Bir derdim var

Bayan Papatya 65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
25
5
1
25
Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?

İkinci telefonu olabilir mi acaba? görüştüğü kişiyi erkek ismiyle kayıt etmiş olabilir, mesajları siliyor olabilir, farklı uygulamadan konuşuyor olabilir, eve gelince o kişiyi engelliyor olabilir... Whatsappdan engellenenler listesine baktın mı?
Sosyal medyası yok her akşam telefonu kurcalıyorum değişik birşey yok nasıl kanıt bulabilirim ki nasıl emin olucam aldatıyor mudur

Lohusa halinizle bu gerilim fazla gelmeyecek mi?
Kıyameti koparın gitsin.
Eğer sağduyulu olabilecek, delil toplamak için sabredebilecekseniz bekleyin de zor yani
Sütünüz falan etkilenir, içinde bulunduğunuz dönem bu strese müsait değil. Yakın gemileri ne olacaksa olsun.

Şimdi kanıtı toplayayım pat diye bu kimin diye sorayım mı fikir verin e yapmalıyım

Bence hiçbirini yapma bebeğine bak eğer bir bok yiyorsa senin ilgilenmediğini gördükçe daha rahat davranır zaten karşına çıkar. Şimdi zamanı değil. Bebeğin tadını çıkar düzenini bozma. Bugünler bir daha gelmez. Kocanın canı çıksın boşver ❣️

Baktım telefonda birşey yok nasıl emin olabilirim ki
Yani üzmek istemem sizi ama telefonda bir şey olmasına gerek yok düzenli siler temizler ruhunuz duymaz. Hatta belki mesajlaşma bile olmamıştır arayıp arama kaydını siler, parayla eskorta gitmiş bile olabilir yani cepte yırtık kadın çorabının başka bir açıklaması olabileceğini sanmıyorum malesef :(

Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Bence bekle biraz daha çocuk büyüsün evlensin hele bı sorarsın daha çok zaman var

Bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi cebinde unutması. Yakalanmak mi istedi acaba bilhassa ya da takıntılı biri koymuş olabilir mi? İlgisiz de davranıyor diyorsunuz? Bence alın karşınıza bana anlatmak istediğin bir şey var mı X? Deyin. Ağzından girin burnundan çıkın tatlı dille. Ben her zaman senin yanındayım sıkıntılısin derdine derman olmak istiyorum falan deyin. Eğer bir şey demezse ben olsam bir müddet susar delil toplarım dünyanın hali belli olmaz bebeğiniz küçük yasalar sizin yanınızda olmalı sonuna kadar

Konu fake gibi geldi ve inşallah fake dir . Çünkü hiç bir kadının böyle bir dönemde hatta hiç bir dönemde böyle bir şey yaşamasını istemem.

Sosyal medyası yok her akşam telefonu kurcalıyorum değişik birşey yok nasıl kanıt bulabilirim ki nasıl emin olucam aldatıyor mudur
Benim eski erkek arkadaşımın telefonu hep ortada olur şifresini bilirdim arada da karıştırırdım meger adam benim bilmediğim uygulamalardan yazıyormuş 😃 ve sürekli mesajları temizliyormuş ben bu erkeklerin insan olduklarına dahi inanmıyorum artık

1 aydır doğum yaptım doğum yaptığımdan beri ayrı yatıyor benden neymiş çocuk yeni alışması gerekiyormuş yanımızda yatmıyor bile
Yanında yatmamasinin nedeni telefonda konuştukları için olabilir.

Benim eski erkek arkadaşımın telefonu hep ortada olur şifresini bilirdim arada da karıştırırdım meger adam benim bilmediğim uygulamalardan yazıyormuş 😃 ve sürekli mesajları temizliyormuş ben bu erkeklerin insan olduklarına dahi inanmıyorum artık
Hangi uygulamalar kız merak ettim. Cin olmak lazım cin👀

Bende yakaladım öyle inkar etti sildi ispatlayamadım bile hayal gördün dedi üste çıktı hep

Back
X