Bir derdim var!

incisu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
1.283
5
arkadaşlar benim bir sorunum var.
geçen hafta sonu beyazları yıkarken içine bir tane eşimin siyah çorabı karışmış görmemişim.makina yıkarkende farketmedım maalesef:çok üzgünüm:makina çamasırları bitirdıkten sonra kapağı açınca farkettım.birde baktım ki benım iç çamasırlarımın lastik olan yerleri,dantelleri mosmor değil resmen kapkara. Ne yaptıysam renkleri açılmadı.çamaşır suyuna koydum,beklettim yok yok olmuyor. içerisinde çok severek kullandığım çamaşırlarımda vardı.Fakat şuan hiç birini giyemiyorum bana tavsiyeniz nedir.
 
canım bendede böyle bir sorun olmuştu bende bir giysimi siyah boyayla boyamıştım bittikten sonra tekrar 90 derecede boş yıkadım ertesi gün beyazları attım ve iç çamışırların lastik yerleri gri oldu bu olala1 sene oluyor bende senin gibi her şeyi denedim malesef aynı canım gerçekten bu sorunu çözene bravo diyecem:çok üzgünüm:
 
Bazıları zamanla geri açılıyor.Yani kullanmamak yerine kullanıp sık sık yıkamak çözüm olabiliyor.Yada her beyaz çamaşıra onu da katıp yıkayın kirli olmasa bile.Gitgide açılıp eski halini alıyor.Bir de kaynatmak işe yarıyor.Biraz matik biraz da çamaşır sodası katıp.Benim bildiğim başka yol yok.:KK43:
 
kaynar suyun içine kosla dök beyazlar için olanından ve bir gün beklet eski haline gelir arkadaşım benim başımada geldi en son böyle yaptım ve başarılı sonuç aldım.
 
Malesefki bu sorunun çözümü yok. çamaşırları yenileyeceksin :KK43: Annemde kırmızı iç çamaşırını atmış lastik kısımları grileşmişti, eskittim bende. Takma kafana gönüller bir olsun, bir kilot 500 bin nasılsa :)
 
ya hepinıze tesekkur ederımyerimseniben
çamaşırlarımın hepside yeniydi yaaa
eşim üzülme dıyor ama atmayada kıyamıyom.
 
amaaan ne üzülüyon kız
yeni ciciler al kendine
senden kiymetli değiller ya
sevgiler
 
X