- 18 Temmuz 2023
- 25
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bayan Papatya 65
-
O zaman çoraba da senin çorap cebime karışmış ne biçim katlıyorsan falan deyip üste çıkar siz de kabul edersinizGoogle playda buldum gösterdim hep sohbet mesajları indirmiş sorunca ben konuşmadım sen indirdin falan diyor hep üste çıkıyor ne yapıcam
Eper 1 aylık lohusa kadına bunu yspıyorsa yazık cidden asla affetme bişi yakalarsanÇok seviyorum ama ne dese hemen inanıyorum tmm diyorum birde bebek yeni oldu ya ondan
Evet hamileyken çok ilgili her dediğimi yapardı doğumdan sonra değişti ilgisiz soğuk ve gidip ayrı yatıyor kaç kere gel özledim birlikte yatalım dedim istemiyor bebeğin sesi çok çıkıyor işe - gidiyorum uyumamlazım diyorSen eşini daha iyi bilirsin hamileyken ilgiliydi de doğumdan sonra mı ilgisiz oldu erkekler de lohusa tiribine girermiş.. çorap konusu da çok saçma niye cebinde taşısın
Google playda buldum gösterdim hep sohbet mesajları indirmiş sorunca ben konuşmadım sen indirdin falan diyor hep üste çıkıyor ne yapıcam
Bende yakaladım öyle inkar etti sildi ispatlayamadım bile hayal gördün dedi üste çıktı hep
Aldatıyor sa tabiki boşanıcam ne kadar seversem de
Eğer benim gibi kör kütük aşık olarak evlenseydin anlardın ben onun için ailemi karşıma aldım evlendiğimde adam bu değildiAdam hayal gordun deyince, sen indirdin deyince ok, tamam deyip uyuyor musunuz? Anlamadim cidden. Troll musunuz? Ayrica birisi corap mevsimi degil demis, cok guzel noktadan yakalamis. Caniniz mi sıkıldı?
Eğer benim gibi kör kütük aşık olarak evlenseydin anlardın ben onun için ailemi karşıma aldım evlendiğimde adam bu değildi
Bak adam siliyor msj uygulama elimde kanıt olmuyor zaten ev içinde kalıyorum yani tek değiliz bazen uzamasın evdekiler duymasın diye susuyorum çünkü daha önce oldu kanıt yoktu beni suçladılarYa ne alakasi var.
Adam hayal gordun deyince ne diyosunuz diyorum size. Bunun cevabi "kor kutuk asik evlendim" degil
Oo konu konuyu actıkca iş derinleşiyor. Daha önce ne olmuştu?Bak adam siliyor msj uygulama elimde kanıt olmuyor zaten ev içinde kalıyorum yani tek değiliz bazen uzamasın evdekiler duymasın diye susuyorum çünkü daha önce oldu kanıt yoktu beni suçladılar
Anlamadığınız nokta şu kaynanam ile beraber kalıyoruz enufak şeyde oğlunu savunuyor kanıt olmayınca da mecbur susuyorum saflık değil mecburiyetKonu inandırıcı gelmedi. Bu kadar saf olamaz bir kadın , üstelik yırtık demiş bir deYırtık olmasa normal mi. Çorap kocanındır kardeş
Telefonda sohbet uygulaması indirmiş konuşması vardı gördüm sonra silmişti ben soruncada hayır öyle birşey hayal gördün dedi telefona baktım yok kavga ettik tabi kaynanam oğlunu tuttu delilim olmayınca kabahat bana patladıOo konu konuyu actıkca iş derinleşiyor. Daha önce ne olmuştu?
Nasıl bekleyecem nasıl hiçbirşey yokmuş gibi davranıcam ki ya kanıt bırakmazsaKör kütük aşık bosanmayacaksan iyice yüz göz olma yeni çocuk da yapmışsin . Bosanacaksan yine yüz göz olma ajan degilse kanıt bırakır .
AhlaksızlarTelefonda sohbet uygulaması indirmiş konuşması vardı gördüm sonra silmişti ben soruncada hayır öyle birşey hayal gördün dedi telefona baktım yok kavga ettik tabi kaynanam oğlunu tuttu delilim olmayınca kabahat bana patladı
Sen sanki erkek uyesin de kadınlar bu durumda ne yapar araştırıyorsun gibi geldi bana .
Nedense ismi, yazim tarzi, hatta bu söylediğime cevap vermemesi bir kuskulandim . Eğer öyleyse ve eşi yakaladiysa abovvv valla donuna kadar alır cimbomun babasıAyyy eğer öyleyse çok komik olur.çorabı cebinde unutan adamın 3 gram aklı ya vardır ya yoktur.
Iki seçenek var eşiniz ya sapık ya da sizi aldatıyor...Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?