Bir derdim var

Bayan Papatya 65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
25
5
1
25
Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?

Hangi uygulamalar kız merak ettim. Cin olmak lazım cin
Ben telefonunda uygulama olarak sadece facebook insta whatsapp görüyordum başka bir uygulama yoktu meger adam Linkedin den yürüyormuş ben hesabı bile olduğunu bilmiyordum. Tarayıcıdan mı giriyordu ne anlamadım ve bir gün işteyken üzgündüm ayrıldığımız için iş arkadaşım da sordu aaa kimdi ben biliyor muyum diye ben de bilmezsin dedim fotosunu gösterdim kız şok oldu bu bana yazmıştı diye mesajı gösterdi. Linkedinden yazmış ve Linkedin e üye olmayı gerektiren bir işi ve geçmişi yoktu şerefsizin

bu sıcakta be çorabı ya
İlla kadının dışarı çıkarken(Günlük) giymesine gerek yok erkeklerde çorap fantezisi var hatta çorap yırtma fantezisi, koklama fantezisi Vs. Seks için kullanılmıştır ve maalesef aldatmalar en çok hamilelik lohusalık döneminde oluyor.
Kıymetli pipileri ilgisiz durmayı sevmediği ve karakterleri olmadığı için

İphone yada google playda yüklenip silinen uygulamalar gözüküyor o işi geçsinnnn o telefonu bana ver secerisine kadar bulurum herşeyi
Google playda buldum gösterdim hep sohbet mesajları indirmiş sorunca ben konuşmadım sen indirdin falan diyor hep üste çıkıyor ne yapıcam

İphone yada google playda yüklenip silinen uygulamalar gözüküyor o işi geçsinnnn o telefonu bana ver secerisine kadar bulurum herşeyi
Nasıl buluyorsunuz belki benim gibi bir kaç enayinin gözünü açarsınız şuan güvenim sıfır sıfır sıfır

Tarayıcıdan girdiği siteleri bile görebilirsiniz geçmişten, yada yükleyip sildiği uygulamalara kadar eğer öyle şüpheleniyorsanız Bakın derim. En azından birşey bulursanız yalan söyleme ihtimali kalmaz kabıt sunarsınız

İnternetten giyilmiş kadın çorabı bile satıyorlar. Bu herif öyle çorap bile almış olabilir.

İşte bende bundan bahsediyorum direk sorsam İ bu kimin diye

İşte bende bundan bahsediyorum direk sorsam İ bu kimin diye
Sabredip beklemek çok zor şuanki hissinizi tahmin edebiliyorum ama sorsanız inkar ededektir. Ayrı yatması falan da normal değil . Telefonunu karıştır gece yatmaya gittiğinde bak çevrimiçi oluyor mu diye yada telefonla oynuyor mu diye bak

bak eşin uygulamada bile seni kandırmış.. aslında kendinden emin olsan onun dediğine kanmasan hiç birşey diyemez birde erkekler yalan söyleyince üste çıkmak için kavga çıkarır kesin ve net bilgi. Kavga çıksrıyorsa kesin yalandır. Geri adım atmaaa o şekilde konuyu kapatmasına izin vermeee.

Çok seviyorum ama ne dese hemen inanıyorum tmm diyorum birde bebek yeni oldu ya ondan

Sen eşini daha iyi bilirsin hamileyken ilgiliydi de doğumdan sonra mı ilgisiz oldu erkekler de lohusa tiribine girermiş.. çorap konusu da çok saçma niye cebinde taşısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…