- 26 Haziran 2025
- 12
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi UZGUN VE KARISIK
-
Vermez bılıyorum parasında da degılım hıc bizim yanımızda olmadı kı ben bu durumu nasıl asarım bılmıyorum avukatım alırız hakkını dedı ama neye yarar bırı 9 bırı 18 aylık 2cocukla benı mahvettiÖnce kendini hoş et. İstediğini altın para dolar her şey yavaş yavaş aldır iste. Paran gücün olsun. Ondan sonra boşan. Paraları bile kendi hesabına yatırmıyor öyle pis biri ki sana zırnık vermeyecek. Şerefsiz herif. Özür dilese ne olur?
Bu yazıyı görür görmez aklıma direkt acaba aldatıyor mu düşüncesi geldi . Başka kadınlarla yazışması da aldatmaktır. Aldatmak sadece fiziksel bir şey değildir. Sizin adınıza çok üzüldüm. Bebeğiniz de daha küçükmüş. Özür dilese ne olur ki, onu affedecek misiniz? Aileniz farklı bir şehirde mi, onlarla görüşüyor musunuz? Belki bebeğinizin biraz daha büyümesini bekleyip sonra çalışmaya başlayıp boşanabilirsiniz.benım ılgısızlıgımı aramayısımı bahane ettı yalnız kaldım buralarda bosanalım dedı
Ailemin yanındayım 2 cocugumla destek olduklar uzulme bız varız bakarız dediler ama ben metal olarak hıc ıyı degılım yediremiyorum bu durumu oysa o kadar demıstım lutfen aldatma cırkınlesmeden bosan bırgun ıstersenBu yazıyı görür görmez aklıma direkt acaba aldatıyor mu düşüncesi geldi . Başka kadınlarla yazışması da aldatmaktır. Aldatmak sadece fiziksel bir şey değildir. Sizin adınıza çok üzüldüm. Bebeğiniz de daha küçükmüş. Özür dilese ne olur ki, onu affedecek misiniz? Aileniz farklı bir şehirde mi, onlarla görüşüyor musunuz? Belki bebeğinizin biraz daha büyümesini bekleyip sonra çalışmaya başlayıp boşanabilirsiniz.
Aralık ayıydı ama hep gelip gıttı 10 gunde 15 gunde sonra isler yogun dedı 20 gun oldu belliydi belkide ben gormek ıstemedımEşiniz Antalya'ya ne zaman gitti? Ne kadar süredir ayrısınız?
Ona "ne zaman lütfen aldatma çirkinleşmeden boşan bir gün istersen " dediniz? Yani daha önce de boşanma lafı geçmiş aranızda sanırım. Her şeyi kendinize yüklenmiş, onu alttan almışsınız.Ailemin yanındayım 2 cocugumla destek olduklar uzulme bız varız bakarız dediler ama ben metal olarak hıc ıyı degılım yediremiyorum bu durumu oysa o kadar demıstım lutfen aldatma cırkınlesmeden bosan bırgun ıstersen
Kadınlar genelde aldatıldığını hisseder, belki de siz görmek istemediniz bunu evet. Maile nasıl ulaştınız, sizin telefonda açık mıydı?Aralık ayıydı ama hep gelip gıttı 10 gunde 15 gunde sonra isler yogun dedı 20 gun oldu belliydi belkide ben gormek ıstemedım
Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkıOna "ne zaman lütfen aldatma çirkinleşmeden boşan bir gün istersen " dediniz? Yani daha önce de boşanma lafı geçmiş aranızda sanırım. Her şeyi kendinize yüklenmiş, onu alttan almışsınız.
Kendisi bahane uyduruyor. İlgisizlikten yakınıyor ama kendisi size ilgi gösterdi mi peki? Çocuklarına baktı mi ilgilendi mi hiç? Kendi yaptıklarını ört bas etmeye çalışıyor.Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkı
Rast gele onun mail kutusuna dustu chat sayfasına gırıs yapmıs bıraz kurcaladm silmeyi unuttuğu yerler kalmıs Allah ayağına dolandırdı ama ne dıyorum bılıyo musun 13 yılımı vermısken onca emek vermısken keske bıraz uzulseydı yapmasaydım diyebilseydi kendıne pısmanlık gorebılseydımKadınlar genelde aldatıldığını hisseder, belki de siz görmek istemediniz bunu evet. Maile nasıl ulaştınız, sizin telefonda açık mıydı?
Cocuklarıyla ılgılendı aslında benımlede ilgiliydi kopmaz sanmıştım nasıl boyle oldu bılmıyom sadece ofke problemi coktu guler yuzu yoktu hava durumu gıbı ne zaman somurtacagı belli degılKendisi bahane uyduruyor. İlgisizlikten yakınıyor ama kendisi size ilgi gösterdi mi peki? Çocuklarına baktı mi ilgilendi mi hiç? Kendi yaptıklarını ört bas etmeye çalışıyor.
Aldatıldığını bildiğin bir evlilikte durmaktan daha zor değildir.Iyı mı yapıyorum bosanmakla kalkabilir mıyım altından
Soyle bır baktımda kendıme gerçekten acınacak haldeyim ne kadar safım oysa sevmıs ve ınanmıstım ınanmıslıgından vurulmak ınsan ıcın cok acı hıc gun yuzu gormesın duam sadece allahaGerçekten özür dilese bu yapılanları sineye çekebilecek misiniz? Adam her şeyi en baştan ince ince hesaplıyor. Parasını şirket hesabında biriktitmesi, arabayı satıp parayı yine oraya atması vs bu kararı önceden verip bu güne hazırlık yaptığını düşündürüyor.
13 sene de olsa, büyük emekler de vermiş olsanız bazen olmayınca olmuyor. Bu adam için gururunuzu zedelediğiniz her gün kendinize haksızlık yapmış oluyorsunuz.
Kaçırdığı arabanın hakkını bıle alırız dedı avukat ben cocuklarım ıcın cırkınlesmek ıstemedım ama galıba hakedıyo bıraz tuz basmak lazım yarayaBenDonya nın dediğini mantıklı buldum. İste para, altın, araba ne olursa. Kendi üzerinde bile olsa boşanırken ikiye bölünecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?