Bir derdim var

Bayan Papatya 65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
25
5
1
25
Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?

Yaz günü opak corap giyen kadin?

Opak corabin bi cit ustu iclik yahu?????

Uyenin erkek olduğunu dusunuyorum, bir kadin fake bile olsa yaz gunu opak giyilmeyecegini bilirdi.

Tum hikaye gercekse esiniz bir neneyle birlikte olabilir, kadin usuyorsa zaar...

Ayak fetişi mi kocanız?Hoş bunlar evlilikte karısına belli etmezler bu durumu ama genelde onlar ince coraplı ayak sevmeye bayılır.Hatta o çorabı sonra alır koklar falan😅 Yıllar yıllar evvel eski sevgilim öyleydi.ince çorap mini etek giyip ayaklarınızı kocanızın kucagına uzatın daha önce belli etmediyse size hemen kendini ele verecektir.

Bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi cebinde unutması. Yakalanmak mi istedi acaba bilhassa ya da takıntılı biri koymuş olabilir mi? İlgisiz de davranıyor diyorsunuz? Bence alın karşınıza bana anlatmak istediğin bir şey var mı X? Deyin. Ağzından girin burnundan çıkın tatlı dille. Ben her zaman senin yanındayım sıkıntılısin derdine derman olmak istiyorum falan deyin. Eğer bir şey demezse ben olsam bir müddet susar delil toplarım dünyanın hali belli olmaz bebeğiniz küçük yasalar sizin yanınızda olmalı sonuna kadar
Benim arkadaşımın eşinin metresi adamın cebine saç teli filan koyup yolluyordu kadın anlasın diye, aklıma öyle bir durum geldi adamın işi değil bu metresin işi.

Hanımlar merhaba 2 gündür kafamı kurcalayan birşey var. Ben yeni doğum yaptım doğumdan beri eşim bana karşı biraz ilgisiz soğuk davranmaya başladı. Neden böylesin diye soruncada hep kendini haklı çıkarıp manipüle ediyor beni. Normal deyip uzatmadım ama 2 gün önce kocam işten geldikten sonra elbiselerini yıkayayım dedim pantolon cebinden siyah opak kadın çorabı çıktı üstelik yırtık. Bana ait olmadığı kesin ama kimin diye de soramadım 2 gündür içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım?
Kızılcık şerbeti son bölümden ilham alın bence :)
Doğa gibi sakince bekleyip , delil toplayıp hoop diye ortada bırakın , rezil edin , deliye dönsün. Yazarken bile içimin yağları eridi. Var mı böyle güçlü kadınlar?

Benim arkadaşımın eşinin metresi adamın cebine saç teli filan koyup yolluyordu kadın anlasın diye, aklıma öyle bir durum geldi adamın işi değil bu metresin işi.
Olabilir, mantıklı. İnşallah kötü bir şey olmaz ne diyeyim artık kimseye güven kalmadı

kocanız sapık olmasın çorapın ne işi var cebinde

Ama böyle olmaz ki hiç heyecanı yok ki
Peşpeşe fazla saf cvplar veriyorsun çok tikkat çekiyorsun..arada çirkefleseceksin ki daha doğal olsun
Detay vermen iyi ama yaz günü opak çorap da ne bileyim Puanım 3/10

Back
X