- Emoji Skoru
- 51.124
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi 21Rabiaa21
Konu sahibi buna uzulduysen ya bi de eltiye direkt ev alip otursalardi kalp krizinden mefta olurdun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, gerçekten çok mutluymuşsunuz allah daim etsin, araya araya dert bulamıyorsunuz baksanıza. size ne ki o odayı kime verdiklerinden? neden kafaya taktığınızı hiç anlayamadım oradan hayırlısıyla kendi evinize çıkmışsımız keyfinize bakın, o odanın nesini kıskandınız? orada sevişecek olmalarınımıMerhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Odayıda özünle götüreydin niye dert diyonkiMerhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Kirasını iste KV ve eltiden.Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Eee niye taktın babanın evindeki odan mı sanane elin evindenMerhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
İnsan bir durur bir özler bir odanın kokusu kalsın ister değil miMerhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım