- 18 Temmuz 2023
- 25
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bayan Papatya 65
-
Sosyal medyası yok her akşam telefonu kurcalıyorum değişik birşey yok nasıl kanıt bulabilirim ki nasıl emin olucam aldatıyor mudurİkinci telefonu olabilir mi acaba? görüştüğü kişiyi erkek ismiyle kayıt etmiş olabilir, mesajları siliyor olabilir, farklı uygulamadan konuşuyor olabilir, eve gelince o kişiyi engelliyor olabilir... Whatsappdan engellenenler listesine baktın mı?
Şimdi kanıtı toplayayım pat diye bu kimin diye sorayım mı fikir verin e yapmalıyım
Şimdi kanıtı toplayayım pat diye bu kimin diye sorayım mı fikir verin e yapmalıyım
Yani üzmek istemem sizi ama telefonda bir şey olmasına gerek yok düzenli siler temizler ruhunuz duymaz. Hatta belki mesajlaşma bile olmamıştır arayıp arama kaydını siler, parayla eskorta gitmiş bile olabilir yani cepte yırtık kadın çorabının başka bir açıklaması olabileceğini sanmıyorum malesefBaktım telefonda birşey yok nasıl emin olabilirim ki
Önce kanıt topla.
Pat diye sorarsan eğer aldatma varsa inkar eder ve senden bunu iyice saklar.
Bence bekle biraz daha çocuk büyüsün evlensin hele bı sorarsın daha çok zaman varHanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
O kadar sabırlı değilim bekleyememÖnce kanıt topla.
Pat diye sorarsan eğer aldatma varsa inkar eder ve senden bunu iyice saklar.
O kadar sabırlı değilim bekleyemem
Konu fake gibi geldi ve inşallah fake dir . Çünkü hiç bir kadının böyle bir dönemde hatta hiç bir dönemde böyle bir şey yaşamasını istemem.Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Benim eski erkek arkadaşımın telefonu hep ortada olur şifresini bilirdim arada da karıştırırdım meger adam benim bilmediğim uygulamalardan yazıyormuşSosyal medyası yok her akşam telefonu kurcalıyorum değişik birşey yok nasıl kanıt bulabilirim ki nasıl emin olucam aldatıyor mudur
Yanında yatmamasinin nedeni telefonda konuştukları için olabilir.1 aydır doğum yaptım doğum yaptığımdan beri ayrı yatıyor benden neymiş çocuk yeni alışması gerekiyormuş yanımızda yatmıyor bile
Hangi uygulamalar kız merak ettim. Cin olmak lazım cinBenim eski erkek arkadaşımın telefonu hep ortada olur şifresini bilirdim arada da karıştırırdım meger adam benim bilmediğim uygulamalardan yazıyormuşve sürekli mesajları temizliyormuş ben bu erkeklerin insan olduklarına dahi inanmıyorum artık
Bende yakaladım öyle inkar etti sildi ispatlayamadım bile hayal gördün dedi üste çıktı hepBenim eski erkek arkadaşımın telefonu hep ortada olur şifresini bilirdim arada da karıştırırdım meger adam benim bilmediğim uygulamalardan yazıyormuşve sürekli mesajları temizliyormuş ben bu erkeklerin insan olduklarına dahi inanmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?