- 18 Temmuz 2023
- 25
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bayan Papatya 65
-
Baktım telefonda birşey yok nasıl emin olabilirim kiİlgisiz? kadın çorabı? ve yırtık?
sormak için neyi bekliyorsunuz? çeşitli bahaneler bulacaktır mutlaka hareketlerini takip edin gerekirse telefonuna bakın. Bana pek güvenli gelmedi...
Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
İkinci telefonu olabilir mi acaba? görüştüğü kişiyi erkek ismiyle kayıt etmiş olabilir, mesajları siliyor olabilir, farklı uygulamadan konuşuyor olabilir, eve gelince o kişiyi engelliyor olabilir... Whatsappdan engellenenler listesine baktın mı?Baktım telefonda birşey yok nasıl emin olabilirim ki
Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Aldatsa bile o çorabi cebinde neden taşir ki insan. Biraz garip geldi. Ya sor ya da kanit topla.Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Ohhh rahatladık tek gecelikmişTelefonda birşey bulamadıysanız tek gecelik bir ilişki olabilir
İkinci telefonu olabilir mi acaba? görüştüğü kişiyi erkek ismiyle kayıt etmiş olabilir, mesajları siliyor olabilir, farklı uygulamadan konuşuyor olabilir, eve gelince o kişiyi engelliyor olabilir... Whatsappdan engellenenler listesine baktın mı?
Bu arada ilk şüphende sorup kavga etmen bir işe yaramaz. Eğer sakladığı bir şey varsa, artık iyice saklar. Bu yğzden bir süre bekle gözlem yap.
Külotlu çorap mı yoksa pant. çorabı mı henüz bilmiyoruzBence konu fake.
Çünkü siyah opak hem de yaz günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?