- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 74.931
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi UZGUN VE KARISIK
-
Ayyy kıyamam, yemişim onun psikolojisini. Adam karaktersizin teki, ayrılmak için bahane kolluyor işte ve bu karakterde bir adamın, Antalya gibi bir yerde sadece yazışmakla kalacağını hiç sanmıyorum. Peki ya siz neden ikinci çocuğu yaptınız? Buradan bakınca kopuk bir ilişkiniz varmış gibi gözüküyor ama olan olmuş artık. Aileniz arkanızda ile direkt boşanın ve iyi bir nafaka talep edin.Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkı
Gecer degılmı her acı aldatılmak güvensizlik yapılan haksızlık ona sorsan o haklı hıc demez ben ona ne hıssettırdım onun yuzunden boyle oldu derBöyle bir durum yaşandıktan sonra, evlilik içinde kalsan da kalmasan da hızlıca bireyselleşmek şart.
Kendine daha çok sahip çıkmak, bencilleşmekten çekinmemek lazım. Çünkü bazen ‘bencillik’ dediğimiz şey aslında kendini korumak demek.
Eşin sanki planlı, bilinçli bir şekilde seni hayatından uzaklaştırmış, kontrolü elinde tutmaya çalışmış gibi duruyor.
Güven diye bir kavram kalmamış ve üstüne kocaman bir çarpı koymak gerekiyor.
Karşı tarafın seni hayatından çalmasına, seni yontmasına sınır yok; bu tip karakterler böyle işler çünkü.
Bu yüzden kendini geri çekmek, sınır koymak ve kendi yaşamını önceliklendirmek zorundasın.
Aslında işaretler çok belli oluyor ama insan görmek istemiyor Evliliğiniz hep kör topal gitmiş."İşte tamam! bizden olur "diye emin olduğunuz bir an oldu mu?Tüm aksilikleri ,sıkıntıları; normal,her ailede olur diye göz ardı etmişsiniz.Tekrar bir araya gelseniz herşeyin eskisinden daha iyi olacağına inandıran şey ne?Aralık ayıydı ama hep gelip gıttı 10 gunde 15 gunde sonra isler yogun dedı 20 gun oldu belliydi belkide ben gormek ıstemedım
Bılmem belkide ona güvenmiştim ama yanıldım belkide sevmıstım belkide inanmak ıstedım gitmenin en dogru karar olduğunu bılıyorum ama nasıl altından kalkacağımıbılmıyorum psikolojik olarak neye uzuldugumude bılmıyorum ama bu evlilikte kalırsam onursuz olurum ben hıc onursuz olmadımAslında işaretler çok belli oluyor ama insan görmek istemiyor Evliliğiniz hep kör topal gitmiş."İşte tamam! bizden olur "diye emin olduğunuz bir an oldu mu?Tüm aksilikleri ,sıkıntıları; normal,her ailede olur diye göz ardı etmişsiniz.Tekrar bir araya gelseniz herşeyin eskisinden daha iyi olacağına inandıran şey ne?
İşte biz kadınların en büyük hatası, kendinden çok karşıya güvenmek,onun çizdiği rotaya göre yol almak,fırtınaya doğru gitse de gözünü kulağını kapatıp tüm işaretleri görmezden gelip hayatını ona bağlamak.Hayatın iplerini tekrar elinize almak size şuan çok korkutucu geliyor, zamanla doğru olanı bulacaksınız.Bılmem belkide ona güvenmiştim ama yanıldım belkide sevmıstım belkide inanmak ıstedım gitmenin en dogru karar olduğunu bılıyorum ama nasıl altından kalkacağımıbılmıyorum psikolojik olarak neye uzuldugumude bılmıyorum ama bu evlilikte kalırsam onursuz olurum ben hıc onursuz olmadım
Gecer degılmı her acı aldatılmak güvensizlik yapılan haksızlık ona sorsan o haklı hıc demez ben ona ne hıssettırdım onun yuzunden boyle oldu der