Gelince acma kapilarini.30 kisi hafta da 3 4 kez nasil geliyorlar ya.Umarim abartiyosundur. :/
Zorla geleceksiniz diyorlar yarin gerçekten o piknige gitmek istemiyorumBence gitmek istemiyorsan gitme. Eşinle bir şeyler yapın. Ailesiyle olmak istiyorsa sürekli evlenmeseymiş.
Herkese karsi cok ayip olurmus herkes bizi kinarmis gercekten dusunce yapilari bile bi tuhafHayır diyip arkasında durmanız lazım. Öyle ördek ailesi gibi takılmaları iyi hoş güzel, ama siz bunu yapmak zorunda değilsiniz. Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. Buna bahane veya oyun bulmaya da gerek yok. Net olun. Esinizde "olmaz" diye baski kurmasın. Sorun bakalim siz gitmeseniz en kötü senaryo neymiş. Millet yemekten içmekten mi kesilecek?
Herkese karsi cok ayip olurmus herkes bizi kinarmis gercekten dusunce yapilari bile bi tuhaf
Onlara gore o kadar normal geliyor ki kalabalik misafir. Sanmiyorum esim oyle kanmaz annesini zor arattm selma gelmiyo desin diye cekiniyo korkuyo bsy demeye oda ordan olmaz oyle gelmesseniz olmaz diyoBen olsam sabahtan muazzam bi piknik sepeti hazırlar eşimle başbaşa giderdim.
Belki o kadar hazırlığa eşiniz de kıyamaz .
Ama ne olursa olsun gitmem kv'nın pikniğine.
30 kişiyi evde ağırlamak nedir hem de sık sık
O sizin pikniginize gelmiyorsa , siz de onun ailesinin pikniğine gitmeyeceksiniz.Onlara gore o kadar normal geliyor ki kalabalik misafir. Sanmiyorum esim oyle kanmaz annesini zor arattm selma gelmiyo desin diye cekiniyo korkuyo bsy demeye oda ordan olmaz oyle gelmesseniz olmaz diyo
Farkindayim anlattgm gibi baslarda daha kotu durumdaydi gelemem dedikce biraz hafifledi ama hala devam ediyor plan yapip benide katiyorlar aralarinaO sizin pikniginize gelmiyorsa , siz de onun ailesinin pikniğine gitmeyeceksiniz.
Sürü gibi gezmeyi ömür boyu çekmek istemiyorsanız en kısa zamanda adım atmalısınız.
Sorun onlara gelmiyorum demek den ziyade esim zorla goturmeye calisiyor huzursuzluk cikariyorYa abartmasinlar. Televizyonu açıp haber izlesinler kinayacak başka malzemeleri yoksa. Yani sizi bunaltmislar daha 7 ay içinde. Esinizde yerini bilsin. Evlendiniz diye kimse sizi istemediginiz birseye zorlayamaz
Zorla geleceksiniz diyorlar yarin gerçekten o piknige gitmek istemiyorum
Sorun onlara gelmiyorum demek den ziyade esim zorla goturmeye calisiyor huzursuzluk cikariyor
Soruyorum benim akrabalarim ailem boyle degil anlatiyorm anliyorum diyor ama arada kaliyorun bsy diyemiyorum bende diyorEşin böyle yaptıkça zor ama karşı koymak. En iyisi baştan sınır çizmek sanırım böyle konularda. Siz bunaldığınızı, gitmek istemediğinizi ya da eşli plan yapmak istediğinizi söyleyince ne diyor? Kendisi sizin ailenizle bu kadar görüşür müymüş mesela sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?