• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
merhaba, gerçekten çok mutluymuşsunuz allah daim etsin, araya araya dert bulamıyorsunuz baksanıza. size ne ki o odayı kime verdiklerinden? neden kafaya taktığınızı hiç anlayamadım oradan hayırlısıyla kendi evinize çıkmışsımız keyfinize bakın, o odanın nesini kıskandınız? orada sevişecek olmalarınımı :D

Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum

Bence eski odanızın tapusunu size vermeliydi. Vermiyorsa eltinizi siz evinize alıp bir oda verin böylece sizin eski odanızı veremezler.

Takacak bir şey bulamadınız sanırım. Allah başka dert keder vermesin.

Allah baska dert vermesin... Boşa kayinaileni sana deger vermiyorlar

Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Odayıda özünle götüreydin niye dert diyonki

Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Kirasını iste KV ve eltiden.

Eee niye taktın babanın evindeki odan mı sanane elin evinden

Hürrem Sultan'a mı özendin?

allahım şu özgüvenin binde birini alabilir miyim lütfen
bak o kadar da mütevaziyim BİR sadece

Aman Allahım yok daha neler. O eltinin ağzını caaaarrt diye yolarım, kaynanayı da kaynar kazana atarım

Amerikan filmlerindeki çocuk odası gibi çocuk büyüyüp gitse de müze gibi duracak mıydı?

Daha Üniveristeyi başka şehirde kazanan çocuklarının odasını bile kapatıyor aileler.

İyi yapmış etliye vererek. Durumları da yok demek ki. Gelinleri iç alıyorlar.

Ben sizi haklı buldum. Odayi artik kullanmayacaginiz icin kapisina kadife halat cekip girise kapatmaları, içeriye balmumundan heykelinizi yaptirmalari ve barkovizyonda Gulpembe muzigi esliginde odada cekilmis fotograflarinizin oldugu bir video yayınlamalari gerekirdi. Gercekten cok hatali davraniyorlar.

İnsan bir durur bir özler bir odanın kokusu kalsın ister değil mi😊Belli ki senin mutlu mesut ayrı eve çıkmanı biraz içerlemiş,hıncını odadan almış.sen kendi evinde özgürlüğün tadını çıkarıyorsun neden kafaya takıyorsun ki?Sen yeni evine, yeni eşyalarına odaklan bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X